Зображення користувача Світ Зелений.
Світ Зелений
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Ярема: “тітушки” готують провокації, потім піде “Беркут” (Відео)

Нардеп з “Батьківщини” Віталій Ярема, який раніше очолював головне управління МВС у Києві, заявляє про підготовку провокації для розгону Євромайдану з допомогою спортсменів, яких зараз звозять до Києва. 

Зміст

Ярема: “тітушки” готують провокації, потім піде “Беркут” (Відео)

 
Опубліковано  02.12.2013 00:20 в НовиниПолітикаУкраїна | 0 коментарів, 10 переглядів

Ярема-фотоНардеп з “Батьківщини” Віталій Ярема, який раніше очолював головне управління МВС у Києві, заявляє про підготовку провокації для розгону Євромайдану з допомогою спортсменів, яких зараз звозять до Києва. 
Про це він повідомив у прес-центрі штабу Національного спротиву на Майдані Незалежності в Києві, передає  “Сегодня”. 
“За нашою інформацією, в Київ приїжджають автобуси з так званими “тітушками”. Планують привезти 5-7 тисяч спортсменів і готують провокації”, – сказав він.

За словами Яреми, провокатори планують проникнути всередину Євромайдана, користуючись тим, що їх важко буде впізнати, і влаштувати бійку. Такі дії можуть стати приводом для проникнення на Майдан бійців “Беркута” і військ внутрішнього призначення.

Читайте також.  У Київ звозять 7 тисяч тітушок для штурму Євромайдану – генерал Паламарчук

За даними депутата, зараз “тітушек” везуть на бази відпочинку у Ворзелі і в околицях Димера Київської області, а потім планують привезти на Майдан. Ярема також заявив, що є інформація про знаходження близько 1000 “тітушек” в Будинку офіцерів у Києві.

При цьому Ярема констатував необхідність забезпечення безпеки залишилися на Майдані.

Крім того, колишній міліціонер повідомив, що дізнався представників київського “Беркута” на відео нічного розгону демонстрантів на Майдані і не підтвердив, що це були кримські силовики.

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи