Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Які основні причини відмови в кредиті?

Останнім часом фінансові організації відхиляють заяву про видачу кредиту, але на це є об'єктивні причини. Постараємося проаналізувати основні причини відмов кредиторів.

Погана кредитна історія

Основною причиною відмови вважається кредитна історія. Вона відображає відомості про всі виплати позичальника, його боргах, порушеннях. Якщо клієнт має поганою кредитною історією, то банк навряд чи схвалить йому кредит. Але можна спробувати взяти до 15 000 грн. на цьому сайті kachay.com.ua/ua-kredit-plohaya-istoriya.

Необхідно відзначити, що у різних кредитних структур, є різні способи оцінки кредитної історії. В одній фінансовій установі можуть не видати кредит через невеликого порушення, а в іншій організації можуть схвалити кредит з поганим досьє.

Найчастіше, якщо в кредитній історії зафіксовано дрібне порушення, то кредитор дозволить отримати гроші. Якщо в кредитній історії є прострочення, штрафи і порушення, то зменшуються шанси на отримання позики.

Чому відмовляють у кредиті

Рівень прибутку

Наступною причиною відмови в кредиті вважають низький дохід клієнта. Платоспроможність вважається головним фактором при отриманні кредиту. Якщо кредитні зобов'язання перевищують заробіток позичальника, то банківська структура відмовляє давати гроші. Кредитні організації відзначають, що позичальник повинен віддавати на погашення кредиту 50% бюджету.

Пенсійний вік

Ще одна причина пов'язана з віком. З огляду на кредитні стандарти, кредит отримують люди, які досягли 21 року. Необхідно враховувати, що вік клієнта залежить від політики конкретної фінансової установи. Окремі фінансові організації надають кредит людям з віком до 60 років, інші навіть до 80 років.

Трудовий стаж

Ще однією причиною відмови банківської структури в кредиті вважають невеликий трудовий стаж. Більшість кредитних організацій видають кредит позичальникам, які мають трудовий стаж понад півроку. У деяких фінансових установ, тому для отримання кредиту трудовий стаж повинен становити кілька років.

Таким чином, відмічені причини можуть стати серйозною перешкодою для отримання кредитної позики в банку. Важливо пам'ятати ці причини перед отриманням грошей від банківської структури. Ще необхідно вивчити кредитні програми, які пропонує рекламні оголошення. Дізнатися, чи підходить позичальник під параметри кредиту. Потім майбутній боржник зобов'язаний зібрати всі необхідні документи і перевірити свою кредитну історію.


Ну і завжди пробуйте відправляти заявки в 2-3 різні МФО (наприклад компанія Качай Гроші дуже лояльна до своїх клієнтів), для того щоб підвищити ймовірність схвалення.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи