Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 6
  • Переглядів: 7

Які види обручок існують та яку краще обрати?

Срібні прикраси користуються значним попитом як серед молоді, так і старшого покоління. Популярності набувають каблучки та обручки, медальйони, кулони, сережки та інше. Інтернет-магазин «Єва Сильвер» пропонує вашій увазі широкий асортимент авторських виробів із срібла.

Серед них ви також найдете чимало каблучок, цікаві парні срібні обручки та інше. На сторінках сайту представлено більш ніж кілька тисяч одиниць товару й асортимент безперервно збільшується.

Каблучка і обручка

Солов’їна українська мова багата на, здавалося б, схожі слова. Каблучка та обручка – цікавий приклад.

Каблучка – це будь-яка прикраса, яка носиться на пальці руки. Каблучки можуть бути скромними без каменів, з інкрустаціями, гравіюванням, чорнінням, родієвим покриттям і так далі.

Обручки – це перстні, якими молодята обмінюються під час весілля. Парні срібні обручки зараз стають досить популярними в Україні, а за кордоном ця мода існує вже давно.

Найбільш популярне каміння в каблучках зі срібла

Так як срібло – досить м'який метал, зазвичай в нього не інкрустують дорогоцінні камені, щоб вони не загубилися. Найбільш популярними в ювелірній справі інкрустаціями для срібних прикрас стають фіаніти, хризопрази, онікси, перлини.

Фіаніт

Це штучний мінерал, який за своїми оптичними характеристиками нагадує алмаз. Найбільш близьким по структурі до фіаніту є огранований циркон. Хоча фіант не є дорогоцінним каменем, його дуже люблять як ювеліри, і покупці. Це не дивно, адже візуально він мало чим відрізняється від діаманту, але коштує значно дешевше.

Так як вирощується фіаніт штучно, до нього можна додавати мідь, титан, неодим, за рахунок чого кристал змінює свій колір. Фіаніти можуть бути синіми, лавандовими, жовтими, коричневими, рожевими та навіть чорними.

Купити срібну обручку в Україні зі вставкою з фіанта ви зможете на сторінках сайту «Єва Сильвер».

Хризопраз

Це натуральний камінь, особливі властивості якого відзначалися ще за часів Олександра Македонського. Великий полководець носив ремінь, прикрашений хризопразом, вважаючи, що той захищає у бою та приносить удачу.

По структурі хризопраз є різновидом халцедону, проте, немає малюнка на зрізі. Для хризопразу характерний ніжний та рівномірний зелений колір. Палітра кольорів мінералу дуже багата – від блідо-бірюзового до насичено-смарагдового.

Вважається, що хризопраз допомагає відрізнити добро від зла, захищає від пристріту, приносить удачу. Для багатьох камінь стає символом мудрості та ощадливості: він допомагає отримати гроші та витрачати їх розумніше.

Онікс

Онікс – також різновид халцедону, для якого характерний смугастий малюнок. У цьому він нагадує граніт чи мармур. Хоча він досить поширений, у ювелірній справі прийнято вважати його дорогоцінним каменем.

Так як від природи мінерал смугастий та різні його шари містять різні кількості домішок, натуральний камінь ніколи не буває однорідним за кольором.

Найціннішим видом мінералу є чорний онікс. Найчастіше на ньому можна розглянути ледь помітні білі смуги. Найчастішим варіантом є рожевий, бежевий, коричневий, жовтий та блакитний онікс.

Перли

Натуральні перли – унікальний органомінерал, який утворюється в черепашках молюсків шляхом намивання перламутру на невеликі частинки, що потрапляють всередину раковини. Перли бувають кремовими, сріблястими, рожевими, білими, синіми і навіть чорними. Експерти вважають, що у природі існує більше ста відтінків перлів.

Де купити срібні обручки та каблучки в Україні?

Якщо ви бажаєте срібні обручки купити, варто звернути увагу на асортимент магазину «Eva Silver». Компанія займається виробництвом виробів зі срібла та золота. Сильними сторонами продуктів є доступність, авторський дизайн, наявність заводських маркувань.

Доставку можна оформити в будь-яке місто України, замовлення доїде «Новою поштою». Доступні передоплата або післяплата. При замовленні від 2 тисяч гривень доставка безкоштовна (до відділення), при замовленні від 5 тисяч – безкоштовна кур'єрська доставка. Замовлення на сайті або за номером +38 (073) 925-5-925.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи