Альберт Саїн's picture
Альберт Саїн
  • Visits: 0
  • Hits: 0

Через 20 років зникне майже половина робочих місць

Не те, що б вони зникли зовсім, просто на робочому місці людини замінять роботи.

Західний світ стурбований останніми прогнозами - у найближчі двадцять років 47 % всієї існуючої у світі роботи зможуть виконувати роботи. До якого невтішного висновку дійшли фахівці з Великобританії. Вчені Оксфордського університету повідомляють, що з розвитком технологій людство вже скоро зіткнеться з прогресуючим безробіттям.

Власники різного роду підприємств щорічно працюють над тим, що б знизити свої витрати і, тим самим, збільшити свої ж прибутку. У міру того, як зростаюча кількість автоматичної техніки задовольнятиме потреби корпорацій, все більше робочих будуть замінені роботами, адже це буде вигідно роботодавцям. Фахівці назвали ті професії, які першими опиняться в зоні ризику - це обслуговуючий сектор та виробничий.

Наступна хвиля прогресу зробить безробітними бухгалтерів, працівників call - центрів і агентів з нерухомості. Так само в зоні ризику спеціальності, які пов'язані з ручною працею. Конкурувати з роботизації зможуть лише фахівці тих галузей, де потрібна досить висока кваліфікація. Так само, поки не турбується за своє майбутнє можуть і люди творчих професій.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...