Portrait de Альберт Саїн
Альберт Саїн
  • Visits: 0
  • Accès: 0

"Олександра Музичка вбили пострілом у серце", - Ярослав Гранітний

Категорія:

Світ:

Спецтема:

Ярослав Гранітний підтвердив інформацію про вбивство Олександра Музичка. Зараз вони з колегами з "Правого сектору" знаходяться на місці події. Вони шукають зі слідчими деталі розстрілу.

За його словами він бачив тіло Сашка Білого. На ньому роздертий одяг.

- Ті, хто вбивав його переконались, що на ньому немає бронежилета, і тоді вистрелили у серце.

За словами Гранітного більше нікого не вбили. Утім, серед  5-ти викрадених троє бійців "Правого сектору"  та двоє цивільних. Серед них начальник міського центру зайнятості Володимир Даценко.  

Прес-конференція лідерів "Правого сектора" щодо убивства Олександра Музичка (Сашка Білого). 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Кращий коментар

Portrait de Леонід Українець
0
No votes yet

Цього опозиційного діяча убили в річницю загибелі іншого політика: В'ячеслава Чорновола.

https://t.me/ETEPHET

Commentaires

Portrait de ДЗен ДЗелень
0
No votes yet

Попереднє повстання почалось з розгону пікетувальників.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Portrait de Арсен Дубовик
0
No votes yet

"Сьогодні вночі була проведена спецоперація по знешкодженню збройного угрупування на території Рівненської області.

Про це під час прес-конференції сказав перший заступник міністра МВС України Володимир Євдокимов.

"Ще 8 березня були порушені кримінальні провадження стосовно Музичка за злісне хуліганство та протидія законній діяльності співробітників правоохоронних органів. 9 березня було оголошено підозру, а 12 березня Музичка оголошено у розшук.

Сьогодні вночі була проведена спецоперація спільно з ГУБОЗ та "Соколом". В селі біля м.Рівне в кафе "Три карасі" його виявили та прийняли рішення затримати. В ході операції затримано трьох із угрупування Саші Білого, вилучено АК та ПМ.

На окрики міліції Білий хотів втекти через вікно та відкрив вогонь на ураження по "Соколу". Перша куля потрапила у співробітника "Сокола" у шолом, але відрикошетила у передпліччя. Другим пострілом Музичко попав у погон цьому співробітнику.

Після цього цей співробітник відкрив вогонь по ногах Музичка.Інші співробітники стріляли у повітря. Згодом ще один постріл потрапив у ногу Музичку, той намагався відстрілялюватися. Продовжували лунати постріли з його боку.

Правоохоронці на той момент були за спиною Музичка. Коли його повалили на землю, він продовжував стріляти і був поранений. Викликані лікарі констатували смерть Музичка", - повідомив Євдокимов.

Наразі трьох затриманих поплічників Музичка доправили до Києва на допит у ГСУ. Проводиться комплекс оперативних заходів.

"У діях злочинного угрупування чітко проглядаються ознаки бандитизму. Створена посилена оперативна група щоб забезпечити розслідування",- сказав перший заступник міністра МВС України Володимир Євдокимов.

Нагадаємо, Олександр Іванович Музичко, відомий також як Сашко Білий, український націоналіст, учасник організацій СНУМ, УНА, УНСО, координатор Правого сектору у Західній Україні (2013-14), відомий, зокрема тим, що нахамив та вдарив одного з прокурорів на Рівненщині в його службовому кабінеті.

Додамо також, головним слідчим управлінням СК Росії по Північно-Кавказькому федеральному округу відносно громадянина України Олександра Музичко (псевдонім "Сашко Білий" порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 209 КК РФ (створення стійкої озброєної групи)."

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Portrait de Дольф Лундгрен
0
No votes yet

Радіймо!

Portrait de Леонід Українець
0
No votes yet

Цього опозиційного діяча убили в річницю загибелі іншого політика: В'ячеслава Чорновола.

https://t.me/ETEPHET

Portrait de Анатолій Висота
0
No votes yet

Допомагав чеченцям - це +!

Portrait de Олег Подорожній
0
No votes yet

вбивають лиш українців

Братайтеся, єднайтеся зі світлими - це сила!