Зображення користувача Анатолій Висота.
Анатолій Висота
  • Відвідувань: 9
  • Переглядів: 10

Анатолій ВИСОТА: Пероксид водню - аварійна допомога

Світ:

Спецтема:

Для тіла найважливішими є їжа, вода і повітря. За винятком праноїдів та святих, пересічна людина без їжі може обійтися 60 діб, без води – 7 діб, а без повітря – всього 5 хвилин. Отже при звичайних температурних умовах повітря і дихання є для людини найнеобхіднішими. Арнольд Ерет якось написав, що кисень у повітрі є для людського організму справжнім пальним. 

 

                                                                                                                                                                                    Влада – це постійна змова

Здоров’я і безпека людини найбільші пріоритети

А ревна християнка колись мені на це заперечила: «Найбільшим пріоритетом у людини має бути спасіння». І справді, погубивши душу, втратиш і тіло. Дбаючи за власну душу, матимеш здоровим і тіло. А оздоровлене тіло – це гарний храм для душі.

Для тіла найважливішими є їжа, вода і повітря. За винятком праноїдів та святих, пересічна людина без їжі може обійтися 60 діб, без води – 7 діб, а без повітря – всього 5 хвилин. Отже при звичайних температурних умовах повітря і дихання є для людини найнеобхіднішими. Арнольд Ерет якось написав, що кисень у повітрі є для людського організму справжнім пальним.

Приклади постійної змови влади

Значну долю тих перешкод, які доводиться долати людству, створює його менша владна частина. У людини, яка замислюється над процесом життя, складається враження, що цьому поступальному процесу щось постійно заважає або й шкодить. В цьому якраз і суть змови влади.

Ось приклади:

-тисячі років тому Добра Новина була спотворена ворожими вставками і замість радісного світогляду життє-творення людям, зокрема білій расі, європейцям, був нав’язаний сумний світогляд раба Божого;

-початок доби був перенесений з сонячного ранку у глупу ніч, а початок року стали лічити не з березневого сонцестояння, а з морозної зими;

-дуже давно в часи «золотого віку», коли людина могла досягти всього завдяки чистим помислам і жила родиною в родовому маєтку, відбулася переорієнтація на технологічний розвиток і на життя людей в містах;

-замість гармонійного розвитку душі, тіла і природи людям був нав’язаний споживацький світогляд і отримання все більшого задоволення і насолод;

-замість омріяного зачаття дитини і благословенного її народження почастішало небажане зачаття і народження обділених любов’ю дітей – майбутніх руйнаторів суспільства;

-харчова індустрія змінює смакові якості продуктів в бік все більшої гостроти (сіль, цукор, оцет, перець+); щоб виправдати наростання споживання м’яса, придумали цілу теорію про «незамінні амінокислоти»;

-медицина відійшла від сприйняття здоров’я людини як цілісної системи Дух-душа-тіло і лікує окремі органи, знімаючи больові симптоми;

-фармація виробляє все більше і більше ліків і, як і медицина, зацікавлена в наростанні числа хворих людей;

-стримують впровадження генератора Россі, який допоможе людям стати енергонезалежними;

-від людей приховують контакти із іншим розумом; приховують, що Місяць є технологічним утворенням і, мабуть, регулятором життя на Землі;

-із Землі посилено роблять смітник і закидають людям думку, що їхній рятунок на інших планетах. (Інші приклади ви, подумавши, можете додати).

Кисень і вода – основа життя

Одним із доказів того, що життя почалося в світовому океані, є те, що тіла живих організмів десь на 80% складаються з води (Н2О). Все, що потрапляє до організмів, мусить бути розчиненим у воді, а не розчинені речовини по змозі видаляються. Більшість ліків спочатку розчиняють у фізіологічному розчині, а потім вже вводять у потік крові. Склад фізіологічного розчину відповідає водній основі крові – плазмі і за солевим вмістом і рН відтворює морську воду. Це ще один доказ початку земного життя в океані.

Щоб життя тривало, необхідне похвилинне постачання повітря в наші тіла. Не всі знають, що кисню в повітрі менше 21% , а основа – 79% - це інертний азот (N2).  Отже, щоб я зміг написати це речення, а ви його прочитати, необхідно вдихнути повітря, розчинити кисень у крові й доставити його до всіх клітин і мозку, і м’язів.

Пероксид водню – джерело атомарного кисню

Біохіміки встановили, що в процесі життєдіяльності кисень бере участь не в молекулярній формі (О-О), а в атомарній (-О). Так ось чому так легко і приємно дихається в сосновому лісі особливо після грози: озон (О3) розпадається з виділенням атомарного кисню, який тут же засвоюється нашим організмом.

А от за перетворення молекулярного кисню в атомарну форму в нашому тілі відповідають особливі клітини: лейкоцити і гранулоцити. Без грозової блискавки ці клітини розділяють одну молекулу кисню на два атоми і чіпляють їх по одному до двох молекул води:

                    2Н-О-Н + О-О = 2 Н-О-О-Н

Утворена нова речовина називається ПЕРОКСИД ВОДНЮ і є нестійкою сполукою. При звичайних умовах це рідина, яка кипить при температурі 76 градусів Цельсія й необмежено розчиняється у воді. Це сильний окиснювач: від краплини 100%-го пероксиду водню, наприклад, спалахує вата. А от всього 3% розчин пероксиду водню у воді й досі використовується лікарями як ефективний знезаражувач при обробці ран. Ще більше знають про цю речовину жінки, які відбілюють нею своє волосся. Світове виробництво пероксиду водню сягає 200 тисяч тон за рік.

В організмі діють концентрації пероксиду водню на порядок-два менші вказаної вище. Дві молекули пероксиду водню в потрібному місці клітини з допомогою ферменту каталази розкладаються на дві молекули води і на два атоми кисню:

                    2 Н-О-О-Н = 2 Н-О-Н + 2 -О

Саме ось ці активні атоми кисню беруть участь в утворенні білків і вони ж знищують шкідливі залишки їжі й мікроорганізми, що є основою імунітету, + інші функції.

Старість – аварійний період життя

Чого ми хворіємо і що таке хвороба? Коли порушується гармонійна рівновага між духовним і матеріальним тілами людини, то це проявляється через некомфортний стан всього тіла і супроводжується болісними відчуттями в якомусь органі. Зрілість-старість є заключним періодом життя, коли стан хворобливості є майже щоденним. Отже життя кожного з нас завершується аварією тіла. Стара одіж зотліла і душа вимагає для себе нового тіла – РЕІНКАРНАЦІЇ. Здається, кожна людина бажає, щоб цей перехід не був занадто болісним та обтяжливим для рідних. Трудився до останнього дня, заснув тихенько і не прокинувся, а Душа хай потім спостерігає, що так ретельно роблять з її колишнім тілом. Щоб досягти такого, треба ворушитися, зокрема сприйняти серйозно назву цієї статті: «Пероксид водню – аварійна допомога».

Вільям Дуглас розворушив мурашник

Цей американський вчений відстежив наукові дані про лікувальні властивості пероксиду водню за останні більш, як 176 років. Він переглянув шість тисяч(!) публікацій на цю тему, які появилися після 1920 р. І був вражений тим, скільки було проведено наукових досліджень і скільки зроблено позитивних висновків щодо лікувальних властивостей пероксиду водню. Ще більше його вразила постійна, десятиліття за десятиліттям, наполеглива діяльність офіційної медицини, щоб все це приховати від людства. Саме тому він написав про це  книгу. В 1998 р. ця книга була перекладена російською і опублікована під назвою: "ЦЕЛИТЕЛЬНЫЕ СВОЙСТВА ПЕРЕКИСИ ВОДОРОДА".

В своїй книзі Дуглас наводить сотні історій хвороб, подоланих з допомогою пероксиду водню, наприклад, доктором Фарром і описує приклади оздоровлення хворих з власної лікувальної практики у клініці. У цьому переліку були подолані хвороби від грипу, лишаю і аж до раку і навіть СНІД,у. Так, дослідницька група під керівництвом Фінея в університеті Бейлор вивчала дію пероксиду водню на забиті жировими бляшками артерії хворих атеросклерозом. І встановила, що після лікування кровотік до ніг повністю відновлюється і через рік рецидиву атеросклерозу не було.

Дуглас запитує  в читачів: «Як ви гадаєте, чому надасть перевагу пацієнт – пройти безболісну, ефективну й дешеву процедуру раз на рік, чи лягти на хірургічний стіл для пересадки судин…? Коли б я був хірургом-кардіологом, я б не зрадів цьому відкриттю. Це те, що сказати нафтовому магнату, що винайдено двигун, який працює на воді…».

Офіційна медицина всіляко замовчує цю книгу Вільяма Дугласа, однак який камінь твердий, а вода його точить: у США та й по світу з'являється все більше чесних і сміливих лікарів, які лікують хворих пероксидом водню.

Івана Нєумивакіна «пора спалити»

В мене в руках книга Івана Нєумивакіна «Перекись водовода на страже здоровья» (СПб, «Диля», 2006 р., 192 стор.). Її написав доктор медичних наук, професор – один із засновників «космічної медицини». Цю книгу я читаю й перечитую. Людині, яка вслід за Арнольдом Еретом посміла заявити, що таки не серце помпує кров, а є «периферійне серце» - я довіряю. (Бачачи власними очима, що в рослинах є СОКОРУХ, пити березовий сік  і знати, що  це відбувається без спеціальної помпи («серця») та не помічати, що  схожий  принцип кровообігу задіяний і в тваринах, - це, мабуть, не що  інше, як затьмарення. Я пояснюю кровообіг як наслідок злагодженої дії ВСІХ ОРГАНІВ ТІЛА, де є судини і капіляри. Хто знає хоч щось про ПОВЕРХНЕВІ ЯВИЩА і бачив кулясту краплину води, мене зрозуміє).

Автор пояснює нам, що лужне середовище (норма рН = близько до 7,4)  сприяє здоров’ю, а закислення приводить до руйнації тіла. І приводить перелік продуктів, наприклад, капуста, морква, буряк, споживання яких утворює це лужне середовище життя. Цікаво, що цей перелік співпадає із зеленолистими овочами, які рекомендував Ерет, як продукти, які не утворюють слиз в організмі. Тому я таки довіряю професору Нєумивакіну.

Вказана книга має велике пізнавальне значення, бо з позиції сучасних наукових досліджень пояснює, від чого залежить здоров’я людини і як його відновити, коли обсідають хвороби. Це викладено у таких главах: «Про фізіологічні особливості дихання», «Обмін речовин  в організмі і його нормалізація», «Лікувальні властивості  і застосування пероксиду водню», «Вода – основа життя», «Деякі рекомендації по оздоровлюючому образу життя» та «Лікувально-профілактичний центр професора Нєумивакіна».

Джордано Бруно посмів сказати суду інквізиції, що таки Земля обертається навколо  Сонця, а це суперечило геоцентризму Біблії. Вчений був загрозою для пануючого тоді світогляду і за це його спалили. Нині Нєумивакін й інші чесні лікарі-вчені пропагують системний підхід до лікування-оздоровлення всього тіла-Душі, а не окремих органів, вражених хворобою. Це є загрозою для панування офіційної медицини і влади, для яких корисно, щоб число хворих і немічних людей наростало, бо над ними легше владарювати. Повсюдне замовчування результатів досліджень і практики професора Нєумивакіна, зокрема лікування пероксидом водню, це і є осучаснений спосіб «спалення» іншодумців.


 


 

Використання пероксиду водню здоровими і немічними

Головна рекомендація Нєумивакіна нам така: щоб бути здоровим, треба не лінуватися постійно доглядати своє тіло. Ретельно пережовувати їжу аж довтрати початкового смаку. Періодично очищати шлунково-кишковий тракт клізмами. Менше їсти м’яса, а більше налягати на овочі та фрукти. Більше рухатися й фізично трудитися.

Більшість людей вказане ігнорує: в тілі синтезується менше потрібного пероксиду водню, фермент каталаза уникає його розщеплювати на атомарний кисень і тоді першими страждають капіляри і ледачих обсідають болячки. Найбільше бажання хворого – це купити таку таблетку (панацея!), яка позбавить його навіки від болю. Такого нема й навряд, щоб появилося. Однак перед-аварійний стан тіла вдається змінити на нормальний зовнішньою допомогою пероксидом водню. Завдяки цьому в організмі дивним чином збільшується синтез власного пероксиду водню і відновлюється постачання атомарного водню до вражених болячками тканин тіла. Надалі під пероксидом водню розуміємо його 3-%-й розчин у воді, куплений в аптеці. Більш чистіший цей розчин готують для гінекології.

Порада перша: регулярне очищення порожнини рота сумішшю пероксиду водню і харчової соди. «В 0,5 чайної ложки харчової соди капнути 5-6 крапель 3%-го пероксиду водню, розмішати й нанести на марлевий чи ватний тампон. Потім цим тампоном чистити зуби і легенько масирувати ясна протягом 4-5 хвилин. Цю процедуру треба робити, прокинувшись вранці, або перед сном увечері» (с. 94). Таке дозволяє суттєво знизити ризик інсульту.

Порада друга: регулярна профілактична допомога тілу завдяки введенню водного розчину пероксиду водню в шлунок. В чашку налити до 50 мл води, додати 10 краплин пероксиду водню й випити за 30 хвилин до їжі. І так робити до сніданку, до  обіду й до  вечері чи підвечірка. Однак добова норма пероксиду водню не повинна перевищувати 50 краплин. Таке лікування сприяє очищенню капілярів і судин від жирових та інших налипань. Хворі можуть визначити для себе й меншу – комфортну дозу у 3-5 краплин за одне вживання. Діє воно  повільно (с.80-81).

Порада третя: втирання або  компреси пероксиду водню там, де болить (область серця, суглоби і т.д.). Застосовувати 1-2 ч. ложки пероксиду на 50 мл води з наступним збільшенням концентрації аж до 3-%-го (с.81=82).

Порада четверта: закапування в ніс і вуха. Додати 10-15 крапель пероксиду водню до ложки води і по повній піпетці вводити спочатку в одну ніздрю, а потім в другу. Через 20-30 секунд, коли почне виділятися слиз, висякатися. Після цього 10-15 хвилин нічого не пити й не їсти. Ця процедура допомагає при гайморитах, запаленнях лобних пазух і коли є відчуття шуму в голові.  При туговухості можна закапувати у вуха розчин 1 мл пероксиду водню на 1 ложку води (с.84-85).

Порада пята: прийняття ванн з пероксидом водню. У ванну налити до 100 л теплої води з тим розрахунком, щоб вона покрила все тіло. Додати 200-250 мл пероксиду водню. Поніжитися у ванній 30-40 хвилин. Потім можна додати гарячої води і викупатися. Курс - 5-7 ванн через день. Через півмісяця лікування можна повторити. Ця процедура нормалізує випорожнення, виганяє глисти, нормалізує шкіру при екземах, псоріазах +, знімає біль у хребті, суглобах і м’язах. Увага: прийняття таких ванн  може супроводжуватися підвищеною температурою, появою рожевих плям на шкірі, розладом роботи кишківника. Це є ознаками зашлакованості організму.

Перевіреним способом лікування є введення пероксиду водню з допомогою клізм (с.107-110).

При тяжких хворобах, наприклад, атеросклерозі або діабеті можна вводити розчин пероксиду водню у вену через крапельницю або прямо шприцом. Для цього 5 або 10 мл пероксиду водню додають до 200 мл фізіологічного розчину. Однак є застереження: цим мають займатися медики (с.101-103). На одному з конгресів проф. Нєумивакіну вводили шприцом такі ліки і всі дивувалися, що кров в нього не скипілася.

Як перевірити, чи зашлакований ваш організм? Найперше про це свідчить  дискомфорт і неміч, а також білий колір язика. Тим, хто хоче дізнатися, чи справді шлунково-кишковий тракт (ШКТ) і печінка  справляються з очисткою, Нєумивакін пропонує такий тест (с.45): Видавіть бурякового соку із столового буряка і хай він відстоїться 2 години. Спожийте 1-2 ложки такого соку. Якщо після цього ваша сеча забарвиться у буряковий колір, то це є ознакою, що ваш кишковик і печінка перестали виконувати свої детоксикаційні функції. При цьому продукти розпаду потрапляють у кров і нирки та отруюють організм в цілому. На с.108 докладно розписано, як очистити свій ШКТ.

Ударна доза. Лікар Ельміра Поздєєва переконалася на стійкому позитивному ефекті пероксиду водню і стала рекомендувати своїм пацієнтам у гострих випадках УДАРНУ ДОЗУ: ложку пероксиду водню на склянку (200 мл) води. «Наприклад, навалилася простуда – треба вигонити її ударною дозою пероксиду. При цьому може відчуватися дискомфорт у шлунку, жженіє (палення?) слизової оболонки. Але через 3-4 дні все це минає. Зате щезає вздуття живота, нормалізується робота кишковика, зявляється почуття легкості, чистоти в тілі, розумове просвітлення (с.12).

Лікувально-профілактичний центр.

Всупереч офіційній медицині такий центр діє  в Москві, правда, без стаціонару. Тут Нєумивакін та ще кілька лікарів-дисидентів: очищають організм від шлаків з допомогою гідроколонотерапії; коригують хребет з допомогою ударно-хвильового масажу; застосовують лімфодренаж для очищування лімфи; активізують кров ультрафіолетовим опромінюванням (апарат Геліос-1); лікують пероксидом водню і сапропелем+.

В Києві діє «Центр здоровя доктора Анатолія Банного» (т.099-429-07-97). Тут із 2005 р. вперше в Україні застосовують лікування пероксидом водню+ за методами Нєумивакіна. У цьому центрі без операцій досягають 100%-но успішного лікування варикозного розширення вен. Також піддається лікуванню геморой та різні пухлини+.

Професор Нєумивакін наводить в своїй книзі десятки листів страждальців, які позбавилися від своїх болячок завдяки пероксиду водню. Ось витяг із листа проф. Г.П. Кутузова (м. Лобня) ( с.89). «…Я інвалід 2-ї групи, мені 77 років… В 1990 р. переніс обширний інфаркт міокарда. З тих пір страждаю стенокардією напруги, пройти 5 хвилин від будинку до інституту не міг без зупинки і нітрогліцерину. Ще й лікувався найсучаснішими засобами.  Рік тому здоров’я різко погіршилося. Пенсія. Прочитавши про користь пероксиду водню, став вживати його по 30 краплин щодня. Через кілька тижнів стенокардія, яка, як відомо, пов’язана з браком кисню в сердечному м’язі, цілком зникла. Кисень із пероксиду водню повністю забезпечив потреби серця. Поступово я виключив вживання всіх ліків для розширення судин. Вживаючи лише пероксид водню, почуваю себе чудово – ніби замінили серце. Із задоволенням воджу авто. Працюю влітку на садовій ділянці. Тепер легко долаю пішки 5 км.»

Ось ще один лист від Галини Костянтинівни, 65 р., з Москви, яка позбавилася від багатьох болячок (с.96). «З 35 років страждаю гіпертонією, аритмією, тромбофлебітом з постійними набряками ніг. Після пункції кісткового мозку протягом 20 років мучив радикуліт – лікували, однак ходила як знак питання. Стала пити пероксид водню. Після першого десятиденного курсу нічого особливого не помітила. Але після другої десятиденки зі мною стали творитися чудеса. Щезла аритмія. Тиск крові, який ніколи не опускався нижче 160/100, став 120/90. Також зникли пастозність і набряки ніг, де були прояви тромбофлебіту. Але, що дивно, в мене розпрямилася спина й стало чорніти волосся».

Перевірено на собі

Вже більше місяця я двічі на день споживаю по 11 краплин пероксиду водню на 40-50 мл води за 30-40 хвилин до їжі. Крім цього я вранці чищу зуби й обробляю ротову порожнину сумішю питної соди і пероксиду водню (1/4 ч. ложки + 5-7 краплин). Через кілька днів мені стали снитися кольорові сни і відновилися дивні польоти уві сні. Минули загрудинні болі. Однак після цього й досі в мене загострилися болі в суглобах від колінних аж до суглобів пальців рук. Це супроводжується активним виділенням слизу. Відбувається очищення. З часом планую випробувати й пероксидні ванни.

Дружина й дочка також лікуються пероксидом водню. Вони також відмічають позитивні зміни у стані свого здоров’я.

Ставлення просвітлених українців

Олександр Філатович учить нас, що людина має Тіло, Душу і Дух від самого Творця. Що хвороба появляється, коли в системі Душа-Тіло порушений лад (гармонія). Щоб оздоровитися, треба зменшити руйнівний інформаційний потік на себе, читаючи регулярно Живе Слово – спеціальні світлі і радісні тексти. Коли будеш жити у чистоті помислів, перестане мучити совість, то це й стане основою оздоровлення всього тіла.

Ігор Каганець на своєму прикладі вчить нас бути здоровими завдяки Живому Слову і споживанню живої їжі. В нашому середовищі переважає така думка: щоб бути здоровим душею і тілом, треба стати на дорогу радісного арійського світогляду і кардинально оновити свій спосіб життя. Цьому допомагатимуть як водні процедури чи безслизові продукти харчування, так і стимуляція тіла пероксидом водню.

Надіюсь, що написана стаття матиме відгуки. Оздоровлюйтеся, але знайте міру.

Хай же буде!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Сильний аналіз, друже!
Радієць - ТойХтоРаді(й)сноДіє. Гарно :)
Радієць - це чергова сходинка на шляху до становлення Людини/Гравця як Сина Божого:
трипілець - козак - українець - компанієць - соколієць - радієць - арій - Син Божий.
РаДіймо далі!

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Коментарі

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Шановне товариство, сьогодні, 7 червня 2015 р. десь о 20=00 я опублікував у своєму блозі цю нову статтю. Чекаю на ваші коментарі й оцінку.

Зображення користувача Марія Воробець.
0
Ще не підтримано

Дякую, Анатолій, за хорошу статтю! Насправді цілющі властивості цього розчину пробувала колись на собі. Знаю про розчин давно, все так як описано у вашій статті. Якщо тіло в кислотному середовищі - проблеми. Тому слава Богу є такі помічники, які допомагають людям привести своє тіло в баланс. Дякую, дорогий Анатолій! Хорошого вам здоров"я, так як ви бажаєте здоров"я всім людям, інакше б не писали таких корисних статей. Обіймаю і підтримую вашу статтю.

Любов - енергія безпричинна, без неї нема нічого.

Зображення користувача Еней Харалужний.
0
Ще не підтримано

Дуже цінна стаття! Взимку також придбав собі цю книжку Нєумивакіна, але так і не почав її читати (напевно щось цікавіше було :)) Після цієї статті обов'язково попробую попрактикувати цю методику. Дякую, Анатолій Михайлович!

Інформація - це те, що приховується.
Все інше - реклама.

Зображення користувача Еней Харалужний.
0
Ще не підтримано

Якісь неполадки напевно в нас на сайті, чомусь не вставляється Зображення для анонсу та Обов’язкова ілюстрація.

Інформація - це те, що приховується.
Все інше - реклама.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Виправляємо проблему. Це сталося після чергового оновлення.

Еней Харалужний каже:
Якісь неполадки напевно в нас на сайті, чомусь не вставляється Зображення для анонсу та Обов’язкова ілюстрація.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Вадим Кононенко.
0
Ще не підтримано

Радіймо! Зараз вже має працювати. :)

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Дякую тобі, друже Енею, за редагування й за ГОЛОВНУ СТОРІНКУ, і за добре слово. Спасибі тобі, друже, а також дякую Роману Свищу та Олегу Подорожньому за високу оцінку в 10 галів.

Зображення користувача Олег Подорожній.
0
Ще не підтримано

Пане Анатолію, в аптеках зустрічав лише перекис водню "для зовнішнього застосування" в його склад входить бензоат натрію (Е211). Вступаючи в реакцію з аскорбіновою кислотою (вітамін С, добавка E300), бензоат натрію може утворювати бензол, що є сильним канцерогеном. Де можливо придбати чистий перекис водню?

Братайтеся, єднайтеся зі світлими - це сила!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Чудова робота пане Анатолій..Все розкладено по поличкам..Цікаво де у живій природі можна зустріти перекис водню..

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Пане Олеже, щодо канцерогенності пероксиду водню штучно виробленого, то в книзі Дугласа приведені дані, що підстав для цього нема. Друже Василю, зустріти можна пероксид скрізь в живих істотах, бо він супроводжує життєві процеси. Окремо, як, наприклад, глюкозу рослини його не накопичують. Дякую тобі за твої 10 галів оцінки і добре слово!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Клізми є антиприродними, вони руйнують внутрішній баланс, тому їх можна застосовувати тільки в критичних випадках, коли потрібне негайне очищення. Для людини, яка споживає живу рослинну їжу, робити клізми - це повне безглуздя.

Допускаю, що пероксид водню діє як плацебо. Фактично, це ще один різновид "таблеток". З таким же успіхом можна купляти водопровідну воду (бажано, щоб вона коштувала дуже дорого), і пити по чайній ложці двічі на день, а також намазувати нею болючі місця. Помагає!

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Доктор Смалець.
0
Ще не підтримано

Перепрошую за блюзнірство, але Живе Слово теж можна розглядати як своєрідне плацебо. Особливо для тих, хто читає його механічно, нічого більше не змінюючи у своєму способі життя. До речі, для підсилення лікувального ефекту можна звернутися в клініку Філатовича за індивідуальними формами - вони якраз коштують досить недешево і багатьом це теж дуже помагає :-)).

Миро Продум каже:
Допускаю, що пероксид водню діє як плацебо. Фактично, це ще один різновид "таблеток". З таким же успіхом можна купляти водопровідну воду (бажано, щоб вона коштувала дуже дорого), і пити по чайній ложці двічі на день, а також намазувати нею болючі місця. Помагає!
Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Миро сумнівається? Допускаю, що пероксид водню діє як плацебо. Дуглас пише, що дослідження проводили і на тваринах, наприклад, на кролях і мали стійкий позитивний ефект. Сміливі лікарі рятують людей після гострого інфаркту саме пероксидом водню, вводячи його в кровообіг через крапельницю. А у звітах пишуть, що вводили глюкозу - це щоб не наказали за порушення протоколу лікування. Про це пише Нєумивакін. Така АВАРІЙНА ДОПОМОГА рівнозначна перебуванню хворого в камері гепербаричної оксигенації (дуже дорого!).

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

От цікаво, чи є серед нас, радійців-соколійців медики? Яка їхня думка щодо пероксиду водню?

Зображення користувача Віктор Юрченко.
0
Ще не підтримано

Дане лікування це, без сумніву, вищий щабель розвитку медицини. Та коли людство перейде в цілому на новий щабель свого розвитку - на цьому щаблі вже не буде такого поняття як медицина взагалі. Та всьому свій час. І час також вийде за наше сьогоднішнє розуміння.

Світ це лише відображення Тебе

Зображення користувача Марія Воробець.
0
Ще не підтримано

Саме так!

Любов - енергія безпричинна, без неї нема нічого.

Зображення користувача Наталка Артанія Кобза.
0
Ще не підтримано

Взагалі - помічено на практиці - всі дієві засоби допомоги здоров'ю дуже прості. Свого часу читала трактат про дивовижні властивості червоного пекучого перцю, ґхі (аюрведична штука, на кшталт топленого масла), соди. Всі ці засоби надзвичайно прості (і тому, звичайно, невигідні для популяризації офіційній медицині, бо на чому тут заробиш?). Але вони працюють, це дійсно так, бо перевірено практикою. Не бачу підстав не вірити професору Нєумивакіну, читала не раз його статті: порядний чесний науковець-практик.
Щодо клізм. Це процедура древня і корисна: так само як миєш тіло зовні, є необхідність, хоча б час від часу, мити його і зсередини. Йоги це роблять регулярно з добіблійних часів і на здоров'я не жаліються. В одному з апокрифів (читала сама) І.Х. навчав цьому своїх учнів.
Свого часу Надія Семенова написала чудову книжку на цю тему "Щастя жити в чистому тілі", там викладена методика очищення тіла цим методом, доступно і просто.
Але все це, звичайно, добровільні речі. Кожна людина має сама відчувати, що їй треба, і слухати підказки свого тіла. Тіло завжди підказує свої потреби, тільки ми не завжди дослухаємося. Коли ми навчимося свідомому контакту з клітинами свого тіла, можна буде обходитися взагалі без ліків і без всяких додаткових процедур. Це питання розвитку в нас свідомості-істини.

Пане Анатолій, Ви зробили дуже важливу і корисну роботу; щиро дякую, що поділилися своїм дослідженням.
(Лише, б.л. відредагуйте другий підзаголовок: там треба розділити "атомарнийкисень".)

Sapienti sat.

Зображення користувача Віктор Юрченко.
0
Ще не підтримано

Всьому свій час і кожному свій час :)

Світ це лише відображення Тебе

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Дякую Наталі Артанії та Віктору Юрченку за чудові коментарі й гали! Як гадаєте, те, чого нас навчають НОВОМИСЛЯЧІ, а саме про те, що людей колись переконали: маєте старіти й вмирати - чи це не є найдавнішим прикладом ЗМОВИ ВЛАДИ?

Зображення користувача Володимир Майборода.
0
Ще не підтримано

Гарна стаття, друже!
Треба ще попередити тих, хто захоче практикувати перекис водню - в чистому вигляді небезпечно вживати - попалите слизову оболонку порожнини рота (і далі також)!
Все таки, перекис водню гарний антисептик... для зовнішнього застосування. Як і оцет, до слова.

Хто шукає - той знаходить, бо: 1. Завжди стається те, чого ми хочемо. 2. Ми ніколи не знаємо шляхів реалізації наших задумів.

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Дякую, друже Володимире, і за добре слово і за щедру оцінку. Гадаю, що користувачі Народного Оглядача - люди розумні й не будуть вживати-пити ні 3%-й ні тим паче 100% пероксид водню. Перекис водню - це калька з російської "перекісь вадарода". В університеті мене навчили вживати ПЕРОКСИД ВОДНЮ, що ближче до міжнародної термінології. Може Оксана Лутчин підкаже нам, як краще казати і що ближче до СЕНСАРА?

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Гадаю, що ця публікація може бути корисною для нашого друга Альберта.

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Анатолій Висота каже:
Гадаю, що ця публікація може бути корисною для нашого друга Альберта.

Дякую, за турботу!
Та проте галів за цю публікацію все одно не дам.

1. півроку вживав оту противну редьку, а результату жодного.

2. заледве 1 міс. протримався я на цій клятій пораді по вживанню соди із перекиснем для лікування від кандидозу. натомість кандидоз як був то так і залишився що опісля читання від нього 3-4 тижнів лікувальних матриць Ж.С. та вживання отої соди з перекиснем. мало того мені від тої соди ще й порушилася система травлення яку я ЗАЛЕДВЕ покращив саме завядки тому своєму першому чистому сироїдстві опісля якого я тепер можу їсти будь що без проблем..

отже спілкувався я про цей перекисень зі своїм хорошим другом хіміком який все особисто на собі як самий що є найсправжній дослід перевіряє на собі. отже його висновок стосовно перекисню був неоднозначним, так як на собі він ті дослідження НЕ проводив но як хімік чисто теоретично собі там щось припустив щодо взаємодії того перекисню.. (слова його я не передам у зв"язку із тим що мені то просто не можливо усвідомити про що він там взагалі балакає про ту хімію не те щоби її ще й запам"ятати.)

3. а хто тут на НО одного чудового разу на превеликий мій подив був згадував про такого нашого украєнського москалика лікаря та винахідника Болотова? чи це хіба НЕ він казав, що щєлочі яка українською буде якщо я не помиляюся у цих хім. речовинах лугів слід варто ПОЗБУВАТИСЯ з організму, а тому замість того аби їсти траву потрібно напрочуд їсти тільки лишень усе квашене та мариноване і сомо собою що багацько жерти м"єса та ще усе те діло смачно запивати медовухою???

Висновок!
Світом панує фейковість!!!

Цитати:
"Хто володіє інформацією - той володіє ситуацією, а ситуацією володіє - той хто має вибір"

"Хто зрозуміє жінку - той заволодіє світом!"

П.С.:"Почніть вже нарешті приділяти свою УВАГУ саме нашому украєнському москалику Валерію Синельникові про якого я вам ще розповідав дуже давно і причому декілька разів, який хоч як і Ігор Каганець особливо і НЕ є автором якихось відкриттів, но саме завдяки своєму логічному мисленні уміє подавати для загалу лишень тільки те що треба (звісно що під своїм фаршом аби мати на те все діло свої юридичні авторські права). для людства"

Хай буде!

Зображення користувача Оксана Лутчин.
0
Ще не підтримано

Цікаві експерименти з перекисом водню. Словники фіксують все-таки перекис водню! Дякую.

Творімо разом мову Сенсар!

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Щиро дякую Оксані Лутчин і Ларисі Мудрій і за щедрі гали, і за добре слово. Друже Альберте, те, що комусь допомагає, іншому в допомозі, бува, відмовляє. Таке Життя. Вперше чую про Синельника - розкажи хоч щось. То ти СИРОЇД? І чим же ти живишся тепер, що здоровий, як дубок?

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Анатолій Висота каже:
Щиро дякую Оксані Лутчин і Ларисі Мудрій і за щедрі гали, і за добре слово. Друже Альберте, те, що комусь допомагає, іншому в допомозі, бува, відмовляє. Таке Життя. Вперше чую про Синельника - розкажи хоч щось. То ти СИРОЇД? І чим же ти живишся тепер, що здоровий, як дубок?

Здоровий як дубок)) оце так жарт=)
Усім вже харчуюся що є, а точніше те що дають..

Про Синельникова написано у Вікіпедії.

Валерій Володимирович Синельников (нар. 21 листопада 1966) - український психотерапевт, психолог, гомеопат, автор книг з поліпшення якості життя.

Творець «Школи Здоров'я і Радості доктора Синельникова», загальноосвітньої початкової школи для дітей «Аз 'Буки Веді»
У цьому плані стосовно шкіл можу припустити що це він їх створював не скільки для суспільства, а скільки як варіант для себе любимого, адже його соціотип є ІЛЕ а вони як правило полюбляють займатися плагіаторством якскравий приклад тому є Альберт Енштейн. Але тут не у цьому справа, а у тому що наприклад все той же наш украєнський москаль Володимир Куровський який також є по соціотипу таким же самим як і його близький родич Синельников.. ну так ось той Куровський ну явно усі ті свої школи та академії по створював не скільки для нації (у нашому випадку нашої для української, а у його випадку москальської) а скільки для себе задля заробітку, позаяк уж його то я сам бачив на власні очі і мав змогу за ним спостерігати.
Та проте якби там не було, але їдем далі:

Вихідним положенням теорії Синельникова є необхідність для здорового людського організму перебувати в стані динамічної рівноваги з навколишнім середовищем (гомеостазу). Особливість в тому, що Синельников наділяє навколишнє середовище властивістю свідомості, тобто одушевляє її. Згідно з В. Синельниковим, ця свідомість тотожна поняттю фізичного вакууму [2] і функціонує відповідно до «законів Всесвіту». Інакше кажучи, рівновагу людини з природою має існувати не тільки на фізіологічному, але і на психічному рівні. При цьому доктор Синельников віддає пріоритет свідомості над матерією.

Зі вселенським свідомістю тісно пов'язане людське підсвідомість, як частина з цілим. Завдяки цьому підсвідомість людини має повну інформацію про Всесвіт. А от свідомість людини отримує вже неточну картину навколишнього середовища, тому що свідоме сприйняття спотворюється підсвідомими фільтрами. У ситуації, коли під впливом неправильного сприйняття світу людина своїми думками або поведінкою порушує «закони Всесвіту», підсвідомість сигналізує про це свідомому розуму, викликаючи хворобу.

Таким чином, головним засобом у попередженні хвороб Синельников бачить приведення світогляду людини у відповідність до «законів Всесвіту», найважливішим з яких називає «закон чистоти помислів». Найчастіше як порушення «законів Всесвіту» автор вказує наявність у людини моделі свідомості «Тиран - Жертва», що породжується агресією щодо навколишнього світу, яка в свою чергу викликається відчуттям обмеженості ресурсів Всесвіту. Сам же Синельников пропагує ідею достатку навколишнього світу. На основі цієї ідеї він розробив пропоновану ним бажану модель світогляду «Хазяїн (Чарівник)». А для виявлення причин конкретної хвороби та її лікування Синельников пропонує метод занурення і підсвідомого програмування.

А взагалі мені шкода, що коли я на ВБ та і на НО кільканадцять разів про нього згадував, а тут виявляється ніхто навіть і ні разу не чув про нього..
Іноді складаєтья таке враження, що тут сидить темний далеко не бачучий ліс..
То тут про Болотова дізналися лишень у тому році, а тут ще й Синельникова дехто ніколи не чув, дивина та й годі з цього якось такого не відаючого брахманства=)
Ну і ще додам, що колись завдяки книзі Синельникова мені таки подекуди вдавалося було частково локалізовувати свої болячки, а деякі такі наприклад як фаренгіт моментально полегшувати. Хоча нині мені вже і його методи також не допомогають..=( Але я скажу одне таке діло, це єдине лікування яке я дійсно можу відчувати і помічати на собі практично..

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Цитата:
адже його соціотип є ІЛЕ а вони як правило полюбляють займатися плагіаторством якскравий приклад тому є Альберт Енштейн.

Зразу згадав як Сєргєй Лазарєв звинувачував Синельнікова в плагіаті, ніби то останній в нього вкрав систему "Діагностики карми", і це при тому що в книгах Синельнікова на перших сторінках чітко пише, що його система створена на базі систем Лазарєва і Луїзи Хей.

А взагалі то книжки Синельнікова справді нагадуть книги Лазарєва, з тією лише різницею, що розраховані на менш досвідчену аудиторію. В одній книзі Синельнікова, здається, навіть ні разу не згадується про реінкарнацію, мабуть щоб не відлякати "не підготовлену" аудиторію. Ну і взагалі, він більш простою мовою пише. Плюс він сам був лікарем, тому наводить багато прикладів з власного досвіду.

Я вже писав на НО, що вважаю системи Лазарєва/Синельнікова/Луїзи Хей найефективнішими, тому що вони працюють зі справжніми причинами хвороб - змінюють свідомість, а не "ганяють енергетичні потоки", які потім все одно стають на своє місце у відповідності зі станом свідомості людини.

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Ну якось так!
Так ти згадував про Синельникова, но ти з НО не більше 4 років=) а тому я тебе не врахував до цієї категорії читачів НО))
Стосовно Синельникова, то виходить, що я неуважно звернув увагу про те що він і писав про запозичення своїх дописів з інших авторів або просто не приділив тому увагу)
Одне точно скажу, що так їхня система або як її називаю чомусь методика є дійсно більш дієвішою та практичнішою у лікуванні чим будь-які інші мною на собі перевірені. Хоча лікування Болотовим я ще не пробував наразі(

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Які підстави вважати Синельникова і Куровського родичами?

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Арій Хрестовий каже:
Які підстави вважати Синельникова і Куровського родичами?

Є така річ, як родовід, у якому діти дітей від пращура між собою називаються родичами. Тобто у твоєму випадку підставою для цього є наявність у них спільного пращура.
Та самі були казали що вони є родичами і по ним як на мене то є видно)

Зображення користувача Дзвінка Сопілкарка.
0
Ще не підтримано

Цікава стаття. Про цей метод я вже читала раніше, але на собі ще не випробовувала.
А тепер продовжу тему щодо Лазарєва-Синельникова-Хей та й усіх інших. Хтось з читачів НО читав книжку Куцела О.Г. "Гармонія"? Він створює афірмації українською мовою.

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Тільки що розібрався що це таке. І подивився приклади. Але цей метод не може бути правильним! Тому що це довбання своєї підсвідомості. Дія спрямована не на пошук справжньої причини проблеми, а на те, щоб завантажити деякі програми в свою підсвідомість. Тому на деякий час це може давати ефект, а потім справжня причина проблеми чи хвороби знову візьме гору.

Ефективні ті методи, які проходять спочатку через свідомість, а потім вже закріплюються в підсвідомості.

Ось, наприклад, в людей які часто зляться, бувають проблеми зі шлунком. І тут ця людина починає кожного дня "довбати" свою підсвідомість афірмаціями типу "У мене чудове самопочуття, я чудово почуваюсь!". На кілька годин буде ефект. До того моменту доки не позлиться на когось. А от якщо зрозуміє, що злитися на інших не можна, бо це є своєрідна агресія проти Бога і проти самого себе, так як всі люди є частинками одного Бога. Тоді це свідоме розуміння з часом закріпиться і в підсвідомості, і тоді проблема зі здоров’ям зникне назавжди, а не на кілька годин.

Дзвінка Сопілкарка каже:
Цікава стаття. Про цей метод я вже читала раніше, але на собі ще не випробовувала.
А тепер продовжу тему щодо Лазарєва-Синельникова-Хей та й усіх інших. Хтось з читачів НО читав книжку Куцела О.Г. "Гармонія"? Він створює афірмації українською мовою.
Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Від себе ще до дам, що колись я займався афірмаціями на матеріально-фінансове збагачення, а натомість отримував чомусь тільки збіднення=((
Тому цей феномен афермацій у мене також не пройшов одобрення=)

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

"Афірмації на матеріально-фінансове збагачення" :)))))))) Це мені сподобалось. Ще один не дуже хитрий спосіб обдурити свою долю :)

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

А може ти просто не правильно сформулював афірмації, наприклад, замість "Я буду багатим" казав "Я не буду бідним", і тому Всесвіт тебе неправильно зрозумів і дія вийшла трохи не в тому напрямку :)))))))))))))

Альберт Саїн каже:
Від себе ще до дам, що колись я займався афірмаціями на матеріально-фінансове збагачення, а натомість отримував чомусь тільки збіднення=((
Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Доброслав Велесовий каже:
А може ти просто не правильно сформулював афірмації, наприклад, замість "Я буду багатим" казав "Я не буду бідним", і тому Всесвіт тебе неправильно зрозумів і дія вийшла трохи не в тому напрямку :)))))))))))))

Ну цей жарт виглядає прямо як образа..

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Найперше подякую Дзвінці за добре слово і за щедрі гали. Дзвінко, я маю цю книжку Куцела ГАРМОНІЯ. Але мені більше подобається Живе Слово. ПИтаю в тебе, Альберте, чи ти не лікував ФАРЕНГІТ пероксидом водню. Страждальці свідчать, що допомагає. Я підтримую друга Доброслава з його аналізом хвороб: А от якщо зрозуміє, що злитися на інших не можна, бо це є своєрідна агресія проти Бога і проти самого себе, так як всі люди є частинками одного Бога. Тоді це свідоме розуміння з часом закріпиться і в підсвідомості, і тоді проблема зі здоров’ям зникне назавжди, а не на кілька годин.

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Пане Анатолій, а "страждальці" - це антонім до твого "радійці"? :)))

Анатолій Висота каже:
Страждальці свідчать, що допомагає.
Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Відповідаю, фаренгіт я стараюся лікувати прикладом Валерія Синельникова, який мені дуже часто допомагає коли я починаю у цьому напрямку працювати, а тому перекисинь при фаренгіті я й не думав навіть випробоувати, натомість я його довгий час випробовував на кандидозі, і ефекту жодного не було..

Зображення користувача Віктор Юрченко.
0
Ще не підтримано

Всі ці свідомо-підсвідомі ігри здатні лише більше запутати людину, заводячи в лабіринті Гри-життя у все більше глухий кут. Тому кожному необхідно намацати саме свою ниточку, котра виведе його з цієї путанини, та впевнено і незворотньо слідувати нею.
Все просто - не морочися, а ЖИВИ :)

Світ це лише відображення Тебе

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Віктор Юрченко каже:
...
Все просто - не морочися, а ЖИВИ :)

Та просто якщо людині важкі хвороби в радість, а якщо ні?
А якщо коли кудись йдеш і мусиш кожних 1-1,5 години мучитися від болів і шукати куди би то піти аби полегшити свій біль???
Так легко казати тим у кого і справді у житті все просто і легко, бо він й гадки немає що воно таке коли все складно і тєжко=)

Зображення користувача Віктор Юрченко.
0
Ще не підтримано

Можливо хто занадто заігрався тому і важко, але вихід простий ))
Просто вірте самому собі і поступово переводьте цю Віру: починаючи з думок, потім слова ("Живе Слово" як варіант) і вчинки - фізичні вправи і всі дії в Яві котрі витікають з перших двох (думки, слова) постулатів - твоїх особисто, а не загальні слова.

Світ це лише відображення Тебе

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Друже Доброславе, скоріше, що так воно і є: люди, які живуть, страждаючи, є СТРАЖДАЛЬЦЯМИ, а люди, які живуть, радіючи, є РАДІЙЦЯМИ. А ГРАВЦІ, на мою думку, час-від- часу є то тими, то тими. Чи згоден?

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Не зовсім. Думаю, що гравець, який правильно сприймає гру, завжди є радійцем :) Бачиш, друже Анатолію, я вже почав навіть користуватись твоїми термінами для висловлення своїх думок :))

Анатолій Висота каже:
Друже Доброславе, скоріше, що так воно і є: люди, які живуть, страждаючи, є СТРАЖДАЛЬЦЯМИ, а люди, які живуть, радіючи, є РАДІЙЦЯМИ. А ГРАВЦІ, на мою думку, час-від- часу є то тими, то тими. Чи згоден?
Зображення користувача Віктор Юрченко.
0
Ще не підтримано

Гравцями можна вважати тих хто віднайшов свою Гру-ниточку-Душу і свідомо виходить з Лабіринту; час від часу від цікавості звертаючи в деякі закоулки - переважно для того, щоби допомогти вийти-вивести звідти других Гравців, котрі заблукали та, блукаючи, то видять блики світла і бува радіють, а те входять в зону кромешної тіні - та занепадають духом (ігроки).
Радійці ж, в такому тлумаченні, можуть вважатись безтілесні Душі котрі перебувають в стані безграничної Любові-Радості в єднанні з Творцем, та очікують свого виходу (при необхідності) на Сцену-Гру-життя-Лабіринт.

Світ це лише відображення Тебе

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Стара пісня зазвучала про гравців і радійців..Думаю гравцями є ті,хто зрозумів,що Гра є єдиним тверезим варіантом взаємодії між Гравцем і цим крезі суспільством,що на повних парах мчить у бетонну стіну..Радійці це люди,котрі РаДіють..,тобто діють із Радістю..Краще вже Радійці ніж Емо...

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Друже Явсе Світ, в останніх твоїх коментарях бачу якийсь сильний песимізм на рахунок суспільства і його руху. А тобі не здається що це всього навсього один з етапів його розвитку, без якого не обійтися?

Явсе Світ каже:
Стара пісня зазвучала про гравців і радійців..Думаю гравцями є ті,хто зрозумів,що Гра є єдиним тверезим варіантом взаємодії між Гравцем і цим крезі суспільством,що на повних парах мчить у бетонну стіну..Радійці це люди,котрі РаДіють..,тобто діють із Радістю..Краще вже Радійці ніж Емо...
Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Так Доброславе я сам за собою це помічаю..Просто вимальовується загальна картина майбутнього..вона невесела,якщо більшість людей не змінить своє відношення до свого життя і до навколишнього середовища..Але бачу,що ніхто не збирається змінюватись..тому прийде війна або чума..І цей етап розвитку,як Ти говориш можна було б пройти веселіше..для цього все є..
Звісно я можу переїхати на ПМЖ у простір Волі і спостерігати за мурашником згори та радіти без причини..але так тягне до коріння..))

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Віктор Юрченко.
0
Ще не підтримано

:) Кожному своє :) Хай буде :)

Світ це лише відображення Тебе

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Давайте розглянемо, хто є хто на прикладі нашого невеличкого товариства коментаторів цієї статті. Гадаю, що Альберт є Гравцем й він іноді страждає від реального незносимого болю (читай вгорі його коментар!). В цей час він є справжнім страждальцем і йому потрібна саме АВАРІЙНА ДОПОМОГА. Буває ж час, коли він радий, бо відчуває розуміння тих, кому розповідає свої віщі сни. В такі моменти він радієць. Я, буває, теж страждаю, наприклад, коли помічаю недоброзичливе ставлення до себе, але не можу назвати себе страждальцем. Мене переповнює радість, коли я бачу результат або очікую його від своїх публікацій, наприклад, одна родина Глінченків скористалась порадами Ерета - і живуть прекрасно. Отож я Радієць. Доброслав так затаївся, що я не можу про нього нічого сказати. Віктор Юрченко і Василь Петришин скоріше по життю є радійцями. Чи згодні з цим, друзі?

Сторінки

  • Сторінка
  • of 2
  • >