Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Засідання Радбезу ООН: США виставили Росії жорсткий ультиматум щодо України

Давайте чітко скажемо, саме Росія має припинити цей конфлікт. Представник США в ООН Джонатан Коен під час засідання Радбезу зажадав від Росії вивести війська з Донбасу.

19021402.png

Джонатан Коен

"Триває п'ята річниця від початку російської агресії проти України. Тисячі людей загинули, півтора мільйона покинули свої будинки. Давайте чітко скажемо, саме Росія має припинити цей конфлікт. Виведення збройних сил зі сходу України та Криму єдиний прийнятний результат, з яким США погодяться", — цитує дипломата Обозреватель.

"Росія продовжує озброювати маріонеткові сили на Донбасі, замість того, щоб виконувати Мінські угоди. А от Україна продемонструвала свою готовність дотримуватися домовленостей..." — зазначив Коен.

Раніше Україна виступила за поетапне скасування права вето в Раді безпеки Організації Об'єднаних Націй через агресію з боку Росії.

Голова Постійного представництва України в ООН Володимир Єльченко заявив, що не впевнений у тому, що російська сторона вестиме переговори з Україною щодо розміщення миротворчої місії ООН на Донбасі до президентських виборів у 2019 році.

Наші інтереси: 

Визнання РФ винуватцем агресії проти України.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи