Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Якими можуть бути лавки радіальні?

В саду або на садибі обов'язково повинна бути зона для відпочинку.

Відмінне ідеєю тут буде напівкругла лава. Змайструвати її можна своїми руками якщо є вільний час, інвентар та елементарні будматеріали.

Придбати лавки радісно можна і в магазині urbanism.com.ua. Але якщо ви бажаєте неординарності, то варто змайструвати її самостійно. Є величезна кількість різних видів. Вони є незамінною деталлю дизайну ландшафтів. Лавки виконують одночасно кілька завдань:

  • доповнюють ландшафтну організацію садиби;
  • є повноцінним місцем для відпочинку і розслаблення після виконання будь-яких робіт на ділянці;
  • виділяє унікальність власників, кажуть іншим про їхні звичаї та вподобання у внутрішньому просторі.

Є кілька типів лавок. Безумовно, вони можуть відрізнятися між собою за формою, але в публікації справа стосується виключно напівкруглих лавок. У свою чергу, вони діляться на:

  • напівкруглі;
  • П-подібні;
  • Г-подібні.

Важливо виділити відмінності за матеріалом виробництва. Це може бути: дерево, пластмаса, метал, бетон, натуральний камінь. Конструкції можуть бути фарбують в різні відтінки, мати незвичайний декор. А також відмінності можуть бути у місткості: найбільш затребуваними варіантами вважаються двох, трьох і чотиримісні. Лавки радіальні можуть бути переносними або стаціонарними.

Величезним попитом користуються вироби з дерева, для виробництва яких застосовується дерево різних порід. Певні деталі можуть бути кованими. Значно рідше для виробництва конструкцій застосовується пластмаса, оскільки обґрунтовано є недовговічним сировиною, з низькою стійкістю до температурних коливань, вигорання і механічних пошкоджень.

Як зробити самостійно?

Змайструвати дачну вуличну лавку самостійно не складе особливих труднощів. Процедура включає кілька важливих етапів, які взаємопов'язані між собою.

Спершу потрібно розробити проект, згідно з яким будуть виконуватися роботи в період всієї процедури виробництва.

Далі можна перейти до підготовки. Вона полягають в тому, що всі дошки обробляються наждачним папером для гладкості. Кути і краї зрізів необхідно зачистити рашпілем.

Наступний крок - фарбування. Щоб в майбутньому конструкція не вицвітала під сонячними променями не пошкоджується під дією підвищеної вологості, елементи з дерева потрібно обробити спеціальними розчинами. Наступні кроки рекомендується виконувати на наступний день, коли фарба добре просохне.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи