Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Які брендові речі обрати для спорту?

За останні пару років речі в спортивному стилі стали настільки популярними, що світові дизайнери включають їх в свої колекції. Така тенденція стає все більш масовою. Спортивні речі поповнюють полиці гардеробу не тільки прихильників спорту, але і тих, хто хоче відчувати легкість у всьому. Комфорт, зручність, функціональність, привабливий вигляд – ось, що поєднує взуття та одяг на Sportkingdom, де представлені найкращі світові бренди.

Світові бренди спортивного одягу

Перед тим, як обрати одяг для спорту чи активного відпочинку, варто детально вивчити світові бренди. В рейтингу найкращих – це:

  • Nike, New balance, Converse (США);
  • Asics (Японія);
  • Adidas, Puma (Німеччина);
  • Reebok (Англія);
  • Fila (Південна Корея);
  • Salomon (Франція).

Ці бренди перевірені часом, адже вже на протязі кількох десятиліть випускають якісне брендове взуття та одяг на різні смаки. Продукція має свій фірмовий стиль, який важко переплутати з іншим, а висока якість дарує приємні відчуття комфорту під час активного руху.

kPcWldpwyxs9I4jnVKnKecs_c5wiM3MEyIP_Zr2Pb6_MSPexMgqgQ9ZMf0usFNSDiAwbREeInkdUQxrydunEeRxgeFCfQ9u13TT_RHONWsRZWtmi0w4o5cUW5IxooJKiS-gTonz45fOypeLPzwEULwo

Кожна компанія має свої індивідуальні запатентовані технології виробництва. Наприклад,  спортивне взуття Salomon  об’єднує в собі такі передові технології:

  • SENSIFIT: надійна фіксація ноги;
  • QUICKLACE: особлива система шнурівки, яка проста у використанні і потребує мінімум зусиль;
  • ENDOFIT: точна посадка на нозі;
  • SENSIFLEX: оптимальний баланс стопи;
  • CONTAGRIP. Це спеціальна технологія, яка забезпечує максимально надійне зціплення і високу зносостійкість виробу.

Які фірмові речі кращі – вирішує сам покупець, виходячи із своїх потреб та особливостей. З першого разу важко прийняти вірне рішення. Ось тому, для порівняння варто спробувати взуття 2-3 брендів, щоб зрозуміти, яка модель краще підходить саме для вас. На вибір впливає багато факторів: анатомічна будова стопи, фізіологічні особливості, зовнішній вигляд кросівок.

Є окремі бренди, які є вузькопрофільними. Наприклад, фірмова продукція бренду Converse – це знамениті кеди з фірмовою емблемою та білою гумовою підошвою. Кеди Converse – класика, яка актуальна завжди. Такі світові гіганти, як: Puma, Reebok, Adidas, Nike спеціалізуються на випуску широкої лінійки речей, включаючи різні аксесуари для спорту.

Де купити фірмове взуття та одяг?

Якщо ви прагнете отримати задоволення від спорту або насолодитись комфортом під час прогулянки, варто почати з вибору якісного взуття та одежі. Найкращі спортивні речі – це фірмові. По-перше це гарантія високої якості, а по –друге – надійна фіксація ноги, міцне зціплення з різною поверхнею, комфорт при занятті спортом. Та в якісних спортивних речах ви будете відчувати не лише комфорт, а і впевненість в кожному кроці.

Якісну продукцію пропонують в інтернет-магазинах спортивного одягу: для жінок і чоловіків, дітей, для професійних спортсменів чи прихильників активного відпочинку. На перший погляд здається, що такий фірмовий товар коштує дорого, але справді це хибна теорія. Адже, така вартість – це перш за все висока якість та можливість відчувати комфорт, безпеку з кожним кроком.

Наші інтереси: 

Спорт, мода.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи