Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 25
  • Переглядів: 28

Завдання та заходи STEAM на відкритому повітрі для учнів початкових класів

Практичні завдання можуть допомогти учням працювати разом як команда, використовувати креативність для пошуку унікальних рішень і створити більш захоплюючий урок.

Частина того, щоб заохочувати учнів використовувати свої руки та розум для створення нових речей, полягає в тому, щоб придумати завдання, яке їм цікаво вирішити. Ці ідеї для діяльності, пов’язаної зі STEM освітою, поєднують задоволення від навчання на свіжому повітрі з практичними завданнями, які обов’язково спонукають учнів думати з інженерним мисленням.

Ідеї STEAM на відкритому повітрі для учнів початкових класів

Практичні завдання можуть допомогти учням працювати разом як команда, використовувати креативність для пошуку унікальних рішень і створити більш захоплюючий урок. Заохочення учнів знаходити рішення проблеми за допомогою процесу інженерного проектування є чудовим способом закріпити важливі та корисні моделі мислення. Ознайомтеся з цими трьома ідеями щодо викликів і заходів STEAM на відкритому повітрі для учнів початкових класів.

Перш ніж розпочати роботу в STEAM, ознайомтеся зі своїм класом із процесом проектування. Нагадуйте їм протягом вправи продовжувати використовувати процес інженерного проектування під час пошуку рішень групою.

Використовуючи матеріали, знайдені в природі, попросіть своїх учнів побудувати конструкцію чи витвір природного мистецтва, який відповідає певній меті (критеріям) у певних межах (обмежень). Учні можуть працювати самостійно або в групах, щоб зібрати природні матеріали, розглянути різноманітні рішення, а потім перевірити теорії, доки рішення не буде знайдено та узгоджено. Попросіть учнів поділитися з класом тим, як вони розробили свою структуру та як спосіб її побудови відповідає завданням.

Ось ідеї для конкретних структурних завдань:
 

  • Спроектуйте та побудуйте споруду, яка утримує воду.
  • Спроектуйте та побудуйте конструкцію, яка могла б захистити маленьку тваринку від дощу.
  • Спроектуйте та побудуйте конструкцію, повністю зроблену з листя.
  • Спроектуй і побудуй конструкцію, повністю зроблену з паличок.


Хованки: завдання з написання інструкцій

Ця вправа дає учням можливість дізнатися про важливість деталей і чіткого спілкування. Розділіть клас на групи та дайте кожній групі предмет, який потрібно сховати. Нехай кожна група сховає предмет. Потім попросіть кожну групу розробити та написати набір інструкцій, як знайти їхній прихований предмет. Призначте студента, щоб знайти всі приховані предмети, дотримуючись інструкцій кожної групи, або призначте себе шукачем. У будь-якому випадку особа, яка шукає речі, не повинна знати, де вони заховані.

Троє поросят: будівництво з природних матеріалів

Вийдіть на вулицю та приготуйтеся до брудних рук і заангажованих розумів. Ця дія може вимагати використання води, землі, листя, трави, дерев’яної тріски, палиць і каміння. Розділіть клас на групи та запропонуйте їм використати будь-які зібрані в природі речі для створення природних будівельних матеріалів для проектування міцної конструкції. Надайте кожній групі доступ до ємності для змішування та води, щоб створити бажану консистенцію.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи