Олена Каганець's picture
Олена Каганець
  • Visits: 0
  • Hits: 0

Українкам продавали “елітну ізраїльську косметику” з сечею та фекаліями тварин

Клієнтки фірми, що продавала в Україні ізраїльську косметику DeSheli, вмить відчули наслідки її вживання на власній шкірі. Вказаного на упаковці міста Хлавін, де нібито виробляли косметику, в природі геть не існує.

Після використання такої косметики у жінок починався свербіж, з’являлися сип, алергія. Ошукані клієнтки провели власне розслідування, яке виявило – жодних дозвільних документів компанія DeSheli не має. 

Свербіж та опіки шкіри провокував інгредієнт Fragrances, до складу якого входять 4 тисячі канцерогенних хімічних складових, з-поміж інших сеча і фекалії тварин. А важкі токсичні консерванти ніпазол та параформ провокували дерматити, набряки очей та пігментацію шкіри. 

Використовуючи дешеву помаду, ризикуєте щодня мастити губи свинцем. Через шкіру він потрапляє в організм. Його надлишок призводить до ураження печінки, нирок та нервової системи. 

В базарній пудрі присутній тальк, а в ньому - азбест, який здатен спричинити розвиток ракових пухлин. 

Втім, якщо звичний для вас базар або перехід з постійними продавцями хай і не якісної косметики, все ж навіть це джерело купівлі косметики безпечніше за інтернет. Обов’язково тестуйте будь-яку декоративну косметику, якщо у вас є схильність до алергії. 

Зазвичай всі засоби наносять на вигин ліктя, де шкіра дуже ніжна. Якщо рум’яна або тональний крем не якісні, ви протягом двох годин побачите та відчуєте це. 

Використовуйте косметичні засоби, до складу яких входить не більше 10 компонентів. Чим менше складників – тим менше у вас може бути проблем. 

Звертайте увагу на текстуру декоративних засобів. Вона має бути однорідною, без грудочок. Майте на увазі, що косметичні інгредієнти, такі як лаурил або лаурет-сульфат натрію або парабени сприяють утворенню ракових клітин та порушують роботу всієї ендокринної системи. Перевагу надавайте засобам з терміном придатності до двох років. Більший термін – більше консервантів. 

Термін придатності на тюбику або баночці та на картонній упаковці мають співпадати.

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Кращий коментар

Оксана Лутчин's picture
0
No votes yet

Дякую.

Творімо разом мову Сенсар!

Comments

Оксана Лутчин's picture
0
No votes yet

Дякую.

Творімо разом мову Сенсар!

Миро Продум's picture
0
No votes yet

"інгредієнт Fragrances" дуже нагадує відверто отруйні коктейлі вакцин - та ж сама хуцпа.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зірка Вітошинська's picture
0
No votes yet

Дякую, Олено! Вже давно не купувала жодної косметики. Взимку, наприклад проти висихання уст, вживаю харчову олію...

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !