Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Японія вимагає Курили. І швидше

Категорія:

У Японії вважають, що Москва затягує вирішення територіального питання. «Пройшло вже більше 60 років з моменту виникнення цієї проблеми. Скільки ще часу нам необхідно?» — сказав в інтерв’ю «Інтерфаксу» голова МЗС Японії Кацуя Окада напередодні свого візиту до Москви.
За словами японського міністра, «японський народ має почуття недовіри до позиції російської сторони, яка нескінченно прагне відкласти це питання». «Доти, доки воно відкладатиметься, не зміниться і образ Росії в очах японців, а «партнерські відносини» будуть лише на словах», — підкреслив він.


Окада вважає, що для серйозного розвитку відносин необхідно повністю нормалізувати двосторонні відносини, уклавши мирний договір шляхом остаточного вирішення проблеми приналежності чотирьох островів. «Якщо ми називаємо одне одного партнерами по азійсько-тихоокеанському регіону, то нинішня ситуація, в якій внаслідок невизначеності державних кордонів між нами відсутній мирний договір, є надзвичайно неприродною», — впевнений японський міністр.
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи