Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Зеленський хоче посилення співпраці у сфері безпеки між Україною та Ізраїлем

На його думку, ізраїльські технології можуть "зіграти важливу роль у захисті українських громадян". Україні є чому повчитися в Ізраїлю з точки зору кібервикликів. Володимир Зеленський вважає, що ситуація в Білорусі не призведе до посилення впливу Кремля на країну, оскільки білоруси не хочуть російської "демократії".

"Нам потрібно ще більше посилити наше військове, розвідувальне та оборонне співробітництво. Ізраїльські технології та ноу-хау можуть зіграти важливу роль у захисті українських громадян. Ізраїль та Україна є лідерами в галузі інновацій та високотехнологічних технологій. Ми повинні збільшити обмін та співпрацю між компаніями та дослідницькими центрами наших двох країн", - сказав Володимир Зеленський в інтерв'ю The Jerusalem Post під час Київського єврейського форуму 2020, організованого Єврейською конфедерацією України. 

На питання, чи стурбований він тим, що ситуація в Білорусі призведе до розширення російського домінування по всій Східній Європі, Президент України відповів:

"Росія завжди була дуже впливовою в Білорусі. Сьогодні білоруський народ хоче справедливості та вільних і чесних виборів. Цю боротьбу не зупинити, але я не думаю, що вона сумісна із посиленим впливом Росії на Білорусь. Білоруський народ хоче справжньої демократії, а не російської "демократії". У будь-якому випадку ми не підтримуємо втручання жодної держави у внутрішньополітичну ситуацію в Білорусі, і ми вважаємо, що білоруський народ повинен сам вирішити, як рухатись у майбутнє і чого він хоче".

 

Наші інтереси: 

Співпраця з Ізраїлем важлива для України. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
Ізраїль
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи