Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Європа виділить Україні 2 млрд гривень на реформи, боротьбу зі змінами клімату і допомогу постраждалим від війни

Світ:

Кабінет міністрів України схвалив проекти трьох угод з Європейською комісією, які передбачають отримання 60 млн євро (майже 2 млрд грн). Підписати ці Угоди Уряд уповноважив віце-прем'єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольгу Стефанішину.

20100201.jpg

Ольга Стефанишина

Про це повідомляє Урядовий портал.

До 10 млн євро піде на фінансування "Кліматичного пакету для стабільної економіки в Україні" – розвиток чистого та ресурсо-ефективного енергопостачання; скорочення викидів парникових газів, що руйнують озоновий шар; стимулювання переходу до кругової економіки, де один і той же продукт використовують кілька разів.

30 млн євро направлять на програму ЄС "Міцні регіони", щоб допомогти місцевій владі реагувати на наслідки пандемії COVID-19, підвищити безпеку жителів в регіонах, які постраждали від збройного конфлікту і окупації Криму, а також сприяти розвитку незалежних ЗМІ.

20 млн євро витратять на розвиток громадянського суспільства і підвищення його можливостей брати участь в реформах.

 "Діалог та інклюзивність у розробці державних політик залишається ключовими для розвитку демократії в Україні, яка цілеспрямовано рухається у напрямку глибшої інтеграції з ЄС", – зазначила Стефанішина.

Зауважимо, що так звана боротьба зі змінами клімату і Глобальне потепління – найбільша афера наших днів

Наші інтереси: 

Знати, на що виділяють кошти Україні. Аби тільки ці гроші використали із користю! Розуміти, що Нема глобального потепління – є глобальна бюрократія і афера, на якій отримують шалені гроші.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи