Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Які методи реабілітації і лікування використовуються в клініці "Аватаж" (Чернівці)?

Медичний центр "Аватаж" в Чернівцях - це сучасна клініка, яка спеціалізується на ефективному лікуванні та реабілітації пацієнтів (дорослих і дітей) після ортопедичних і неврологічних захворювань.

Клініка використовує новітні технології та сучасне обладнання для якісної діагностики та лікування найбільш серйозних захворювань, травм і переломів. Зайдіть в розділ відео на сайті і ви зможете побачити прогрес наших пацієнтів після лікування в нашому медичному центрі, деталі про яке ви можете дізнатися за посиланням awatage.cv.ua.

УВТ (ударно-хвильова терапія) у Чернівцях

Підвісна терапія у Чернівцях - лікування болю в плечі, спині, хребті

Достатньо популярний, ефективний метод терапії, який передбачає позбавлення пацієнта від патології без операцій і прийому медикаментів. УХТ має широкий спектр показань і найчастіше застосовується при артрозі, шпорі п'яти, після спортивних травм і переломів (в процесі реабілітації), при головних болях, болях у спині, шиї, різних відділах хребта, трофічних виразках, небактерійному простатиті, синдромі хронічної тазової болі , порушеннях ерекції.

Мікрополярізація головного мозку

Методика, в основу якої покладено вплив електричних імпульсів невеликої сили на тканини головного мозку. Їх вплив сприяє формуванню нових зв'язків між нервовими клітинами, розвитку тканин мозку.

Даний метод лікування відмінно себе зарекомендував при таких патологіях, як ДЦП, аутизм, хвороби судинної системи головного мозку, синдром Дауна та ін. Крім того, мікрополярізація забезпечує поліпшення пам'яті і зору не тільки у дорослих, а також у дітей, прискорює відновлення пацієнтів, які перенесли інсульт.

Центр Євмінова у Чернівцях

Методика Євмінова застосовується з метою зміцнення м'язового корсету пацієнта. Регулярні вправи на тренажері допомагають відновити функції хребетного стовпа і забезпечують його витягування. Профілактор може використовуватися для зменшення болю у спині, а також у складі комплексного лікування таких хвороб, як остеохондроз, сколіоз, міжхребетні грижі.

ЛФК і кінезіотерапія

Кінезіотерапія активно застосовується в останні кілька років при лікуванні хвороб опорно-рухової системи. ЛФК в клініці Аватаж передбачає пасивну розробку суглобів, стимуляцію м'язів. У клініці використовуються механоаппарати. Лікувальна фізкультура є допоміжним методом терапії і служить гарним доповненням програми лікування у пацієнтів з ДЦП, головних болях, сколіозі.

Кінезіологічне тейпування

Методика терапії, яка застосовується при лікуванні м'язів і суглобів і дозволяє впоратися з болем тканин, знімає запальний процес при таких станах, як розтягнення м'язів, гематоми, стану після травм.

Ортопедичні устілки на замовлення

При плоскостопості у дітей і дорослих, а також інших хворобах хребта, можуть використовуватися спеціальні ортопедичні устілки. Це засіб лікування і профілактики деформацій, яке має виражений лікувальний ефект. Устілки призначає лікар-ортопед для лікування і профілактики таких проблем:

  • варикоз;
  • плоскостопість;
  • варусная або вальгусна постановка стоп;
  • деформації нижніх кінцівок;
  • остеохондроз та ін.

УЗД (ультразвукова діагностика) на сучасному обладнанні

У клініці для діагностики пацієнтів застосовується найсучасніше обладнання ультразвукової діагностики провідних світових виробників. Апарати УЗД General Electric (США) гарантують високу точність, інформативність, чіткість діагностики і дозволяють діагностувати онкологічні захворювання завдяки особливій технології (еластографія).

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи