Альберт Саїн's picture
Альберт Саїн
  • Visits: 0
  • Hits: 0

В Херсоні встановили рекорд України з одночасного виконання дітьми гімну країни

20 вересня, з нагоди Дня міста в Херсоні був встановлений рекорд України - «Найбільша кількість дітей, які одночасно співають гімн України на одній локації».

Як передає кореспондент УНІАН, після урочистого відкриття святкових заходів, присвячених 236-й річниці Херсона у Потьомкінському сквері, городяни перемістилися до площі Героїв

На площі, за інформацією міської влади, зібралося 2432 дітей і підлітків. У їхньому виконанні державний гімн звучав дуже урочисто і дозволив кожному з учасників рекорду відчути себе частинкою однієї великої родини - України.

Рекорд зафіксовано представником Національного реєстру рекордів. Інформація про рекорд буде опублікована в Книзі рекордів України.

Голова обласної державної адміністрації Андрій Путілов, який звернувся з вітальними словами до херсонців з цього приводу зазначив: «Наші діти сьогодні довели, що Херсон - українське місто з високим рівнем патріотизму».

Ініціатором і організатором рекорду виступила обласна державна адміністрація.


В тему:

У розпал війни мер Херсона збирає з бізнесу гроші на феєрверки - ЗМІ

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...