Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 2
  • Переглядів: 2

Українці за Трампа: навіщо ми створили цю групу в соцмережі Фейсбук саме тепер

Категорія:

Маємо унікальний шанс відносно легко знайти однодумців правого спрямування, спроможних до адекватного мислення в умовах жорсткого лівого пресингу.

201127trump.jpg

Радіймо, арії!
Радіймо, арії!

1. Чому це важливо?

Від вирішення кризи-2020 в США залежить майбутнє України і цілого світу. Якщо дуже стисло, то перемога Байдена – це громадянська війна, розпад США, економічний занепад і його поширення на весь світ, запровадження глобальної ультраіндустріальної тиранії за прикладом Китаю.   

Натомість перемога Трампа – це очищення США від лівої ідеології та паразитичних процесів, рішучий перехід до постіндустріальної формації, економічний стрибок, формування союзу вільних націй.

Це потрібно усвідомлювати українцям. Проте в інформаційному просторі України тотально домінує підтримка глобалістського, олігархічного, лівого проекту, уособленням якого є Байден. Головною причиною є те, що 95% населення від природи схильні довіряти ЗМІ, а ці ЗМІ перебувають під повним контролем місцевого та транснаціонального олігархату.

Що стосується 5% українського населення, спроможного до самостійного мислення, то воно розпорошене і не має власних інформаційних джерел. Відтак нема жодного інформаційного ресурсу з чітко вираженою позицією на підтримку Трампа. Є окремі автори, проте їхні дії не організовані і далекі від синергії.

Є сайт «Народний Оглядач», який зайняв чітку протрампівську позицію з моменту Геттісбургської промови Дональда Трампа 22 жовтня 2016 року. Проте його публікації охоплюють багато інших тем, серед яких губляться публікації, присвячені саме Дональду Трампу.

2. Навіщо потрібна група в соціальній мережі?

Формування групи у Фейсбуці Українці за Трампа започатковує процес об’єднання українських патріотів, спроможних до адекватного мислення і відстоювання вільної думки навіть в умовах жорсткого лівого пресингу. Наступним кроком може бути колективне заснування інформаційного органу, що виражатиме інтереси активних патріотів та діятиме завдяки праці, грошам і молитвам цієї групи.

3. Чому саме тепер?

Принаймні протягом листопада–грудня 2020 року маємо ситуацію глобальної політичної кризи, спричиненої невизначеністю американських виборів. Це дає унікальну можливість відносно легко виявити однодумців і познайомитися з ними. Натомість після перемоги Трампа ситуація радикально зміниться: усі пристосуванці, які вже нині вітають Байдена, негайно переорієнтуються і будуть доводити, що завжди в душі були істинними республіканцями і трампістами. Тому скористаймося моментом і знаходьмо друзів, з якими далі можна робити великі справи.

4. Чи це допоможе Трампу?

Так, адже в ситуації гострої кризи зовнішня моральна підтримка є дуже важливою.

З другого боку, ми живемо у світі, де позиція спостерігача впливає на перебіг спостережуваного процесу. У нашому випадку, що більше людей бажає перемоги Трампу, то більше ймовірність цієї перемоги. Відтак створення великої групи, доброзичливо налаштованої щодо Трампа, реально впливає на позитивне завершення кризи-2020.   

Продовження: Позитивне ставлення до Трампа є критерієм належності до середнього класу – експрес-тест

Якщо вас цікавить розвиток цієї теми, ви можете підтримати наш проект щедрими дарами.
Наші інтереси: 

Перемога Трампа, перехід до постіндустріальної формації. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Валерій Зміївський.
0
Ще не підтримано

варто вказати наприкінці матеріалу лінк групи підтримки у Фейсбук: https://www.facebook.com/groups/zatrampa/permalink/

Коментарі

Зображення користувача Дмитро Сало.
0
Ще не підтримано

Звільніться від ярликів ідентифікаційї і станьте дітьми Божими.

Царство Боже в середині.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Підтримка Трампа - це важливий індикатор належності до дітей божих.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Цікаво, що ця тестова пропозиція працює навіть у відкритому вигляді. Це називається "справжня таємниця захищає сама себе".

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

СВОЄЧАСНИЙ ХІД !!!

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Оскільки на ФБ нашу групу можуть видалити в будь-який момент, створюємо дещо надійніше в альтернативній (Alt-tech) правій американській мережі MeWe. Реєструємось і приєднуємось - Українці за Трампа на MeWe.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Валерій Зміївський.
0
Ще не підтримано

варто вказати наприкінці матеріалу лінк групи підтримки у Фейсбук: https://www.facebook.com/groups/zatrampa/permalink/