Portrait de Олена Каганець
Олена Каганець
  • Visits: 0
  • Accès: 0

Більшість американців не вірить у необхідність збереження традиційної сім'ї

Категорія:

Світ:

Більшість молодих американців не вважає традиційні сім'ї обов'язковим атрибутом сучасного життя, кажуть дослідники з компанії uSamp. Як пише видання Advocate.com, 87% американців вважають, що інститут традиційної сім'ї вже застарів і не відповідає вимогам нового часу.

Експерти зазначають, що в США та інших країнах західного світу з'являється все більше і більше нетрадиційних сімей. Більше того, все більше людей вважає, що цілком може обійтися взагалі без сім'ї. 82% американців вважає, що мати - це та жінка, яка виховала дитину, а не народила її.

86% з них вважає нормальним, якщо батько є домосідом і сидить з дітьми, а мати будує кар'єру. 84% вірить у те, що неповні сім'ї вже не надають руйнівного впливу на психіку дітей. 83% не мають нічого проти того, щоб дітей усиновлювали одностатеві сім'ї.
 
Але цікавішим є те, велика частина молодих американців сьогодні взагалі не бачить необхідності в тому, щоб заводити сім'ю.
 
 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Кращий коментар

Portrait de Мир Нам
0
No votes yet

Цивілізація помирає...

ХАЙ.

Commentaires

Portrait de Мир Нам
0
No votes yet

Цивілізація помирає...

ХАЙ.