4 повідомлення / 0 new
Останнє повідомлення
cBіт Розумний
Зображення користувача cBіт Розумний.
Українець починається з зачаття!

Радіймо, арії!

Пропоную тему, яка, на мою думку, повинна зацікавити. Справа в тому, що якщо Живе Слово має на меті, (крім усього іншого), активізувати людей похилого віку, то в Народному Оглядачі я ще не зустрічав вичерпної інформації, як нам правильно зачинати нові покоління українців. Я маю на увазі (крім зрозумілих питань про вакцинацію, паління та пияцтво), можливість використання садиб "зеленого туризму" (в екологічно чистих куточках України), куди б майбутні батьки могли приїжджати для такого важливого кроку. Інше питання - питання "зрілості" чоловічого сімені. Далі - відношення до пологових будинків (за інформацією, там часто під час пологів скручують новонародженим дітям шийні хребці (що за іншою інформацією може привести до втрати пасіонарності такою людиною). Та й сам процес народження дітей, коли дію сили земного тяжіння замінюють жіночими потугами (десь я читав, що ніяка самка тварини так не народжує). Я впевнений, тут справа не тільки в зручності для лікарів. (Цікаво, а як народжують в Ізраїлі. У когось є така інформація?) Краще спочатку навести лад  у цьому, ніж потім виправляти помилки, часто невиправні.

Хай буде! 

Богдан Ич
Зображення користувача Богдан Ич.
Не знаю як народжують в

Не знаю як народжують в Ізраїлі, але жидівські лікарі в Україні кажуть, що діти, яким не вкололи вакцину, потрапляють до пекла, вірусно-мікробного пекла.

Короткий опис Клінічного протоколу з акушерської допомоги можна прочитати тут. Це те, чого можна вимагати і отримувати в пологовому будинку. А для правильного зачаття спочатку має з'явитись Любов.

Михайло Харачко
Зображення користувача Михайло Харачко.
!Радіємо, шановні. А для чого

!Радіємо, шановні. А для чого нам дивитись на жидів які у них порядки. А стосовно зачаття, то ви підняли цікаву і надзвичайно важливу тему; звісно, краще це робити в гармонійному природному оточенні, з позитивними емоціями. Народжувати варто в себе вдома або на природі, якщо є можливість. Треба буде поцікавитись у Олександра Філатовича чи є в нього форми для успішного зачаття і народження нового арія(арійки) з вишнім духом, світлою душею та міцною плоттю.

Сидить Мамай, в кобзу грає, що замислить - то все має.

Богдан ДуБ
Зображення користувача Богдан ДуБ.
http://sd.org.ua/article

http://sd.org.ua/article/vybir-stati-dytyny.html

"Революція без еволюції - це ідейна спекуляція"