Зображення користувача Володимир Федько.
Володимир Федько
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Збройні Сили України: тестування «Набір повсякденний сухих продуктів»

Світ:

МИ пам’ятаємо мудру заповідь Наполеона Бонапарта: «Народ, який не хоче годувати свою армію, незабаром буде змушений годувати чужу».

Пару тижнів назад були ми в Навчальному Центрі «ДЕСНА». Місце для мене сакральне! У 1966-67 рр. я закінчив там сержантський вишкіл і відправився в Республіку Куба. А повернувся я в «Десну» тільки через 48 років, у 2015-му, коли у зв’язку з агресією Росії проти України став волонтером. З цього часу ми постійно їздимо в Навчальний центр…

Після двох днів напруженої праці, ми пізно ввечері у неділю зібралися їхати на Київ. На прощання нам вручили по презенту – «Набір повсякденний сухих продуктів».

Наступного дня, в понеділок, я цей набір протестував, про що і хочу вам розповісти.


«Набір повсякденний сухих продуктів» запаяний у водонепроникний пакет.

В цьому великому пакети знаходиться три такі ж водонепроникні пакети з сніданком, обідом та вечерею.

Сніданок складається із наступних продуктів:

І виглядає ось так:

Тепер щодо смакових якостей…

Паштет печінковий був просто супер! І самої печінки в ньому, на відміну від того, що продається в супермаркетах під назвою «паштет печінковий», було набагато більше!

Галети смачні і в дуже зручній упаковці. Таку пачку можна постійно тримати в рюкзаку, щоб підкріпитися, коли знаходишся поза оселею.

Каша рисова з яловичиною теж була смачною і ситною. Кашу я протестував у двох варіантах: у холодному вигляді і в підігрітому вигляді. Обидва варіанти смачні і ситні.

Кава звичайна. Цукор я використав на ¼ частину.  

***

Надійшов час обіду і я розпакував наступний пакет...

Обід виглядає так:

Одразу скажу – коли я відкрив банку, то побачив (і унюхав) справжню тушонку з яловичини, яку я пам’ятаю ще з часів сержантської школи в СРСР, а також куштував, тестуючи «сухі пайки» армії США, Китаю та країн-членів НАТО, які попадали мені на стіл.

Тушонку я теж протестував у двох варіантах: холодною і розігрітою. Обидва варіанти смачні і ситні.

Про чай нічого особливого сказати не можу. Чай як чай з пакетика. Для умов походу цілком годиться. Цукор я використав на ½ частину.  


А от вечеряти мені вже не хотілося, настільки ситними були сніданок і обід. Тому, попрацювавши до 22-ї години, я ліг спати не повечерявши!

***

Наступного дня я використав вечерю-сухпай на сніданок:

Вечеря з «Набору…» виглядає так:

Я виклав перлову кашу з яловичиною на тарілку, щоб показати об’єм порції (вага 325 грамм) і протестував у двох варіантах: в холодному і розігрітому вигляді. Обидва варіанти смачні і ситні.

Чай я пив з медом. Мед смачний і ароматний, відчувається, що справжній.

***

По результатам тестування можу сказати, що українські збройні сили мають «сухий пайок» - «Набір повсякденний сухих продуктів» - не гірший за якістю і калорійністю за сухпайки НАТО!


 

Наші інтереси: 

Збройні сили України бережуть нашу свободу і незалежність!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Цікаво. А замість хліба, як я зрозуміла, - галетне печиво?

Коментарі

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Цікаво. А замість хліба, як я зрозуміла, - галетне печиво?

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Так. Традиційно в арміях довгий час замість хліба вживалися сухарі, які виготовлялися за спеціальною технологією. А потім придумали галети. Вони смачні, можна їсти без нічого, а можна намазувати паштети, варення, мед.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!