Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Які переваги масажного крісла

Масажне крісло вперше було представлено на споживчому ринку в кінці 1980-х років. Масажне крісло, призначене для імітації рухів і прийомів справжнього масажиста, полягало в тому, щоб зняти стрес, напругу та полегшити біль у спині.

Масажне крісло вперше було представлено на споживчому ринку в кінці 1980-х років. Масажне крісло, призначене для імітації рухів і прийомів справжнього масажиста, полягало в тому, щоб зняти стрес, напругу та полегшити біль у спині.

Хоча спочатку масажні крісла набирали популярності повільно, приблизно через десять років інтерес до технології зріс, що спонукало конкурентів шукати найефективніші моделі крісел.

Техніка лікувального масажу

На даний момент найефективнішими техніками масажу, яким намагаються бути схожі масажні крісла, є шиацу та шведський масаж.
 

  • Шиацу має тенденцію використовувати натискання, підмітання, поплескування, перекочування та обертальні рухи. Визначальною характеристикою шиацу є його зосередженість на звільненні від напруги в певних місцях тіла.
  • Для шведського масажу характерні довгі ковзаючі погладжування і розминають рухи. Цей вид масажу спрямований на сприяння правильному і міцному кровообігу.

Основні компоненти масажних крісел

Більшість масажних крісел сконструйовано з трьох основних компонентів, які точно відповідають цим масажним технікам:


Мотори масажного крісла - це основні механічні елементи масажного крісла. Вони живлять і переміщують вузли і ролики в необхідні зони, а також дозволяють здійснювати необхідні регулювання спинки сидіння.

Масажне крісло має безліч попередньо встановлених шаблонів і програм, які використовуються для масажу всієї спини. Однак двигуни, вузли та ролики призначені для модифікації за допомогою панелі керування, яка супроводжує всі масажні крісла. Як вказує користувач, масажне крісло зосереджується на верхній частині хребта вниз через нижню частину спини за допомогою постукування, перекочування або розминання.

Вузли і ролики масажного крісла - вони відрізняються за розміром і формою, розроблені для імітації пальців і рук. Масажне крісло з великими роликами та вузлами забезпечує більш загальний підхід до масажу, тоді як масажні крісла з меншими вузлами та роликами забезпечують більш детальний, точковий масаж. Вони націлені на певні ділянки спини користувача та можуть рухатися різними способами, які попередньо запрограмовані в механіці масажного крісла. Знову ж таки, користувач може налаштувати ці вузли та ролики на масажному кріслі відповідно до своїх потреб.

Комп'ютерне регулювання масажного крісла - це, мабуть, найважливіший фактор. Майже всі масажні крісла розроблені для автоматичного регулювання ваги, росту та ширини обраного користувача. Вимірюючи тиск на спинку сидіння, регулюють висоту виступу роликів і вузлів. Крім того, розташовуючи певні зони на анатомії спини, масажне крісло робить необхідні налаштування для висоти та ширини користувача. Вибір різних входів на панелі керування також може покращити ці параметри.

Звичайно, механічний замінник ніколи не зможе точно відтворити відчуття людського дотику. З роками дизайнери все більше наближали необхідні фактори масажного крісла, щоб забезпечити його користувачеві певною мірою полегшення болю в спині.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи