Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Мережева розстановка Хеллінгера по Міжморському Союзу

У даній темі проводитиметься так би мовити експериментальна мережева розстановка "тіпа Хеллінгера" по Міжморському Союзу.

Онлайн розстановка триватиме з моменту публікації даної теми і до 25 березня 2015 р.

Метою розстановки є розіграти ролі держав які беруть участь у питанні по Міжморському Союзу

Ролі країн призначаються автором даної розстановки який сам бере участь в розстановці в особі кремлівскього агента Арестовича та є ведучим даної розстановки. Для уточнення деякі ролі країн будуть безпосередньо призначені ведучим розстановки, а деякі ролі можуть бути призначені по бажанню інших учасників НО.

Отож у експерементальній мережовій розстановці Хеллінгера по Міжморському Союзу ролі призначені наступним чином:

кремлівський агент Арестович - Альберт Саїн (ведучий розстановки)

Україна - ?

Білорусь - Віктор Макаренко

Польща - Володимир Майборода

-----      -----     -------     ------    ------   -----

Росія - Анатолій Висота

Німеччина - Володимир Щербина

Великобританія - Олена Каганець

Індія - Данило Майоров

Куба - Джейк Ґрін

Америка - Добромир ГуцулЛеонід Українець

Китай - Олег Подорожній

Франція - Зірка ВітошинськаЮрій Збітнєв

Як бачите у визначених ролях бракує цілого ряду країн по Міжморському Союзу таких як: Литва, Латвія, Естонія та для когось Фінляндія, Румунія, Грузія, Азербайджан. А отже це означає що дані ролі можуть бути вибраними безпосередньо іншими учасниками НО за їхнім бажанням. Також у розстановках присутній цілий ряд інших країн які НЕ мають жодного відношення до Міжморського Союзу. Що у свою чергу означає наступне, ті люди які грають за ті країни можуть НЕ брати участь в розстановках взагалі, або якщо і брати у ній участь то виключно тільки як від імені своєї країни за яку вони грають.

Шановні учасники даної розстановки будьте певні я як в ролі кремлівського агента Арестовича дію згідно своєї ролі. А тому попрошу кожного із вас без образ віднестися до мого розподілу ролей. Також ті люди які не братимуть участь в розстановці по тій чи іншій будь якій причині, такі наприклад як Віктор Макаренко, то це шановні мої буде НЕ з проста так.. А тому прошу імітуємо діалог між країнами і беремо активно участь в онлайн розстановці.

Нагадую кожен учасник НО який є відстутнім у вище наведеному списку має повне право також брати участь в розстановці тільки опісля отримання ним відповідної ролі. Для того щоб отримати роль і мати право участі у розстановці, для цього потрібно звернутися в приватному повідомленні до ведучого розстановки, для тих хто вже забув хто це є такий за розумний, то нагадую до Альберта Саїна. Де у повідмоленні повідомити своє бажання грати за ту чи іншу країни ЧИ/АБО навіть будь яку іншу роль таку як для прикладу: влада тієї чи іншої країни, народ тієї чи іншої країни, політичну партію, будь який політичний блок як державний то так і міжнародний, армію, можна також брати участь у розстановці в ролі конкретно громадянина тієї чи іншої країни, тобто вибір у решту учасників НО є великий, але така роль буде призначена тільки за згоди ведучого з відповідним повідомленням у даній темі. 

Нагадую ще раз є вільні вакансії на ролі: ЛитваЛатвіяЕстонія, ФінляндіяРумуніяГрузіяАзербайджан, Молдова, Вірменія, Чехія, Словакія, Угорщина, Туреччина, Болгарія, Сербія, Греція та інші...

УВАГА!

Коментувати дану тему мають право тільки ті люди які є зазначеними у списку розстановки. Всі решту невідповідні коментарі будуть видалятися. Також величезне прохання до всіх брати участь в розстановці виключно з одного профілю, а тому так як я усіх дубльованих профілей НЕ знаю, то прошу вас віднестися до мого прохання з порозумінням і брати участь в розстановці добросовісно виключно з одного профілю.

Оновлення
за 7 січня
В гру долучено нового гравця:
Румунія - Аватар Арій
за 8 січня
В гру долучено нового гравця:
за 19 січня
В гру долучено нового гравця:
Також доводжу до вашого відома, що Україна мовчки самохіть втікла з нашої розстановки. Про що мені стало про це відомо щойно в 21.22, 19.01.2015.
за 30 березня
"Гра розстановка" з 25 березня завершилася, тож усі коментарі після тієї дати вже ведуться від особистостей всіх хто бажає обговорити нашу дану експерементальну інтернет-розстановку.
Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Майборода.
0
Ще не підтримано

ПЕНТАГОН ДОДАВ ДО СПИСКУ ПРІОРИТЕТНИХ МОВ УКРАЇНСЬКУ

?До Латвії вже також докотилося ехо "московської весни" - Дороги свободи: Російські Балтії та українська криза ("Як вплинула українська криза на росіян в балтійських країнах?")
Латвію нічого не вчить ситуація в Україні? Позиція Литви вам не приклад? О-О!

Додам ще таке повідомлення (чи інформацію для роздумів України):
Членство Росії в ООН незаконнe

Хто шукає - той знаходить, бо: 1. Завжди стається те, чого ми хочемо. 2. Ми ніколи не знаємо шляхів реалізації наших задумів.

Коментарі

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Для початку кожна країна може приставитися і дещо про себе розповісти, а також поділитися з нами про те що вона бажає отримати по завершенню діалогу.

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

Хай.

Америка, як найпотужніша держава світу, зацікавлена у діалозі між глобалізованими націями світу заради вирішення завдання розвитку людської спільноти.

https://t.me/ETEPHET

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Леонід Українець (Америка) каже:
Хай.
Америка, як найпотужніша держава світу, зацікавлена у діалозі між глобалізованими націями світу заради вирішення завдання розвитку людської спільноти.

Америка скажи, а тобі часом не видається те що ти кругом постійно пхаєш свого носа?
І скажіть нам ще таке питання, а який конкретно тобі зиск себе презентувати у веденні переговорів між потенційними учасниками Міжморського Союзу?

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

Звертаюсь до тебе і усіх учасників перемовин з пропозицією виявляти повагу до співрозмовників.
Америка цікавиться усіма процесами, які відбуваються у світі, оскільки відчуває відповідальність за долю людства.
Оскільки Америка є найвпливовішою морською державою, то природно, що будь-який союз, котрий має намір контролювати певний водний простір буде зацікавлений у сприянні з боку Об'єднаних Держав Америки.

https://t.me/ETEPHET

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Зрозуміло!
Надалі буду старатися виявляти повагу до такої шановної і далекоглядної держави.
Америка, у тебе вже є досвід до Міжматерикового Союзу такого як військовий блок НАТО. Тож скажи нам будь ласка таке діло, а чи маєш ти бажання бути складовою цього наразі і досі ще не сформованого Міжморського Союзу? І якщо так, то яку саме роль ти у ньому себе там бачиш? А якщо ні, то з чим це пов"язано якщо врахувати твій досвід у складі НАТО?

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

Хіба можна бажати бути частиною несформованого?
Але ОДА відчуває відповідальність за долю Землі і Європи зокрема, тому цікавиться усіма процесами, що тут відбуваються. Але якщо серйозні політичні гравці мають намір утворити подібний союз, то Америка може постачати озброєння, новітні технології в різних галузях та надавати в користування найкращу в світі навігаційну систему для військових та цивільних цілей.

https://t.me/ETEPHET

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Мені ваша позиція зрозуміла. І зауваження щодо несформованого є цілком доречним.
Натомість в зв"язку з відсутністю потенційних країн для утворення даного Міжморського Союзу, мені би хотілося від тебе почути твою думку на рахунок того чого самі ці серйозні політичні гравці наразі нічого не роблять для реалізації свого наміру по створенню відповідного союзу?
І чи вірно я підозрюю те що Америка готова надавати таку військову техніку цьому теоретично можливому все ще і досі несформованому союзові тільки через те що НАТО нині не є гарантом безпеки країн даного договору і тим саму являється умовно кажучи вже мертвим військовим договором???

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

Наміри інших гравців мені поки що невідомі, тому не буду коментувати.
Так, Америка готова на взаємовигідних умовах надавати військову техніку відповідному союзу, якщо такий буде створений.
Чутки про смерть НАТО є перебільшеними. Америка відповідально ставиться до взятих зобов'язань перед партнерами і сподівається, що партнери по НАТО також будуть відповідальними. Водночас виникли певні труднощі щодо розширення НАТО на схід. Намагання розширити НАТО за рахунок України викликало сильну протидію з боку Москви, котра розглядає Україну, як свою зону впливу. Тому задля забезпечення розвитку в регіоні можна спробувати інші конфігурації системи безпеки.

https://t.me/ETEPHET

Зображення користувача Володимир Майборода.
0
Ще не підтримано

Чи означує це те, що Москва є противником ОДА? Інакше, для чого було розширювати НАТО на схід і дражнити ведмедя? Чи може тому, що ведмедь знає де мед, любить ласувати за рахунок інших, а ОДА виконує ролю такого собі дресирувальника-цигана?

Хто шукає - той знаходить, бо: 1. Завжди стається те, чого ми хочемо. 2. Ми ніколи не знаємо шляхів реалізації наших задумів.

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

НАТО і РФ є учасниками програми партнерство заради миру. Тож Америка не розглядає Москву своїм ворогом. Хочу зауважити, що розширення НАТО планувалось не за рахунок провінцій, підвладних Москві, а за рахунок незалежної держави, керівництво якої стало на шлях просування в НАТО.

https://t.me/ETEPHET

Зображення користувача Володимир Майборода.
0
Ще не підтримано

Саме тому Польща і турбується створенням союзу на основі кровних зв'язків. Пора зв'язувати до купи і творити гарний віник/мітлу, щоб протистояти ласим котам. Ми повторюємо слідом за Котом Леопольдом: "Хлопці, живімо в згоді!".

Альберт Саїн каже:
... НАТО нині не є гарантом безпеки країн даного договору і тим саму являється, умовно кажучи, вже мертвим військовим договором???

Хто шукає - той знаходить, бо: 1. Завжди стається те, чого ми хочемо. 2. Ми ніколи не знаємо шляхів реалізації наших задумів.

Зображення користувача Володимир Майборода.
0
Ще не підтримано

Саме так. Хоча ґонор і є польською рисою, та як показує історичний досвід він не завжди допомагає, а радше шкодить у справі єдності... Польща це, на жаль, знає...

Польща бачить таку ролю Америці: прагнеш допомагати - допомагай, але не намагайся їздити верхи (jeździć na wierzchu) на Міжморському Союзі - так колись робив/зробив Ватикан формуючи unia (пол. "союз"). Пірнувши в далеку і спільну історію усвідомлюємо, що продуктивною формою союзу була Сокупія/Скіфія. І, поки ґонор польщизни не взяв гору, Річ Посполита (і також до втручання Ватикану з його ксьондзами та унією!) також був гарним проектом співдружності кровних народів Польщі, України і Литви.
Думаю, для мудрої Америки, цього натяку достатньо ;)
Хай жиє Міжморський Союз!

Леонід Українець (Америка) каже:
Звертаюсь до тебе і усіх учасників перемовин з пропозицією виявляти повагу до співрозмовників.
Америка цікавиться усіма процесами, які відбуваються у світі, оскільки відчуває відповідальність за долю людства.
Оскільки Америка є найвпливовішою морською державою, то природно, що будь-який союз, котрий має намір контролювати певний водний простір буде зацікавлений у сприянні з боку Об'єднаних Держав Америки.

Хто шукає - той знаходить, бо: 1. Завжди стається те, чого ми хочемо. 2. Ми ніколи не знаємо шляхів реалізації наших задумів.

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Я - Росія. Найбільша і найчесніша, бл., країна в світі. Хто ви, що навколо мене? З часом ви всі, бл., станете російською землею, бо де стане наш чобіт - там наша, бл., земля. Де пролунає російське слово, бл., - там наша держава! Хай даже ми всі пожовтіємо, а Америці - п-ц!

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

Хай.
Радий зустрічі з найбільшою за площею країною в світі. Гадаю нам є, що обговорити. Зокрема, Об'єднані Держави Америки можуть організувати постачання найкращих у світі чобіт, для того щоб громадяни постросійського простору могли себе зручно почувати у будь-яких кліматичних зонах.

https://t.me/ETEPHET

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Анатолій Висота (Росія) каже:
Я - Росія. Найбільша і найчесніша, бл., країна в світі. Хто ви, що навколо мене? З часом ви всі, бл., станете російською землею, бо де стане наш чобіт - там наша, бл., земля. Де пролунає російське слово, бл., - там наша держава! Хай даже ми всі пожовтіємо, а Америці - п-ц!

Росія будь доброю скажи нам звідки у тебе така самовпевненість, що ти кругом себе так зухвало поводиш?
І що ти тут взагалі робиш у цьому діалозі між потенційними учасниками Міжморського Союзу?

Зображення користувача Володимир Майборода.
0
Ще не підтримано

Ого! А Польща думала, що це її риса - ґонор! )))) То от де поселився "батько брехні"!!! В Московії, яка крала, краде і передбачаємо, що буде красти поки Міжморський Союз разом із стратегічними партнерами не дасть по руках! Який "чобіт" ;), чоботами називається взуття зі шкіри, а не з лика ))). От саме тому Польща й взялася у "смутноє врєм'я" за керування тими болотами... щоб люд не пропав, але який через генетичну зазомбованість так цього і не зрозумів... злякався власного щастя, уміння відчувати якому так прозоро навчав наш Єсус... Звертаємось до Мокселю, "отямтеся люди, бо горе вам буде"!

Анатолій Висота каже:
Я - Росія. Найбільша і найчесніша, бл., країна в світі. Хто ви, що навколо мене? З часом ви всі, бл., станете російською землею, бо де стане наш чобіт - там наша, бл., земля. Де пролунає російське слово, бл., - там наша держава! Хай даже ми всі пожовтіємо, а Америці - п-ц!

Хто шукає - той знаходить, бо: 1. Завжди стається те, чого ми хочемо. 2. Ми ніколи не знаємо шляхів реалізації наших задумів.

Зображення користувача Аватар Арій.
0
Ще не підтримано

Румунія як спадкоємниця Величної Римскої імперії в умовах глобалізованого світу, що ставить перед нами нові виклики, готова надати рівні умови для розвитку всіх своїх бувших провінцій для досягнення нашої спільної Величі!

<b>За добро заплатимо добром,</b>
<b>а за зло — по-справедливості.</b>

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Аватар Арій (Румунія) каже:
Румунія як спадкоємниця Величної Римскої імперії в умовах глобалізованого світу, що ставить перед нами нові виклики, готова надати рівні умови для розвитку всіх своїх бувших провінцій для досягнення нашої спільної Величі!

Романія маре, уточни яких самих бувших провінцій?
І чого тобі тут взагалі треба у цьому діалозі між потенційними учасниками Міжморського Союзу?

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

Румунія успадкувала від Великої Ромейської імперії тільки назву. Насправді саме Америка гідно продовжує культурні традиції Роми, а Євросоюз контролює більшу частину території, колись належну до цієї імперії.
У мене питання: наскільки Румунія створила умови для розвитку громадян, котрі наразі проживають на її території?

https://t.me/ETEPHET

Зображення користувача Володимир Майборода.
0
Ще не підтримано

Для досягнення нашої спільної справи, треба забути про мниму Велич колишню кожного. Колись були Великими не лише Рома/Рим ;) Хіба Імперія Гатила, під тиском якої впала "та велика", була менш величною? А Русь? А Литва? А Польща? Ми всі є спадкоємицями Величі! Слава Предкам! А тепер, щоб їм не було соромно, ми маємо виправдати довіру "минулої величі" і знову стати Великими в Єдності Міжморського Союзу. Без провінцій і васалів.

Аватар Арій (Румунія) каже:
Румунія як спадкоємниця Величної Римскої імперії в умовах глобалізованого світу, що ставить перед нами нові виклики, готова надати рівні умови для розвитку всіх своїх бувших провінцій для досягнення нашої спільної Величі!

Хто шукає - той знаходить, бо: 1. Завжди стається те, чого ми хочемо. 2. Ми ніколи не знаємо шляхів реалізації наших задумів.

Зображення користувача Аватар Арій.
0
Ще не підтримано

Всі європейські народи були нашими друзями в далекому минулому, і ми зможемо їх здружити в недалекому майбутньому.

<b>За добро заплатимо добром,</b>
<b>а за зло — по-справедливості.</b>

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Аватар Арій (Румунія) каже:
Всі європейські народи були нашими друзями в далекому минулому, і ми зможемо їх здружити в недалекому майбутньому.

А що Румунії заважає вже зараз діяти, не чекаючи на майбутнє? Що саме тобі заважає діяти у сьогоденні? Чи Румунія лишень уміє жити минули і майбутнім?

Зображення користувача Аватар Арій.
0
Ще не підтримано

Так ми і діємо. І залишаємося дієвим прикладом для інших. І допоможемо кожному, хто буде на нас орієнтуватися.

<b>За добро заплатимо добром,</b>
<b>а за зло — по-справедливості.</b>

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Зрозуміло! Це чудово!
Румунія, а як ти відносишся до утворення Міжморскього Союзу?

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

Наведи приклад твоєї успішної дії.

https://t.me/ETEPHET

Зображення користувача Аватар Арій.
0
Ще не підтримано

Тисячі років тому наші легіони усіпшно захищали Європи від диких азійських завойоників, тому під нашим успішним керівництвом наші друзі зможуть забезпечити мир на європейському континенті сьогодні.

<b>За добро заплатимо добром,</b>
<b>а за зло — по-справедливості.</b>

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Румунія уточни будь ласка, хто саме являються тобі друзями?
І чи можна це сприйняти до того що ти сама бажаєш створити свій так би мовити Міжморський Союз у якому у тебе є намір бути лідером. Я вірно розумію стосовно твоїх слів?? Прошу вести діалог більш змістовніше.

Зображення користувача Аватар Арій.
0
Ще не підтримано

Нашими друзями є всі європейські народи, що культурно походять від цивілізації Кукутень. Сама я нічого не можу створити, а лише з тими, хто має таке бажання. Але, як ми бачимо, таких зацікавлень від інших учасників поки не видно. Наше лідерство мають византи інші учасники, ми самі себе не можемо призначити на лідера.

<b>За добро заплатимо добром,</b>
<b>а за зло — по-справедливості.</b>

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

Але чи походять сучасні румуни від представників Кукутенської цивілізації?

https://t.me/ETEPHET

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

В Америці такі схеми не працюють. Назви хоч одну виграну тобою битву або війну.

https://t.me/ETEPHET

Зображення користувача Аватар Арій.
0
Ще не підтримано

Велич Римської імперії широко представлена в літературі, навіть англомовній.

<b>За добро заплатимо добром,</b>
<b>а за зло — по-справедливості.</b>

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

Але Ромейська імперія це одне, а Румунія - то інше.

https://t.me/ETEPHET

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

Чи були твоїми друзями соколоти, більш відомі, як скіти?
І взагалі: хто ти? Бо про твоє давнє минуле не відомо мені.

https://t.me/ETEPHET

Зображення користувача Аватар Арій.
0
Ще не підтримано

Дивно це чути від Америки. Див мій допис вище. Якщо ви хочете мати успішне майбутнє, вам потрібно налагоджувати тіснішу співпрацю з нами.

<b>За добро заплатимо добром,</b>
<b>а за зло — по-справедливості.</b>

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Друзі!
Америка і Румунія, а ви хоч пам"ятаєте про те що ви з 2004 року являєтеся учасниками Північноатлантичного договору тобто НАТО?

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

Так. Більше того, після вступу Румунії до НАТО я сприяв тому, щоб Румунія отримала від України за рішенням суду частину морського шельфу та відповідне обладнання для видобутку газу. Це ще раз підтверджує, що я дбаю про своїх союзників.

Але Румунія наполягає на якійсь тисячолітній минувщині, котра не відома для загалу. І це викликає непорозуміння.

https://t.me/ETEPHET

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

Поважаю твою амбіційність, але ти не відповів на моє питання. Хто ти? Звідки взявся? Ми усі знаємо про велику Ромейську імперію, спадкоємцем якої є Європейський Союз і в культурному плані Америка. Але як ти пов'язаний з Ромою, окрім того, що співпадає кілька букв ваших імен?

https://t.me/ETEPHET

Зображення користувача Аватар Арій.
0
Ще не підтримано

Сьогодні Америка є потужною військово-економічною державою, і ми це сприймаємо як належне. Але у культурному відношені Америці варто рівнятися на європейські народи, зокрема і на нас. Саме тому союз Європейських народів з Америкою є перспективним.

<b>За добро заплатимо добром,</b>
<b>а за зло — по-справедливості.</b>

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

Бачу, що ми починаємо розуміти одне одного. Американці справді запозичили у старої Європи багато хорошого, тому безперечно Америка шукатиме партнерів передусім серед європейських націй.

https://t.me/ETEPHET

Зображення користувача Володимир Майборода.
0
Ще не підтримано

Не "запозичили", а мали своє, бо кращі із загниваючих бувших "великих" імперій виїзджали на вільну/звільнену/загарбану землю (шкода корінне населення...). Творцями Америки були і є, звичайно ж, і поляки, і українці, і литовці, і румуни, і московити (деякі ;) ). А шукає, тому що по-перше, кров таки зове про допомогу і знаходить відгук у американських поляків, українців, румунів і ін., а по-друге, А. відчуває власну кризу ;).

Леонід Українець (Америка) каже:
Бачу, що ми починаємо розуміти одне одного. Американці справді запозичили у старої Європи багато хорошого, тому безперечно Америка шукатиме партнерів передусім серед європейських націй.

Хто шукає - той знаходить, бо: 1. Завжди стається те, чого ми хочемо. 2. Ми ніколи не знаємо шляхів реалізації наших задумів.

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Я - Ррасєя! Не чули? І про Москву не чули? Да я одним подолом свого сарафану змету вас всіх у моря й океани! Що не чули про русскій дух? Да ми од Москви пройшли пішки босі й завоювали за сто років Сибір і Камчатку! Ви й про Аляску нічого не чули? І про форт Росс в Америці. Да я тільки присіла під кущем перепочити на сто років, а як підведуся, як розправлю плечі - вам усім, блін, мало не покажецця. Ще якась там Америка щось там каже про ЧОБОТИ. Забула, що це я взяла Берлін поки вона там у Нормандії застряла у 1945 году? Наш Юра Гагарін без чобіт, а ПЕРШИМ побував у космосі, коли ваші астронавти горіли живцем на землі. Що я тут роблю тут між вами - МІЖМОРЦЯМИ? Да мене просто сміх розбирає від цієї вашої ідеї. Отож посміюся собі, побачивши, як замість об"єднання у Міжмор"я, Польща й Румунія заберуть - (повернуть !) свої землі в України!

Зображення користувача Володимир Майборода.
0
Ще не підтримано

Ха! Тільки говорила про чоботи, а вже виявляється мусила босоніж все життя ходити, бо тільки те й робила, що воювала на всі боки (і не тільки в Сибір!) і на чоботи не надбала ;) Про підданних треба думати, бо скоро і без сарафана доведеться ходити! ;) А тоді вже від мусульман доведеться страждати... не люблять вони срамоти! ;) Щодо "духу", то насправді він ніколи руським і не був, хоча один цей "дух" і остався... тільки чому він "злий"?... ;) ... Та й до Юрія Гагаріна совєцьких (а не російських!) багато, нажаль, горіло...

Анатолій Висота (Російська Федерація) каже:
...Да я одним подолом свого сарафану змету вас всіх у моря й океани! ... Що не чули про русскій дух? ... од Москви пройшли пішки босі й завоювали за сто років Сибір і Камчатку! ... щось там каже про ЧОБОТИ. ... Наш Юра Гагарін без чобіт, а ПЕРШИМ побував у космосі, коли ваші астронавти горіли живцем на землі...

Румунія це окрема тема...
"Сміється той, хто сміється останнім". ;).
Але, запевняю, насміхатися не в ґонорі Польщі, а Україна також лише жартівлива і весела, а не злорадна! )).

Анатолій Висота (Російська Федерація) каже:
...Що я тут роблю тут між вами - МІЖМОРЦЯМИ? Да мене просто сміх розбирає від цієї вашої ідеї. Отож посміюся собі, побачивши, як замість об"єднання у Міжмор"я, Польща й Румунія заберуть - (повернуть !) свої землі в України!

Хто шукає - той знаходить, бо: 1. Завжди стається те, чого ми хочемо. 2. Ми ніколи не знаємо шляхів реалізації наших задумів.

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

Звертаюсь до усіх учасників перемовин! Світ перебуває на порозі світової війни. Пропоную усім усвідомити відповідальність за свої слова і вчинки. В наших силах створити новий світовий лад на основі взаємних домовленостей без надмірного кровопролиття і руйнації. Будьмо уважні і поважаймо одне одного. Таким чином можна досягнути миру і процвітання.

https://t.me/ETEPHET

Зображення користувача Аватар Арій.
0
Ще не підтримано

Оскільки інші потенційні учасники не є актовно-зацікавленими хоча б у обговоренні створення Східно-Європейського Союзу (Міжмор'я) ми мусимо стати основою. В першу чергу Румунія, яка територіально тут знаходиться. Америка завжди рухалася до Європи зі східного напрямку. Ви вже пройшли Каліфорнію, Аляску, тепер на черзі Чукотка і Камчатка.

<b>За добро заплатимо добром,</b>
<b>а за зло — по-справедливості.</b>

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

Так, справді Америка зацікавлена у контролі над Беринговою протокою. Тому постійно висуває проекти будівництва дамб, мостів через неї. Поки що Москва опирається. З космосу це місце нагадує зіткнення Ведмедя і Акули, тож, мабуть, сутичка буде гарячою.
А які завдання ставить перед собою Румунія у Чорноморському регіоні?

https://t.me/ETEPHET

Зображення користувача Аватар Арій.
0
Ще не підтримано

Створення сильного об'єднання європейських держав на основі їхніх тисячолітніх традицій, що зародилися у Кукутені, за пітримки тих провідних держав сьогодення (зокрема і З'єднаних Департаментів Америки), що бажають процвітання своїм народам у найближчому майбуньому.

<b>За добро заплатимо добром,</b>
<b>а за зло — по-справедливості.</b>

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Я - Рассєя! Ти, Америко, хочеш добитися МИРУ І ПРОЦВІТАННЯ? Це словоблудіє! Спершу розкажи нам усім про свої секрети проривного технологічного розвитку - звідки ти їх отримала? А майбутнє всього світу буде тільки русскім! І знаєте чого? Бо поки якась там Україна скаже слово - я скажу сотню. І саме мені повірять у світі!

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

Румуніє, ти віриш Росії?

https://t.me/ETEPHET

Зображення користувача Володимир Майборода.
0
Ще не підтримано

Вірити, як раз можна (бо віра - це стійке переконання базоване на правдивих знаннях" , а знання про обіцянки-цяцянки Московщини у нас є!). Саме довіри Московщина ніколи не буде мати! Ні від Польщі, ні від Литви, ні від України - напевно!

Запитання тут до України - наскільки ти, сестро, довіряєш обіцянкам-цяцянкам свого теперішнього Президента?../

Моя ти любо! мій ти друже!
Не ймуть нам віри без хреста,
Не ймуть нам віри без попа.
Раби, невольники недужі!
Заснули, мов свиня в калюжі,
В своїй неволі! Мій ти друже,
Моя ти любо! Не хрестись,
І не кленись, і не молись
Нікому в світі! Збрешуть люде,
І візантійський Саваоф
Одурить! Не одурить Бог,
Карать і миловать не буде:
Ми не раби Його — ми люде!
Моя ти любо! усміхнись
І вольную святую душу
І руку вольную, мій друже,
Подай мені. То перейти
І Він поможе нам калюжу,
Поможе й лихо донести
І поховать лихе дебеле
В хатині тихій і веселій.
(Т.Шевченко, Ликері)

Хто шукає - той знаходить, бо: 1. Завжди стається те, чого ми хочемо. 2. Ми ніколи не знаємо шляхів реалізації наших задумів.

Зображення користувача Аватар Арій.
0
Ще не підтримано

Сьогодні Америка тісно співпрацєю з Московією, зокрема у військовій сфері, і своїми діями спонукає нас з довірою ставитися до Москви. Але ми обережно ставимося до цієї «дружби».

<b>За добро заплатимо добром,</b>
<b>а за зло — по-справедливості.</b>

Сторінки

  • Сторінка
  • of 3
  • >