Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Коли психоз стає нормою життя, люди поводяться відповідно – Юрій Гаврилечко

Категорія:

Колективного імунітету від коронавірусу ми ще не набули, але колективний психоз вже є. На відміну від вірусної інфекції, з якою організм людини може впоратися, як лікувати психоз – питання відкрите. Те, що зараз відбувається, проходить під знаком колективного психозу для посилення диференціації на бідних та багатих.

20121504.jpg

Юрій Гаврилечко

Життя для багатих залишається таким, яке воно було, – та сама мобільність, можливості використовувати досягнення технічного прогресу. Для бідних пропагується інше життя: з безліччю обмежень, з порушеннями їхніх прав і свобод. І це буде не тільки наступного року, а й пару десятків років.

Коли виступає шахрай, який каже, що вони весною свідомо залякували пенсіонерів, хоча і знали, що коронавірус в парках не розповсюджується, продовжує розказувати й далі про «страшну хворобу», і йому вірять!  Щось не так з нашим суспільством. Ходять в масках, більш того – ще намагаються інших вчити, як себе поводити.

Коли хворі люди пояснюють здоровим, що їм треба робити, – це означає, що суспільство проблемне. Ідіотизм – це не грип, але заразний.

Зараз дії урядів усіх країн світу направлені на атомізацію суспільства, починаючи від обмеження перетину кордонів і закінчуючи он-лайн освітою. «Сидіть вдома!», – кажуть нам.  Ізоляція перешкоджає будь-яким скоординованим діям. В результаті багаті стають багатшими, а бідні – біднішими. Багаті не змінили свій спосіб життя!

І ще цікавий факт: жодна державна установа не змінила свій графік роботи. Вони сидять в кабінетах по 4-6 осіб, і у них вірус не розповсюджується, а в маленьких магазинах з 1 продавцем "смертоносний вірус" розповсюджується і його треба закрити! 

Ми будемо жити погано, бідно і з безліччю проблем. Причому з власної ініціативи!

Про це розповів економічний експерт Юрій Гаврилечко на Ukrlife.TV

 

З 27 хвилини він розповів про те, що збільшення мінімальної зарплати ні на що не вплине. З 46:30 – про те, що наступного року на нас чекає серйозна перебудова продажів і виробництва.   

Наші інтереси: 

Думати, аналізувати, не вірити засобам масової маніпуляції та паразитам у владі.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи