Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

За якими критеріями слід обирати двері в будинок

Облаштування своєї квартири – непроста справа, яка вимагає не тільки фінансових ресурсів, але і всіх нюансів в дизайні оселі. Значну роль відіграють предмети меблів, їх правильна розстановка, яка оптимізує площу кімнат і зробить більш комфортним життя.

Важливий предмет інтер’єру, на який падає погляд при поверненні додому – міжкімнатні двері. Якщо вони потребують заміни – спеціалісти інтернет-крамниці допоможуть з цим питанням.

Крамниці та гіпермаркети, які пропонують великий вибір міжкімнатних дверей, не завжди оприлюднюють всі параметри дверей, тому цю справу краще доручати справжнім спеціалістам, і інтернет-крамниця з радістю запропонує якісні, довговічні та безпечні міжкімнатні двері.

Власник оселі, не знаючи всіх нюансів та тонкощів, може випустити з виду важливі деталі при виборі цього предмету інтер’єру, але при цьому – хоче отримати якісний продукт за помірну ціну. Чи можливо це? Так, звісно! Представлені в інтернет-крамниці моделі дверей відповідають всім сучасним вимогам і вироблені за останніми технологіями перевіреними виробниками.

На що варто звернути увагу при виборі дверей?

Перше, з чим потрібно визначитися – матеріал виготовлення дверей. Вони можуть бути виготовлені з:

  • ДСП;
  • МДФ;
  • цільно-дерев’яні;
  • шпонованого дерева.

Самий привабливий варіант в ціні – двері з ДСП. Середній сегмент в ключі ціна/якість – двері з МДФ, які володіють оптимальними параметрами по вогнетривкості, вологостійкості, екологічності і приємній ціні. Також двері з МДФ володіють дуже багатим дизайном, де зустрічаються декоративні вирізи та елементи, а в купі зі вставками скла – двері стануть окрасою будь-якої кімнати. Двері з МДФ – лідер продаж, адже вони займають саму привабливу позицію для клієнта.

Шпоновані двері вироблені зі шматків склеєного дерева (зазвичай - сосни). Їх переваги – низька ціна в порівнянні з дверями із суцільного масиву. Але, найкращі, довговічні та дорогі – це двері з суцільного шматка дерева. При виготовленні такого типу дверей використовуються:

  • дуб;
  • бук;
  • ясен.

Вибір виробника міжкімнатних дверей

Серед асортименту міжкімнатних дверей, зверніть свою увагу на моделі таких виробників, як ТМ Халес, SherWood, Istok, Дубрава. Також, є безліч міжкімнатних дверей від вітчизняного виробника - Новий Стиль, Verto, Terminus, Оміс, Релікт, Brama, WoodOK. Всі вони виробляють дуже якісні двері, які задовольнять будь-якого клієнта.

До послуг клієнтів від інтернет-крамниці – не тільки продаж міжкімнатних дверей, але і такі послуги як демонтаж старих та встановлення нових дверей з наданням гарантії якісного обслуговування. Звертайтеся, завжди раді бачити Вас серед клієнтів крамниці!

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи