Олена Каганець's picture
Олена Каганець
  • Visits: 8
  • Hits: 14

Обов'язкова чіпізація немовлят в ЄС очікується з весни наступного року

Такі мікрочіпи будуть особливо корисні в разі зникнення або викрадення дитини.

З травня 2014 року по всій Європі всім новонародженим буде в обов'язковому порядку встановлюватись підшкірний мікрочіп, який буде вводитися в державних лікарнях, повідомляється в італійській газеті Corrire di Roma.

Мікрочіп - це мікросхема, яка буде знаходитися в підшкірній клітковині. Мікрочіпи мають розмір приблизно з рисове зерно, і працюють на основі пасивної технології НВО (NWO). Такі мікрочіпи, як стверджується у статті, будуть особливо корисні в разі зникнення або викрадення дитини.

Далі - ще цікавіше: "багато країн вже вводять мікрочіп при вакцинації. Такий мікрочіп містить інформацію про людину-носія, а схеми GPS нового покоління всередині мікросхеми дозволяють виявляти людину-носія мікрочіпа з точністю до 5 метрів.

Мікрочіп буде підключений безпосередньо до супутника, який буде керувати з'єднаннями. Такий мікрочіп кожен бажаючий може імплантувати собі або своїм дітям безкоштовно, незалежно від дати народження, заповнивши форму заяви.

У відомстві, про існування якого ми дізнаємося вперше, - це КККН (Консультативному комітеті з контролю населення), взяли до уваги можливість установки чіпа всім громадянам, які народилися до зазначеної дати.

Введення чіпа буде повністю безболісним, оскільки чіп буде імплантований під шкіру, в лівий лікоть, - заспокоює всіх Corriere di Roma.

Далі в статті йлуть слова захоплення: "Нарешті гарні новини зі світу технологій! Завдяки мікрочіпу, нарешті, ви зможете уникнути всіх випадків викрадення, які потрясали світ всі ці роки. Крім цього, можливо, завдяки цій технології, в майбутньому стане легко відстежувати всіх злочинців, які переховуються від правосуддя".

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Кращий коментар

Андрій Ясун's picture
0
No votes yet

Першими, мабуть, будуть вводити чіпи працівники владних стуктур, власники банків, мільйонери та інші з цієї когорти?!

Si vis pacem, para bellum

Comments

Андрій Ясун's picture
0
No votes yet

Першими, мабуть, будуть вводити чіпи працівники владних стуктур, власники банків, мільйонери та інші з цієї когорти?!

Si vis pacem, para bellum

Арсен Дубовик's picture
0
No votes yet

"дозволяють виявляти людину-носія мікрочіпа з точністю до 5 метрів"
Це дозволить використовувати й самонавідні ракети.
Пам'ятаєте у фільмі про Борна? Він там мусив вирізати той клятий чіп і вкласти його у пащу вовка (загинув бідний...), щоб вижити від удару такої ракети з безпілотника.
Тому, правильно, пане Андрію, такі чіпи слід вживляти працівникам владних структур. Це буде в січовому дусі - як раніше грязюкою мастили голову новообраного "щоб пам'ятав звідки вийшов", а якщо не справишся з дорученим керуванням - доведеться поплатитися головою! А хоч би й в Гонулулу втік!!! ))))))

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)