Portrait de Олена Каганець
Олена Каганець
  • Visits: 0
  • Accès: 0

«Діяльність» бандитів Стрелкова у зоні АТО забезпечує не лише Путін, а й нова влада у Києві

Світ:

Спецтема:

Газета «Дзеркало тижня» піддала різкій критиці олігарха Юрія Косюка, нещодавно призначеного в адміністрацію президента Петра Порошенка куратором силового блоку. Обурення видання викликало те, що розташований в Сімферополі магазин агрофірми «Дружба народів», яку контролює Косюк, розгорнув плакат «Кримчани з Росією».

Заступник Міністра оборони України — керівник апарату Петро Мехед

За два з половиною місяці АТО українці переказали армії понад 133 мільйони гривень. Уряд виділив на війну ще 4,7 мільярдів. Головний розпорядник цих коштів – Міністерство оборони України. Про зловживання на закупівлях в армії для армії ми чуємо мало не щодня. То дорогий бензин, то неякісні бронежилети. І нічого не зміниться, доки війною керуватимуть люди, призначені за часів Януковича.

В інтерв’ю виданню «Главком» Ігор Тенюх, який був в.о. міністра оборони у лютому-березні 2014-го, розповів, що зробив спробу очистити Міноборони та Генштаб від підозрілих людей: «За Саламатіна і Лєбєдєва відбулося дві хвилі кадрових зачисток. Всі проукраїнські офіцери були переміщені на різні нижчі посади. Директори департаментів, які працювали за Лебедєва, займалися тільки одним – забезпеченням фінансами, але не збройних сил, а себе. Я чистку розпочав, було багато звільнень, особливо в Генеральному штабі».

«Слідство.Інфо» отримало список керівників української армії, яких міністр Тенюх відсторонив від роботи, а добрий міністр Михайло Коваль чомусь поновив.

Імена «чудесної сімки» агентів ФСБ та ГРУ в українській армії фігурують у депутатському запиті Юрія Сиротюка та Леонтія Мартинюка на ім’я Генпрокурора та голови СБУ.

Наприклад, Максим Гольдарб стежить сьогодні, за нової влади, за тим, щоб гроші, які отримує Міноборони, зокрема, й від українських громадян, витрачалися без зловживань. Він народився у Тульські області Росії, працював у прокуратурі міста Дебальцеве, дослужився до заступника прокурора Донецька. У 2010-му, коли Віктор Янукович почав забирати найкращих людей Донеччини до столиці, Гольдарб став прокурором Деснянського району міста Києва. У травні цього року Спілка офіцерів України вже вкотре попереджала керівництво держави про шпигунську діяльність Максима Гольдарба.

«…У Міністерстві оборони існує налагоджена, надійно кришована система розкрадання бюджетних коштів… «кришувальниками» є керівник основного антикорупційного та контролюючого органу Міноборони… Гольдарб М.Ю». Але отримали відповідь від самого пана Гольдарба – інформація про нього «не знайшла свого підтвердження».

Генерал-майор Олександр Шутов, начальник Головного оперативного управління Генштабу, за міністра Коваля, з Києва. Його син – чоловік Олени Лебедєвої, дочки екс-міністра оборони Павла Лебедєва, людини, вірної Януковичу. Генерал-майора Шутова нібито усунули від виконання обов’язків після того, як 49 українських військових загинули у збитому терористами літаку Іл-76 у Луганську, наводку на який він здійснив особисто.

Однак, за нашою інформацією, він продовжує ходити на роботу у Генштаб де займається своєю шпигунською діяльністю абсолютно відкрито під пильним оком СБУ.

«Слідство.Інфо» запитало заступника міністра оборони України Петра Мехеда, чи усунуто зараз когось від роботи у Генштабі та Міноборони, адже нещодавно міністр заявляв про те, що тривають внутрішні розслідування.

«Проходять службові розслідування. По фактам розслідування, якщо будуть підтверджені факти, інформацію буде передано до прокуратури і компетентних органів», - сухо відповів пан Мехед. Кілька років тому, за Януковича, СБУ вже розслідувала його особливу прихильність до російських військових… Нова влада певно цією інформацією не цікавиться.

З листа підлеглого Мехеда у Департаменті міжнародного оборонного співробітництва Міноборони, 2008-й рік:

«Полковник Мехед М.П. систематично садив за свій комп’ютер і допускав до бази даних представників Міністерства оборони Російської федерації, у тому числі представників розвідки». Зрозуміло, не безкоштовно. У СБУ тоді відповіли, що їм відома ця інформація і вони розслідують наведені дані.

Відтоді посад у міністерстві він не обіймав. Але сьогодні, нова влада зробила з нього заступника міністра оборони! Певно, для того, аби інформація противнику надавалася в більш широких масштабах.

Вже у березні полковник Петро Мехед стає заступником міністра оборони. Тепер у СБУ пояснюють, що з ним проведено профілактичні заходи, і він може бути заступником міністра.

Подивіться на цього "діяча" і спробуйте відповісти на запитання: він справді ідіот чи тільки придурюється?

 

 

Під час неоголошеної війни з Росією Петро Мехед, сміючись, нахабно каже, що суд має довести, чи причетний він до співпраці з російською розвідкою. І додає: «Якщо я на сьогоднішній день працюю у Міністерстві оборони, значить, керівництво держави мені довіряє».

Питання тільки – якої держави?

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Кращий коментар

Portrait de Володимир Самотий
0
No votes yet

За це має відповідати Порошенко особисто. Він має достатньо повноважень, щоб звільнити будь-якого військового командира. Отже, не має політичної волі.

Commentaires

Portrait de Володимир Самотий
0
No votes yet

За це має відповідати Порошенко особисто. Він має достатньо повноважень, щоб звільнити будь-якого військового командира. Отже, не має політичної волі.

Portrait de Андрій Солтівский
0
No votes yet

Пішло на покращення?

Живе Слово творить і перемагає