Альберт Саїн's picture
Альберт Саїн
  • Visits: 0
  • Hits: 0

Путін запевняє, що домовився із Порошенком про завершення бойових дій на Донбасі

Російському президенту привиділося "збройне захоплення влади" в Україні.

Російський президент Володимир Путін побачив в Україні "збройне захоплення влади", яке, на його думку, є причиною конфлікту на Донбасі.

Про це він заявив в інтерв'ю програмі "Воскресное время" на "Первом канале" у неділю, 31 серпня, коментуючи нібито досягнуті з президентом України Петром Порошенком домовленості.

"Мені здається, що це дуже хороший урок для нас усіх, для того, щоб цю трагедію закінчити як можна швидше, причому мирним шляхом і шляхом переговорів, і про це ми домовлялися, до речі, з Петром Олексійовичем (Порошенко - ред.), і про те, щоб ніхто і ніколи не повторював таких помилок, яка зараз була вчинена в Україні під час збройного захоплення влади. Адже це першопричина того, що зараз відбувається (на Донбасі, - ред.)", - сказав Путін.

Варто зазначити, що українська сторона офіційно не підтверджує наявність таких домовленостей.

Путіну, за його словами, здалося, що зустріч із Порошенком у Мінську була "дуже хорошою" і "достатньо відвертою". "Петро Олексійович, на мій погляд, такий партнер, з яким можна вести діалог", - розповів президент РФ. 

Крім того, Путін закликав замислитися про настання осінньо-зимового періоду, припинити бойові дії і почати відновлювати інфраструктуру на південному сході країни. Зокрема, президент РФ вважає, що ніхто, крім Росії, про це вже не думає.

Нагадаємо, що Росія продовжує військове вторгнення в Україну.

27 серпня на територію України було введено регулярну російську армію. Провідні країни світу вже визнали це вторгненням, а деякі навіть назвали його повномасштабною війною. Росія у свою чергу продовжує не визнавати присутність своїх військ.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...