Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Закриття каналів Медведчука підтримують 49% українців

Натомість 41% не підтримують таке рішення. 72% опитаних підтримують введення державою санкцій проти фізичних та юридичних осіб України, якщо їхня діяльність шкодить інтересам держави. 

21021002.jpg

Телеканали Віктора Медведчука отримували гроші від російських структур / 24 канал

Згідно з даними опитування соціологічної групи "Рейтинг", 78% громадянам відомо, що глава держави, увівши в дію рішення Ради нацбезпеки й оборони про застосування санкцій проти телеканалів, заборонив їхнє мовлення. 41% не підтримують таке рішення, тоді як 49% – повністю згодні з ним.

Наголошується, що 72% опитаних підтримують введення державою санкцій проти фізичних та юридичних осіб України, якщо їхня діяльність шкодить інтересам держави. Значно високий рівень підтримки санкцій проти цих осіб (85%) в разі наявності доказів причетності цих осіб до терористичної діяльності або сепаратизму.

Нагадаємо, що 2 лютого Президент України Володимир Зеленський своїм указом увів в дію рішення Ради національної безпеки та оборони України, яке на 5 років заборонило діяльність телеканалів, пов'язаних із Віктором Медведчуком – "112 Україна", Newsone та ZIK.

Крім телеканалів, під санкції потрапив нардеп Тарас Козак, який є їхнім формальним кінцевим бенефіціаром. 

З 19 членів РНБО 17 проголосували за, один утримався, один перебував у відрядженні. Утримався від голосування голова Верховної Ради Дмитро Разумков. 

 

Наші інтереси: 

Розуміти, що в Україні майже половина населення ще живе в російському інформаційному просторі.  

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи