Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Цифрові паспорти вакцинації: Microsoft та Oracle вже запустили розробку

Microsoft, Oracle та інші компанії розпочали розробку цифрового паспорта вакцинації, в якому підтверджується наявність щеплення від коронавірусу. Компанії кажуть, що це робиться з метою створити можливість доступу до записів про вакцинацію, щоб люди могли використовувати їх для подорожей, роботи, навчання тощо.

До Microsoft та Oracle приєдналися Salesforce, медичні та некомерційні організації. Вони об'єдналися під назвою Vaccination Credential Initiative (VCI), передає the page

Крім того, цифровий паспорт дозволить ідентифікувати людей, що не пройшли вакцинацію. Водночас люди без смартфонів зможуть пред'явити роздрукований QR-код.

Наразі такий сервіс доступний у США. Жителі Лос-Анджелеса зможуть завантажити довідку про вакцинацію від коронавірусу в Apple Wallet.

Авіакомпанії Virgin Atlantic, United Airlines, Swiss International Air Lines, Lufthansa та JetBlue вже заявили, що готові приймати цифрові паспорти вакцинації як доказ відсутності захворювання на коронавірусну інфекцію.

Питання щодо введення сертифікатів про вакцинацію громадян ЄС обговорюватиметься 21 січня під час відеоконференції глав держав і урядів, присвяченої питанням боротьби з COVID-19.

Наші інтереси: 

Ласкаво просимо у "нову нормальність":( Розуміти, як використали вірус і для чого роздмухали страх навколо нього. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Стандартне мислення. Був такий дідусь Сєрьожа Михалков (батько Нікіти Сєрґєїча), який насміхався у віршах із хлопця, який боїтся щеплень. Цим самим стверджував: щеплення - це добре.
Десь таки живе цей архетип. На рівні підсвідомості.

Поки дихаю - сподіваюсь!

Коментарі

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Цікаво, невже ніхто не хоче розіміти, що вакцинація настільки явно не може приносити будь-якої користі при зіткненні із новим штамомм коронавірусу? Чи, тоді буде створена нова вакцина. І, вакциная нею також буде обов'язковою? А, далі, з'явиться ще новіший штамм коронавірусу...

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Стандартне мислення. Був такий дідусь Сєрьожа Михалков (батько Нікіти Сєрґєїча), який насміхався у віршах із хлопця, який боїтся щеплень. Цим самим стверджував: щеплення - це добре.
Десь таки живе цей архетип. На рівні підсвідомості.

Поки дихаю - сподіваюсь!

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Настав час підпільно навчати IT-фахівців, щоб підробляти ковідні паспорти.
Хоча, з іншого боку - можна й потерпіти: не маєш права виїхати за кордон - сиди вдома, не маєш права влаштуватися на роботу - працюй на фрілансі. Ну, про одруження й народження дітей я взагалі мовчу - тут комусь пощастить знайти, кого шукав, комусь ні. Але якби в мене були діти - з огляду на потенційні ризики я б їх не вакцинував. Що ж робити, якщо хтось, пропагуючи вакцинацію, хвалиться - от ми зробили десять обов'язкових щеплень, і плануємо зробити ще чотири?! Поясніть мені, як людині, яку свого часу звільняли від щеплень: чотирнадцять - це мало чи багато?

Поки дихаю - сподіваюсь!

Зображення користувача Валерій Зміївський.
0
Ще не підтримано

Нещодавні результати опитування групи Рейтинг свідчать, що більше половини українців не готові (читай: взагалі не мають наміру) робити щеплення від коронавірусу. 39% респондентів готові вакцинуватися від коронавірусу, якщо вакцина буде доступна в аптеках, 56% заявили, що не готові.
52% опитаних заявили, що не готові робити щеплення навіть за умови, що вакцинація від COVID-19 буде безкоштовною. 43% - погодилися вакцинуватися.
Але в Україні все відбувається по найгіршому сценарію (бо охлос обрав клоуна):
https://uamodna.com/articles/16-sichnya-2021-roku-valeriy-ivasyuk-v-ukrayini-gotuetjsya-korupciyna-afera-storichchya-indash-spravzhne-kovid-maroderstvo/