Portrait de Олена Каганець
Олена Каганець
  • Visits: 0
  • Accès: 0

Другий туристичний фестиваль авторської пісні, фото- і кіноаматорів «Вітрила пригод» відбудеться 21-22 вересня у Луцьку

Категорія:

Світ:

Якщо Ви вільна, креативна, смілива, творча і наповнена духом Свободи людина, яка здатна з життєво-напруженого графіка викроїти час для мандрів заради вражень, гострих відчуттів та екстриму, відкритися та поринути в лоно природи, повести за собою однодумців, якщо Ви бачите і фіксуєте ці прекрасні миті на фото чи відеокамери, складаєте поезію або пишете пісні, гайда на фестиваль! Якщо Вами володіє жага до романтики, а душа відкрита вітру пригод, тоді напинайте свої вітрила і приєднуйтеся до купи!

Єврокомфорту ми не гарантуємо, але приємну атмосферу вільного спілкування, галявину в парку, багаття та можливість випробувати себе в конкурсах, змаганнях, забавах надамо.

Запрошуємо до древнього Лучеська на 2-ий туристичний фестиваль авторської пісні, фото і кіноаматорів "Вітрила пригод", який відбудеться 21-22 вересня 2013 року. Будемо раді бачити творчих людей з вашого регіону на фестивалі. 

Подробиці у документі тут vitrylaprygod.doc

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...