Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Амністію капіталів введуть цього року – Зеленський

Світ:

Президент Володимир Зеленський повідомив, що законопроєкти про амністію капіталів та про «інвестняню», а також законопроєкт про народовладдя повністю готові та будуть передані до Верховної Ради найближчим часом. Він також анонсував запуск іпотеки під 10% річних.

20052002.jpg

Пресконференція президента України Володимира Зеленського 20.05.20

Питання 5% для амністії капіталу ще розглядається та припускається можливість зменшити цей показник. За його словами, головна мета реформи – запровадити чесну сплату податків в Україні, пише Mind.

Згідно з новою версією документу про так звану інвестиційну няню, консультантів будуть надавати в разі інвестиції від $30 млн., а не від $100 млн., як передбачалось раніше.

Він також зазначив, що раніше українські інвестори могли подумати, що «інвестняні» надаватимуться тільки західним інвесторам, проте ця опція створювалась для всіх інвесторів, зокрема, й вітчизняних.

Зеленський також анонсував запуск іпотеки під 10% річних.

Найближчим часом в Україні вперше за багато років буде іпотека для кожного українського громадянина країни під 10%. "Мені здається, це – велика перемога», – сказав президент Зеленський.

Він зазначив, що тривають переговори з представниками банківської системи країни щодо надання більшої кількості схвалень кредитних запитів від населення.

«Програма 5–7–9% запрацювала на технічному рівні, і ми дотиснемо банківську систему України, не зважаючи на те, що вона в нас дуже-дуже незалежна. Ми її дотиснемо, й банки будуть не настільки обережними, видаючи кредити нашому населенню. Тому що населенню треба допомагати, особливо, зараз, коли криза не в Україні, криза – у світі», – наголосив Зеленський.

Наші інтереси: 

Дуже ретельно аналізувати обіцянки президента Зеленського. Розуміти, що він не на своєму місці. Робити висновки. Покладатися на себе.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Що я хотів би почути від Президента на тлі інформації про іпотеку - коли і як будуть реконструювати "хрущовки", якщо будуть узагалі (бо звичайно, на це потрібні кошти, яких наразі немає - але це як завжди).

Поки дихаю - сподіваюсь!

Коментарі

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Що я хотів би почути від Президента на тлі інформації про іпотеку - коли і як будуть реконструювати "хрущовки", якщо будуть узагалі (бо звичайно, на це потрібні кошти, яких наразі немає - але це як завжди).

Поки дихаю - сподіваюсь!