Portrait de Альберт Саїн
Альберт Саїн
  • Visits: 7
  • Accès: 7

Модель психіки ІЛЕ - Дон Кіхот

Інтуїтивно-Логічний Екстраверт    1 квадра
Псевдонім - Дон Кіхот Програматор
Тварина - гірський козел Сангвінік

Генератор ідей. Новатор. Дослідник. Журавель в небі

Ірраціональність Працює тільки тоді, коли є натхнення, отже - не завжди регулярно. Без натхнення часто не здатен навіть на елементарні речі. Працює зосереджено, поки не зупинять, бо не може визначити якість роботи - весь час здається, що її можна ще поліпшити.

Екстравертність Упевнений у своєму володінні світом зовнішнім і ніколи не впевнений в тому, що його не зрадить світ внутрішній. Активний. Щоб дати вихід енергії, веде активну діяльність. Готовий взяти на себе відповідальність у критичній ситуації. Зате в спокійних умовах керувати не хоче. Популярний, підтримує легкий, жартівливий тон. Має багато приятелів кепкує з них, будучи певним, що вони не сприймають це всерйоз.

1. Інтуїція можливостей

Людина-ідея. В день - по кілька нових ідей. Захоплюється і вміє захопити інших, проникає в суть речей. Займається тим, що цікаве, а не тим, що вигідне. Чудово бачить перспективи, можливості. Те, що зроблено, завжди здається незначним порівняно з перспективами, які відкриваються і від яких відмовитися не має змоги.

2. Логіка структурна

Улюблене зайняття: роздуми про суть явищ. Здатен створити логічну структуру, теорію. Але логіка - не самоціль; одразу після цього може сказати "або ні..." і накидати так само логічний, але зовсім інший опис; коли слухач обуриться: "Як же так, ти щойно казав зовсім інше!", здивовано здвигне плечима - адже суть не змінилася.

3. Етика поведінки

Вважає, що всі люди добрі, люблять один одного, не бачить потреби в умовностях, готовий одразу перейти на "ти", без формальностей. Не маніпулює людьми - вважає, що людина має право бути такою, яка вона є. Не поділяє людей на своїх та чужих, прагне буди однаково корисним для всіх. Своїх уявлень про честь та порядність не переступає. Якщо обуриться чи образиться – мовчки іде, гримнувши дверима.

4. Сенсорика відчуттів

Вдячний, коли хтось піклується про його комфорт, годує, створює затишок. Сам не знає, який саме партнер потрібен: шукає то розумного, то красивого, а шлях до його серця лежить через шлунок. Навіть своє справжнє самопочуття усвідомлює лише тоді, коли цим стурбовані оточуючі.

5. Етика емоцій

Залежний від емоцій інших.  Потребує постійного емоційного піднесення, азарту, для чого потрібна безперервна сенсорно-емоційна "підкачка"; сам її забезпечити не в змозі. Миттю і вдячно реагує на веселі емоції. "Не люблю" вимовити так же важко, як і "люблю". Такий, яким його бажають бачити: із злими - злий, із м'якими - м'який. Має мінливий настрій і залежить від нього, але не помічає цього. Коли настрій добрий - упевнений, що він - сильний, світ - чудовий, у поганому настрої - слабкий, світ - похмурий.

6. Сесорика вольова

Не боєць. Залаштункову боротьбу не веде, зустрічає супротивника у чистому полі, напруга пристрастей його мобілізує, активізує і навіть веселить. Залякати неможливо. Уникає "тиску" та всілякої суєти, прагне відійти від побуту та дріб'язкових турбот. Речі не дуже хвилюють, поступливий, коли йдеться про дрібниці та побут.

7. Інтуїція часу

Помічає перспективність справ, готується заздалегідь. Попереджає про помилки. Помічає протиріччя, недоліки, може передбачити поведінку людини та її зміну. Стрімкий і швидкий у рухах, багато встигає зробити за день. Відчуття часу не підводить, може бути у кількох місцях за короткий період часу і ніде не запізнитись.

8. Логіка ділова

Непоганий організатор, бо бачить потенційні можливості людей і ситуацій. Не терпить конкуренції та уникає її. Якщо ж опиниться у скруті - по допомогу не звертається - заважають гордість та честолюбство. Примусити інших працювати - проблема. Не досягає мети за рахунок інших.


В тему:

Інтуїтивно-логічний екстраверт (ІЛЕ) – ENTP

1. Інтуїтивно-логічний Екстраверт, (Новатор)

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...