Portrait de Альберт Саїн
Альберт Саїн
  • Visits: 12
  • Accès: 13

Модель психіки СЛІ - Габен

Сенсорно-Логічний Інтроверт    4 квадра
Псевдонім - Габен Координатор
Тварина - слон Холерик
 

Майстер. Айсберг в океані

Ірраціональність Стиль життя: поєднання розкутості з налагодженістю. Рухливий, імпульсивний і непередбачуваний, діє під впливом настрою і бажань. Швидкий і кмітливий. Темп різний, зручний залежно від самопочуття і настрою. Діє під впливом натхнення, за ситуацією, відчуваючи слушний момент. З впровадженням своїх винаходів та ідеї не поспішає, поки не дозріють умови для максимальної віддачі.

Інтровертність Все носить у собі:“Тихі води глибокі” Упертий, замкнутий, майже завжди холодний і загадковий. У товаристві не чути і не видно – тримається відсторонено, вислуховує інших, а сам мовчазний, відчужений. Відвертий і відкритий тільки з близькими друзями, серед яких поводиться вільно. Новини не цікавлять, бо надає перевагу заглибленим роздумам й аналізу власного внутрішнього світу. Відновлює сили наодинці.

1. Сенсорика відчуттів

всюди створює комфорт, все ідеально організовує для праці й відпочинку. Чутливий до дотиків: до кого і як він доторкається, кому і як дозволяє доторкнутися до себе - найперший показник його ставлення. Естет, міркує про красу світу, приємні відчуття, затишок, має добру пам'ять на звуки, кольори, запахи; пов'язане з негативними емоціями запам'ятовується міцніше. Повністю довіряє своєму смаку, зневажає моду і будь-які стандарти в одязі, вважає, що кожній людині потрібне своє, індивідуальне, інтер'єр приміщення має бути затишним і красивим: у незатишній обстановці настрій падає. Безлад дратує. Чудово відчуває своє тіло. Прагне хвилюючих подій і гострих відчуттів.

2. Логіка ділова

дуже практичний і діловий, знає свою користь беззастережно прийде на поміч, якщо очі й інтонації покажуть, що людині дуже потрібний. Вперто обов'язково завершує все розпочате, внутрішньо відповідальний за справу. Займатися тільки корисним. Безцільно працювати не може, а цілей визначити самостійно не всіє. Тому із задоволенням допомагає іншим, легше щось робити для інших, ніж для себе. Якщо набирає більше справ ніж потрібно, стає метушливим, неуважним і сердиться на себе. Обходить правила й стандартні процедури, - до душі творчий підхід і прояв самостійності. Турбується головним чином, щоб не було нудно, і якщо стає нецікаво, виснажується і за браком терпіння може вибухнути через незначну дрібничку.

3. Інтуїція часу

Не відчуває час, поспішає і часто спізнюється Час або тягнеться повільно, тоді хоче прискорити події, або летить занадто стрімко, тоді прискорює темпи, підганяє інших, метушиться й нервується. Не відчуває, скільки часу потрібно для тієї чи іншої роботи. Сердиться на себе, коли не встигає.

4. Етика поведінки

Стоїть за свої інтереси, не бажає ні від кого залежати. Скромний, недемонстративний у ставленні до праці, у виявленні почуттів. Увагу людини, яка йому подобається може привернути, зачепивши її жартом чи зухвалим, але не образливим зауваженням, а потім демонструє показну байдужість.

5. Інтуїція можливостей

Знає, чого не хоче, але не знає, чого хоче. Важко зробити правильний вибір, оцінити власні можливості, потребує підказки зі сторони. Прагне бути унікальним. Потребує задушевного друга. Жертовний. Здатен на багато для близькій людини. Не відсіює можливості, а використовує всі підряд, і зайві.

6. Етика емоцій

Досить поетична, вразлива і тому підвищено горда натура, чуйне серце; повинен бути улюбленцем, зрівнялівки він не терпить, добитися його визнання можна лише щирими почуттями, про щирість бажання судить з інтонацій, які його автоматично мобілізують. Важливі також вираз обличчя при розмові.Не подобається квола, розтягнута, розслаблена манера говорити, не любить скептичних інтонацій й кислого виразу обличчя. У коханні обережний, стриманий, боїться відкритися, не вміє говорити про почуття. Ревнивий і недовірливий: має глибокі почуття й переживання і боїться, що його почуття будуть висміяні.

7. Сенсорика вольова

Наказ, як форма звертання для нього не існує, на команди не реагує, робить так, як вважає за потрібне, але потім, як правило, виходить так, як він хотів, сам же він просити не дуже вміє, йому легше змусити людину зробити те, що потрібно. У небезпечних ситуаціях нічого не боїться: спокійно наближається до джерела небезпеки, це його основний хід - іти прямо на противника: уперто, непоступливо, з внутрішньою правотою й безстрашністю.

8. Логіка структурна
Його важко переконати, може не продовжувати суперечку, але залишається при своїй думці, свою правоту доводить не словами, а впевненим продовженням справи. Стоїть за правду і справедливість. Створює власну філософську мудрість життя, узагальнює події, шукає закономірності. Аналізує причинно-наслідкові зв’язки подій, мотиви власної поведінки і людських вчинків. 
 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...