Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Медичний примус і розвал системи охорони здоров'я: як це робиться в Україні – пресконференція

Світ:

Законопроект 4142 підірве Конституційні права і свободи громадян. Якщо Верховна Рада його прийме, ми опинимось в іншій країні. Цей законопроект порушує всі правові відносини в медичній галузі. Центр громадського здоров'я, який хочуть створити, в разі прийняття цього законопроекту буде вирішувати, чи загрожує суспільству якась епідемія і буде примушувати населення до вакцинації. 

Про це на пресконференції, що відбулася 5 листопада в Інтерфакс-Україна, заявив В'ячеслав Костилєв, один із засновників ГО "Вакцинація: вільний вибір".  

Центр громадського здоров'я не буде обмежений у своїх наказах. Цей орган разом з Кабінетом міністрів може оголошувати карантин з будь-якого приводу.

Цей орган буде визначати рівень карантинної небезпеки, а також матиме право забирати майно і засоби пересування у фізичних та юридичних осіб.

У законопроекті не прописані додаткові зобов'язання, які можуть бути накладені на громадян на розсуд цього органу. 

Носіння масок і гуляння в парках може бути ніщо у порівнянні з тим, що може вигадати цей орган, який матиме таку необмежену владу.

Цим законом також заборонять дітям ходити до навчальних закладів, якщо у них нема вакцинацій або є не всі обов'язкові вакцинації. Це буде не просто заборона відвідувати дитячі колективи, а буде заборона взагалі зараховувати їх у навчальні заклади. 

За цим стоять великі гроші. Йдеться про 2 млрд додаткових витрат. І це нове утворення (Центр громадського здоров'я, яке хочуть створити) в будь-який момент може ввести будь-яку вакцину в календар щеплень дітей. 

При цьому В'ячеслав Костилєв ще раз нагадав, що будь-яка вакцинація несе потенційну небезпеку при втручанні в дитячий організм. 

Юрист Захар Мілютін підкреслив, що цим законом хочуть запровадити медичну диктатуру. Він нагадав, що кілька років тому в Україні була ліквідована санітарно-епідеміологічна служба. Зараз хочуть створити цей Центр громадського здоров'я, який буде мати повноваження закрити будь-яку форму власності під приводом карантину будь-якої хвороби. 

Посадовці зможуть робити будь-що під медичним приводом! 

Захар Мілютін також нагадав, що у багатьох країнах (переважно Західної Європи й Північної Америки) передбачені компенсації, якщо вакцинація завдала шкоду дітям.

Японія і скандинавські країни мають найкращі показники громадського здоров'я і найменшу дитячу смертність. В цих країнах нема вакцинного примусу.

Наші інтереси: 

Розуміти небезпеку наступу на наші права. Розуміти небезпеку вакцинації.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Цікаво, чи багато людей зроблять хоч щось проти цього?

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Коментарі

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Цікаво, чи багато людей зроблять хоч щось проти цього?

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Додаткову інформацію може подати ця громадська організація : http://vvv.org.ua/

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

Вертається радянська влада.організовується ЧК що робити Розпуск верхової зради імпічмент президенту