Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Заклик до освітян: відновлюймо навчання, рятуймо наше майбутнє!

Категорія:

Світ:

Орки свідомо вбивали вчителів, викладачів, вихователів – щоб наші діти були неграмотними, слабо підготовленими.  Не дамо цьому здійснитися! Дорогі мої освітяни, вчителі, викладачі, репетитори, популяризатори науки, керівники дитячих наукових гуртків. Будь ласка, всі, хто зараз не в армії й не в теробороні  – працюйте!

Володимир Мартинюк пише на своїй сторінці у фейсбуці, що вбивства в Бучі були не випадковим а "цільовими" - на скріні очевидці з Бучі повідомляють про пошуки й негайні вбивства вчителів та вихователів дитсадків, які почалися там з 11 березня.

А пам’ятаєте, за кілька днів до вторгнення західні ЗМІ повідомили, що у розвідки США є дані про те, що Росія має список відомих осіб та активістів, яких планує знищити після вторгнення в Україну. Ціллю можуть стати відомі опозиціонери, громадські активісти-"антикорупціонери", білоруські й російські дисиденти, які живуть в Україні, відомі журналісти. Тоді Пєсков виступив зі спростуванням, казав, що це неправда і маячня.

Проте схоже, що такі списки насправді були, і туди входили ще й освітяни. І орки свідомо вбивали вчителів, викладачів, вихователів – щоб знищити наше майбутнє.

Тому дорогі мої освітяни, вчителі, викладачі, репетитори, популяризатори науки, керівники дитячих наукових гуртків тощо. Будь ласка, всі, хто зараз не в армії й не в теробороні  – працюйте! Шукайте своїх учнів, займайтеся з ними онлайн. А якщо є можливість, то «вживу». Вдень, ввечері, у вихідні. Орки хотіли, щоб наші діти були неграмотними, слабо підготовленими.  Не дамо цьому здійснитися!

P.S. За себе зауважу, що почав відновлювати заняття зі своїми учнями. Переважно онлайн, бо більшість дітей зараз в евакуації. Мої учні будуть знати математику на належному рівні.

 

Наші інтереси: 

Якісна освіта - це стратегічна зброя у боротьбі за майбутнє нації.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
освіта
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи