%count допис / 0 new
Останнє повідомлення
Сергій Клунник
Зображення користувача Сергій Клунник.
Правила Творця чи закон

До зустрічі з Живим Словом багато разів зустрічався з такими поняттями, як Кон і ЗаКон (те, що виходить за межі Кону) Наведу цитату, з якою я погоджуюся (у Філатовича О.В. це враховано і зміни внесені):

"Кон - це код творіння, який перебуває в ДНК і в усьому Всесвіті, і цей код творіння, Кон, передавався з уст в уста родами Славними для продовження життя на землю. Це Віда найперша і святість найвища, бо передавалася від першоджерела Пращурам нашим. Але знання ці досі не відкривалися через духовний занепаду роду людського.

Отже, Кон - це суть, код розвитку Всесвіту, прояв Роду Всевишнього, і якщо ми хочемо, щоб життя творилася, і щастя перебувало, то потрібно і жити По-кону. (Кон - середина або центр, шлях золотої середини, праведний шлях). Сьогодні ж багато проживають по-За Кон (За Кон), тобто не по Праві (Правді), а по Кривді, виходячи за межі праведного шляху і відчуваючи на собі дію закону.

Покон - являє собою передачу знань про дійсну суть буття, усвідомивши яку, душа може повернутися в божественний світ Прави. Знання викладені в карб (закарбовани). Карби - в даному випадку - короткі вислови, в кожному з яких зашифровано один з принципів буття, Вселенські Канони - Канони Прави".

Жити по кону - шлях золотої середини За книгою «Ведична Мудрість Предків. Шлях до Світла» Миколай Богумир Сайт Мідгард Сваор http://midgard-svaor.com/zhit-po-konu-put-zolotoj-serediny/

сергійко бути добру

Сяна Сяйна
Зображення користувача Сяна Сяйна.
Щось незрозуміле

Почала читати ЖС ще минулого року, не дочитала всіх початкових форм, на 4й зупинилася. Після нового року почала ще раз, зараз закінчую другу форму. Вже планувала, як писатиму пост про все, що відбувалося і описувати певні неймовірні події, що трапилися. Аж тут сьогодні почалося дуже сильне запалення сечового, з кров'ю. Я просто в шоці. Навіть не знаю, що думати. Завтра йду до лікаря... Є у когось ідеї, чому так?

Ігор Каганець
Зображення користувача Ігор Каганець.
Чим закінчилася ця пригода?

Чим закінчилася ця пригода? Напиши, будь-ласка. 

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Ора Світла
Зображення користувача Ора Світла.
Відчуття і зміни.

ЖС читаю 4 місяці. За цей час багато чого відбувалось, тому все записую у зошит. Відчуття були різні, наприклад: теплохолод - саме так: одночасно і тепло і холод, приливи тепла або жару. Особливо подобалась мені тепло і світло в сонячному сплетінні або   серці, яке поширювалось і світило як сонце, або легенькі вібрації по всьому тілу. При читанні енергосоти Золь і Жоль наповнювалася світлом. Ось  ще такий запис: читаю  третій щабель вдосконалення - "  Дякую Творцеві Всесвіту" . З кожним словом кидало в жар, ніби розжарений вогонь кипів навкруги серця. Філатович прокоментував: "Це Вас Почули". Коли читаю "Джерело прибирання" уявляю ніби "прибираю" з себе бруд і викидаю його через квартирку далеко у небо і там у вигляді електричного розряду цей невидимий бруд спалюю. 31 січня цього року відбулось місячне затемнення, а на наступний день такий запис: "Вранці проснулась оновленою, у всьому тілі легкість".  І ще таке: "читаю Вогняне полотно очищення, відчуття жару при прочитанні енергосот з цифронами, і кожна цифрона "підливала олію в вогонь".

А взагалі - прибавились сили, покращилась пам'ять, піднявся настрій, часто напротязі дня співаю. А ще  - Природа подарувала мені друзів - синичок, я іх давно підгодовую . Я з ними розмовляю і  вони розуміють.Я за вікном повісила  кормушку і насипаю для них соняшникових зерняток. Коли вони підлітають і беруть зернятко , то ніжним коротким звуком дякують мені.Синички - делікатні пташки, тому часто залишаються без їжі , бо горобці все з'ідають. Тому мені приходиться бути сторожею  - стою біля вікна, а синички в цей час можуть спокійно покормитись і горобці вже знають - поки я стою біля вікна - їдять синички. А якось, був мороз і синички не літали і раптом я чую весняну радісну пісню, мене це здивувало. Дивлюсь- це біля мого вікна так радісно співає синичка - це був Небесний Посланець. Я це зрозуміла після того, як запропонувала їй поїсти , як зазвичай, але вона чітко виконала своє завдання і полетіла, бо не за їжею вона прилітала. І я подумала - от би нам усім таке відчуття виконання обов'язку.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Усе проминає, за винятком Бога і Любові.
Григорій Сковорода

Іван Сірко
Зображення користувача Іван Сірко.
Враження від читання форм ЖС

Вітаю всіх форумчан! Віднедавна приєднався до читання форм ЖС. Основна причина, бажання очистити душу й тіло від чужеродних підселень. Зараз читаю лише 1 і 2 форми. Перед собою, стакан з водою і запалена свічка. Вдається читати тільки 1 раз в день, вранці. Вечором не виходить, бо дуже погано себе почуваю. В мене вже давно такий стан. Читав не кожного дня. Враження від читання:

При читанні 1 форми. Іноді пропадав голос. Пив воду, прокашлювався і продовжував. Трохи втомлювався. Тобто, нічого незвичайного.

При доданні 2 форми. Зразу зˈявилося передчуття, неминучого, повного краху, снилися погані сни, загострились відносини в соціумі. І раніше з цими людьми не ладив, а тут наче хто масла в вогонь підлив! В деякі дні було дуже тяжко читати ЖС, наче вагони розвантажував. На тілі з’явилося пару дивних не загоючих ран. 4 дні не міг їх вилікувати. Ніякі ліки-мазі, не допомагали. Крім того, 2-3 дні були дивні провали в пам’яті. Зовсім забував, що робив вранці. Наче «відрізало». Вчора, майже весь день було дуже погано. Лежав пластом. Ледве прочитав 1 форму. Другу, не зміг. Слабкість і відчуття, що з мене наче все повітря викачали. «Підселенці», дуже активні. Сьогодні прочитав обидві форми, наче все нормально. Поки все...

Іван Сірко
Зображення користувача Іван Сірко.
Золь - Здоровья

Чому в звуконі Золь, немає слова - Здоровˈя? Як по мені, то воно там проситься!

Ора Світла
Зображення користувача Ора Світла.
На Іванове : чому в Звуконі Золь немає слова "Здоров"я" ?

Тому, що тексти Живого Слова Сягають Неймовірих Висот! І читаючи тексти ЖС ми стаємо потроху чистішими і "легшими", а значить і - здоровішими. А ще :  так створена людина. Знаєте, є така думка: про те що дуже хочеш щоб відбулося - не думай , і воно відбудеться!

Хай щастить Вам!

 

Усе проминає, за винятком Бога і Любові.
Григорій Сковорода

Іван Сірко
Зображення користувача Іван Сірко.
Враження від читання форм ЖС

При доданні 3 форми. В той же день, було дуже пагано. Почало зводити руки, тіпа судорог. На 4-й день читання, захворів. Почалося з болей в хребті, печінці, потім пішли коліки по всьому тілу. На вечір, 38,6˚С. Захворіла і моя жінка. На 5-й день в мене почали боліти зуби. Продовжуються провали в памяті. Настрій поганий. Весь час переживаю за жінку.

Наталка Хороша
Зображення користувача Наталка Хороша.
Третій місяць читаю ЖС. Читаю

Третій місяць читаю ЖС. Читаю двічі на день. Завершую УФ 8. З симптомів - ангіна без температури ще на першій формі. На першій-другій формах знизилась вага на 5 кг.Так тримається до цього часу. Зникла сутулість і з'явилась гарна гнучкість рук, плечей (з легкістю складаю руки човником за спиною). Найбільше, що мене турбувало, це наповнення енергією настільки, що не могла заснути до 4 ранку. Відповідно про ранній підйом не йшлося. На переході до УФ 6 зробила перерву 1 день, щоб виспатися :) А 6-та форма зайшла як благодать! Таких енергій ніколи не відчувала, суцільна радість для душі. Внутрішньо стала набагато спокійнішою.
Далі все легко, допоки мені не захотілось читати УФ 26 :) Сказано було: не лізь поперед батька! Але ж - ні, хочу і все! У 26-й формі є енергосоти, до яких я ще не дійшла у звичному режимі. Як тільки почала читати слова через енергосоти - все, відчуваю ніби магніт тримає ноги і язик, очі закриваються. Подолала :))) З РАдістю читаю далі.
З читанням ЖС ніби якийсь порядок навколо мене вилаштовується, розумію процеси, події, наслідки. Живу легко і радісно!

А НО - вірним помічником став. Дякую усім за працю!

Ігор Каганець
Зображення користувача Ігор Каганець.
Щоб уникнути занадто гострого

Щоб уникнути занадто гострого відновлення, бажано проходити форми ЖС поступово, не перескакуючи. Це застереження особливо важливе при переході до кармічних форм. Не треба поспішати. Ми діємо стратегічно. 

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Сторінки

  • <
  • Сторінка
  • of 2