Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Які офісні товари потрібні для ефективної роботи менеджера

Кожному спеціалістові в офісі потрібні свої підручні засоби, з якими робота стає ефективною та приносить бажаний результат.

Це як бухгалтера неможливо уявити без калькулятора, а співробітника колл-центру – без телефону, так і менеджер не працює без своїх інструментів. Найчастіше цим спеціалістам потрібні не лише прості канцтовари, а ще й фліпчарт для генерації нових ідей.

Товари для офісу для менеджера: на що звернути увагу

Є стандартний набір канцтоварів, які знадобляться кожному працівнику незалежно від виду діяльності. До такого переліку варто включити:

  • кулькові ручки;

  • прості олівці зі стирачкою;

  • папір для нотаток із клейкою стрічкою або просто відривний;

  • ножиці;

  • лінійку;

  • настільний органайзер із кількома секціями;

  • скріпки та біндери;

  • степлер і запасні скоби;

  • чинку для олівців.

Однак це далеко не повний список канцелярського приладдя для менеджера. Також йому варто придбати записну книжку, в якій зручно планувати справи на день, тиждень, місяць і рік. Не завадять і різноманітні папки для документів та архівні бокси, а також діркопробивачі. Для підшивання великої кількості паперів зручно використовувати папки з арковим механізмом.

Оскільки до завдань менеджера входять складання стратегії розвитку компанії та створення нових бізнес-ідей, йому знадобиться також професійне офісне обладнання. Це може бути як фліпчарт, так і магнітно-маркерна дошка, на якій зручно писати, малювати схеми або прикріплювати робочі матеріали. Також додатково знадобляться кольорові маркери для дошки, магніти, тримачі для маркерів, губки для стирання написаного.

Організація та планування особистої роботи та діяльності підлеглих (розробка планів, графіків), формування команди (постановка цілей і завдань сумісної роботи), навчання та ротація персоналу, мотивація та стимулювання роботи, аналіз діяльності підприємства, контроль досягнутих результатів – це неповний перелік обов’язків менеджера. Їх легше виконувати при наявності такого обладнання, як проекційний екран, сухостиральна дошка, лазерна вказівка. З магнітно-маркерною дошкою зручно проводити наради, у реальному часі зображаючи графіки та схеми іншим співробітникам та обговорюючи подальший план дій. З ними можна проводити презентації, навчати працівників, аналізувати діяльність тощо.

І, звісно ж, жоден менеджер не працює без робочого місця. Воно передбачає наявність письмового столу, крісла, шаф або стелажів для документів, комп’ютера з підключенням до інтернету.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи