Альберт Саїн's picture
Альберт Саїн
  • Visits: 0
  • Hits: 0

Президент Словаччини: Важливо обговорити "план Б", якщо Мінські угоди будуть зірвані

Президент Словаччини Андрій Кіска сказав, що прибув в Україну, щоб сприяти мирному врегулюванню ситуації на Донбасі

Але, за його словами, важливим залишається обговорення "плану Б", якщо Мінські домовленості не дадуть позитивного результату, повідомили Еспресо.TV в прес-службі президента.

Кіска зазначив, що прибув у річницю Революції Гідності, щоб підтримати європейські прагнення українців. "Майдан став символом рішення Української нації стати частиною нашої демократичної Європи", – відзначив Президент Словаччини.

Також президент Словаччини від імені свого народу висловив підтримку реформаторським крокам Президента та Уряду України і готовність практично сприяти їх реалізації. "Словаччина вірить вам. Більшість словаків підтримує Україну і чекає на позитивні сигнали від вас", – заявив Президент Словаччини. «Словаччина не лише говорить про підтримку, а й реально допомагає Україні і є справжнім адвокатом України в ЄС», – наголосив Андрій Кіска.

Президент підтвердив своє запрошення Президенту Словаччини відвідати Україну з візитом. Андрій Кіска повідомив про намір здійснити візит в Україну у травні цього року.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...