Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 3
  • Переглядів: 3

Злочинність має колір

Світ:

В США з'явилось нове видання книги "Колір злочинності", в якій на основі офіційної статистики досліджується характер злочинності в Америці та здатність різних рас до вбивств і вуличних пограбувань.

Виявляється, що американські негри у 39 разів частіше вбивають білих, ніж білі - негрів, та у 136 разів частіше негри грабують білих, ніж білі - негрів. Щорічно трапляється близько півмільйона насильницьких нападів негрів на білих. Коли негри спричиняють злочини, то вони втричі частіше за білих використовують вогнепальну зброю та удвічі частіше - холодну зброю.

Звісно, єврейські засоби масової інформації Америки не афішують інформацію про расову війну, що ведеться в США. З 1980 по 2003 роки в США втричі збільшилась кількість арештів, таким чином, що сьогодні у "демократичній" Америці 4 мільйони засуджених, при чому тюрьми населяють в основному негри (в 7 разів більше, ніж білих) та латиноси (в 3 рази більше, ніж білих). Цікаво, що єврейські маніпулятори свідомістю заявляють, що це є проявом дискрімінації чорних білими.

Також вельми цікавим є той факт, що в американській офіційній статистиці відсутній пункт "єврей". Ніби євреї існують, а злочинності за ними нема ніякої зовсім. На практиці євреїв записують до білих, а отже дані щодо дійсно білих навіть перебільшені.

---------------------------------------
В тему:

Чорні, білі – бояться чорних однаково

Чорні хлопці “потребують відокремленого навчання”...

Der Spiegel: “Європа продає себе як шлюха”

Етногенетичні інтереси і міжрасові змішування

Арійський стандарт

Патрік Дж. Бьюкенен. Смерть Заходу

Тягар білої людини

Джон Ріс-Девіс: Розділення людей за расовою ознакою — наше культурне завдання

Побутова злочинність в Болгарії уособлюється з циганами

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи