Portrait de Віктор Юрченко
Віктор Юрченко
  • Visits: 0
  • Accès: 0

Надія. Віра. Любов…

Завдання святих всіх часів і народів зводилось до сприйняття-відчуття вібрацій людей і пошук золотої середини задля їх гармонізації з Істиною.

                          Історія одного брахмана.

Жив був один чоловік. Одного разу він помітив, що світ гармонійно змінюється навколо нього в залежності від стану його внутрішнього світу. «Це ж властивість Творця», - подумав він. Розповіли йому одного разу про місцевість, на яку наче хтось наврочив: скрізь йшли дощі і клімат був сприятливий для всього сущого, а там ні краплини – сама засуха. Від чого люди проживаючі там страждали. Не довго думаючи переїхав він туди для перевірки своїх здібностей. Поселився і думає: «Що ж за люди тут живуть, що за вібрації створюють? Спробую я пожити їх життям». Вчинивши так він вирішив, фактично, піти проти самого себе перейнявши чужі вібрації. Вжившись і потоваришувавши задля цього з місцевими жителями, зрозумів тоді, що в них розбігалось з його власною істинною природою. Хоча мало не став їх однодумцем, оскільки Гра з вібраціями небезпечна і тонка річ. Зрозумівши це він направив свою енергію на те, щоб відкрити цим людям очі на істинний стан речей, що далось йому не надто складно адже він став їх другом. Повернувшись до свого нормального стану помітив, що і друзі його почали виправлятись. За цими подіями дощ і клімат, що змінився здалися всім звичайною справою, так як і те що вони самі змінилися. Переконавшись тоді, що Істина працює, він і надалі вирішив ходити світом, задля творення світу навколо в якості співтворця.

З плином часу створюються великі цивілізації, міста та Істини Буття викривляються через безліч послідовників – як зіпсований телефон і тоді Істині нічого не залишається крім того як стерти це викривлення його власними силами. Тільки одиниці, ті хто знає Істину в чистому незаплямованому вигляді здатні вижити (Ноєв ковчег). Тільки Бог знає скільки разів траплялося це за всю історію, ми зараз якраз на порозі цих змін і вони настануть якщо на агресію відповідати агресією і воювати.

Завдання святих всіх часів і народів зводилось до сприйняття-відчуття вібрацій людей і пошук золотої середини задля їх гармонізації з Істиною. Що виливалось у релігії – окремі для кожного відрізку простору-часу, співзвучні з проживаючими там людьми та Істиною. У відповідності на тонких планах Буття виникали егрегори – посередники для пізнання Істини. Цей процес ніколи не обходився  без викривлення внаслідок якого виникали паразитичні егрегори – від  людей. Тому на заключному етапі розвитку пізнання Істини має відбутись свідоме об’єднання з  Душею кожною людиною зокрема без будь яких посередників. Інакше людству приходиться чекати і надіятись на наступного Месію. Чи буде він? Не факт. Задля цього потрібно в першу чергу пізнати самого себе – свою Душу, а не EGO. Саме це зараз над актуально. І тоді зможемо всі і кожен, свідомо йти до вібрацій пізнання Духу свідомо перевтілюючись при необхідності від життя до життя, пам’ятаючи про свої особисті завдання, що будуть нерозривно пов’язані із загальним благом Істиною Буття – Духом. Інструментом для пізнання Душі є віра – думки, слова і вчинки. Заберіть один з компонентів і це вже не віра, а надія на віру – Месію. Всеоб’єднуючою Істиною є Любов – саме відчуттям Любові маємо контролювати кожну нашу справу, а отже прагнути до всеохоплюючої Радості і Любові.

Розвиток: Надія – Віра – Любов…

В тему  https://www.ar25.org/article/yak-vidnayty-dushu-nemynuchist-zrilosti.html

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Кращий коментар

Portrait de Леонід Українець
0
No votes yet

Ось вірш про віру.
Ось вірш про надію: http://твори.укр/вірші/12-звуколя-нав
Про любов ще тре' написати.

https://t.me/ETEPHET

Commentaires

Portrait de Леонід Українець
0
No votes yet

Ось вірш про віру.
Ось вірш про надію: http://твори.укр/вірші/12-звуколя-нав
Про любов ще тре' написати.

https://t.me/ETEPHET

Portrait de Віктор Юрченко
0
No votes yet

Дякую друже. Чому вже є:

Я відчуваю волю до життя. Я дію вольно.

І вольно проявляю почуття, а часом сильно!

Роблю, що люблю. Підтримую своїх:

Тож ділю із ними радость, успіх, сміх :)

Душа у злагоді із духом, тож дію чітко!

Але при цьому бережу любові квітку…

Твій?

Світ це лише відображення Тебе

Portrait de Леонід Українець
0
No votes yet

Так, у цьому вірші я згадав любов. Але хочу створити такий, котрий цілком буде зосереджений на цьому слові. Це має бути приблизно так, як у звукарах або звуколях.

https://t.me/ETEPHET

Portrait de Віктор Юрченко
0
No votes yet

Твори - за покликом Душі.

Світ це лише відображення Тебе

Portrait de Явсе Світ
0
No votes yet

Гарна стаття друже Віктор..Вважаю,що дійсно довкола Пробудженої людини створюється гармонійне середовище навіть у низьких планах буття..Це як оазис із життєдайною водою у пустелі..Для Майстра Любов лише ключ до всіх дверей,просто інструмент..Він не зациклюється на Любові,чи Істині,тим більше у пошуках тої ж істини..ХОЧЕШ У ЛЮДИНИ ЗАБРАТИ ЖИТТЯ,НАВ'ЯЖИ ЇЙ ПОШУК ІСТИНИ,,якось так..

Вірю в те, що розумію.

Portrait de Віктор Юрченко
0
No votes yet

Дякую і тобі друже Явсе. Однак коли Майстер повністю Пробуджений такого поняття як зацикленість просто не існує, є лише безмежна свобода Волі, Радості та Любові - це і є Істина, розуміння якої виключає будь яке нав"язування.

Світ це лише відображення Тебе

Portrait de Явсе Світ
0
No votes yet

Погоджуюсь на рахунок Майстра...Він знає,що Істину можна лише відчути...про неї не розкажеш словами..можна лише вказати напрямок до неї, і то він може бути хибним..

Вірю в те, що розумію.