Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Якого кольору сонце?

Стародавні Слов’яни прекрасно знали, що нормальне світіння Сонця — біле, хоча науково доведено це було тільки Ньютоном. Він спочатку розклав сонячний колір на сім складових, а потім назад отримав з них білий колір. Білий колір став символом Сонця і символом абсолютної чистоти у всіх білих народів.

Білі сорочки, білі мундири, білі парадні пояса, білі рукавички, білі весільні наряди, білі лімузини, білі коні, розкішні білі яхти. А ще раніше: давньогрецькі храми, оброблені білосніжним мармуром, білі хламиди, туніки і тоги.

Мало хто знає, що єгипетські піраміди були оброблені сліпуче білими плитами. Для цієї мети використовувався мармур, доставляється зі середземноморських островів.

Пізніше він був зідраний і пішов на обробку християнських і мусульманських храмів. Білий колір мав у арійців абсолютний пріоритет перед усіма іншими квітами разом узятими.

Як тут не посміятися над давньокитайськими імператорами, які, бажаючи наслідувати Сонцю, одягалися у все жовте, в той час як їх піддані не мали права мати у своєму одязі навіть нитку жовтого кольору. Не знали китайські імператори що Сонце — жовте! Свастика — загальний символ Сонця. Саме тому її так бояться жиди, цей чортовий народець.

Сонце освітлює їх темні і каламутні шкідливі справи. Їм це не подобається.

Тільки в іудеїв шанування Сонця — це страшний гріх. Всі народи, включаючи і наш, шанували Сонце, одні жиди — свого кривавого ублюдка Яхве, нам в якості «бога-батька». Колись один християнський проповідник сказав індіанському вождю: «Мій бог добрий, але він карає тих, хто в нього не вірить». Вождь відповів: «Мій бог — Сонце.

Він теж добрий, але він нікого не карає. Йому досить того, що він усім робить добро. Як дає мені задарма все моя мати з однієї любові і не питає, вірую я в неї, поклоняюся я їй.

Як моя кохана мати, мій бог-Сонце віддаючи всі, що не торгується і нічого не вимагає натомість».

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
Сонце
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи