Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

За півтора року збудували лише 20% "Стіни" з Росією

Як відомо, проект "Стіна", або Європейський вал — фортифікаційний проект, який має підвищити рівень безпеки на кордоні України та Росії. Проект був презентований Арсенієм Яценюком на засіданні Кабміну 5 вересня 2014 року. За словами Яценюка, Європейський вал побудують за 4 роки.

Програма "Європейський вал" зі зміцнення українсько-російського кордону виконана тільки на 20%. Про це під час звіту уряду в парламенті заявив Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк.

"Поки нами виконано тільки близько 20% тих робіт, які необхідно зробити на східному кордоні. Загальна довжина, яку необхідно побудувати — це 2 тисячі кілометрів, 400 кілометрів з яких ми не контролюємо в силу російської агресії", — сказав він.

За його словами, в рамках політики безпеки побудовано більше 200 кілометрів протитанкових ровів, більше 70 кілометрів огорож, 32 спостережних вишки та кілька пунктів електричного контролю за держкордоном.

 

Наші інтереси: 

Стає дедалі очевидним, що владна верхівка України лише підіграє ворогу своєю бездіяльністю. Півтора роки вовтузитися із цим - верх цинізму. Все ясно і зрозуміло, хто є хто.   

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи