Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Які є переваги використання анкерів

Надійне та міцне з’єднання різноманітних конструкцій можна здійснити за допомогою різноманітних інструментів та кріпильних виробів, але саме анкер є одним із найкращих виробів, яке забезпечує довговічне з’єднання і широко використовується в будівництві, промисловому виробництві, ремонтних роботах, меблевому виробництві.

Серед переваг анкерів з нержавіючої сталі класу А2 або кислотостійкої сталі А4 – вони володіють високою стійкістю до появи корозійних процесів, агресивного середовища та атмосферних явищ, різких перепадів температурного режиму.

Типи нержавіючих анкерів

Перед тим, як купити анкер, варто пам’ятати, що є велика кількість різновидів анкерів в залежності від застосування:

  1. Забивні анкери. Даний вид анкерів відрізняється досить високою здатністю витримувати великі навантаження, що дозволяє проводити різноманітні монтажні роботи з такими матеріалами, як бетон, цегла, природний та штучний камінь.
  2. Хімічні анкери. Ці анкери представляють собою невеликий тюбик зі спеціальною смолою, яка при виконанні монтажних робіт потрапляє всередину отвору і здійснює надміцне та довговічне кріплення. Найчастіше, хімічні анкери використовують для монтажу легких та нестабільних конструкцій.
  3. Клинові анкера. Завдяки клиноподібній формі анкерів даного типу, можна здійснити надійне кріплення. Сфери використання – монтаж опорних конструкцій, огорож та парканів, кронштейнів, кабельних каналів, дверей, вікон. Даний вид з’єднання може використовуватись як в вуличних умовах, так і при умові високій вологості.

Виняткова міцність та надійність кріплення за допомого анкерного з’єднання, простота та легкість монтажу – найбільша перевага анкерів серед інших видів метизної продукції, що застосовуються у різноманітних сферах виробництва та ремонті.

Широкий вибір анкерів та дюбелів – в одному місці

На сторінках інтернет-магазину завдяки спеціальному фільтру – легко і просто підібрати необхідні анкери будь-якого стандарту, розмірів. Асортимент товарів постійно оновлюється та доповнюється новинками метизної продукції. Оптові покупці можуть розраховувати на гнучку систему знижок та більш лояльне ціноутворення. Індивідуальний підхід до кожного клієнта, великий вибір товарів з каталогу, демократична та конкурентна ціна – далеко не все, що можна отримати від співпраці з інтернет-магазином. При необхідності в отриманні професійної консультації, фахівці інтернет-магазину з радістю нададуть відповідь на будь-яке питання стосовно представлених товарів.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи