Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

ЗМІ в руках ворога – ось пояснення результатів першого туру виборів президента

В головах у населення те, що кажуть ЗМІ. А ЗМІ в руках таких, як Коломойський. Не треба вигадувати екстравагантні причини таких результатів першого туру. Нерозумно сподіватися на мудрість натовпу.

Коли Зеля і Бєня тільки викинули свій перший відосик з розстрілом Парламенту, багато хто казав: якщо за це не буде покарання, буде продовження. Коли розкрилося антиукраїнське нутро українських каналів, багато хто казав: з цим треба щось робити. Але нічого зроблено не було, пише Джон Сміт.

Нерозумно сподіватися на мудрість натовпу. Люди працюють, люди відпочивають, люди тусуються - у них немає часу розбиратися і робити висновки, щоб бути мудрими.

У головах населення то, що говорять ЗМІ. А вони в руках таких як Коломойський.

Якщо людина, що називала Україну повією під час війни, на першому місці в першому турі, то це результат невиконання державою своєї найважливішої функції - ст. 17 Конституції України: "Захист інформаційної безпеки - одна з найважлівішіх функцій держави, справа всього українського народу".

Звідси діра в обороні, через яку тут же хлинули сили інформаціонно-психологічних операцій ворога, бойова зрадопропаганда, фейки, тотальне знецінення всіх досягнень країни.

Цим був розбомблений майданчик, а потім вже на нього заїхав черговий месія і зібрав вершки - заляканих, розчарованих людей.

Ось причина. ЗМІ - це ресурс. Якщо цей ресурс в руках ворога, буде такий результат.

Наші інтереси: 

Дуже сумно це констатувати, але це так. Вибирати Президента України не можуть ВСІ. Вибирати Президента держави можуть вибирати обрані (а не бездумний натовп, сліпі, глухі і божевільні).

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи