Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Єдиний реальний ворог України - це глава РФ Володимир Путін - Руслана

Зупинити вогонь на сході України закликає українська артистка Руслана Лижичко. Про це співачка заявила на прес-конференції в УНІАН (1 вересня), передає "Преса України".

За її словами, перш за все, потрібно перестати стріляти у своїх та сконцентрувати свою увагу на головному ворозі з РФ.

На прес-конференції співачка повідомила, що зустрічалася з лідером сепаратистів Олександром Захарченком. Її допоміг організувати керівник "Офіцерського корпусу" генерал Володимир Рубан.

"Я пообіцяла силовикам АТО, що прийду, в разі чого, на допомогу і прийшла. Без всякого обміну, нам вдалось забрали 16 наших хлопців", - наголосила співачка. 

Руслана додала, що переставши стріляти один в одного, українці зламають плани Путіна.

В свою чергу, українські артисти підтримують сили АТО, здебільшого своїми концертами та матеріальною допомогою.

Крім того, музиканти на сході України влаштували концертний тур "Підтримаємо своїх". Виступали у містах, звільнених від терористів, та у військових гарнізонах і частинах.

Для наших десантників виступали Анастасія Приходько, Антоніна Матвієнко, Арсен Мірзоян, солістка гурту "Куку Шанель" Марія Кудрявцева, гурт "Ray Band" та ведучий Дмитро Оскін.

Окрім цього, топові російські співаки Філіп Кіркоров, Валерій Меладзе, Микола Басков і Борис Моїсеєв переймаються тим, що можуть втратити публіку на території України тому вони відмінили свої гастролі у Криму.

Нагадаємо, що у Держдумі Росії запропонували скласти список діячів культури України, які стали на підтримку "державного перевороту та є прихильниками військової операції на сході країни".

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
АТО
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи