Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Як змусити рекламу на авто працювати: золоті правила брендування транспорту

Хочете, щоб про вашу фірму дізнались потенційні клієнти? І чим швидше, тим краще, звісно ж! Обирайте правильні рекламні носії — якщо маєте авто, то чому б не використати його як потужний рупор ваших можливостей?

Рекламне агенство "Промоекспрес" спеціалізується якраз на таких випадках, і фахівці компанії погодились поділитись професійними секретами ефективного брендування автомобілів у багатолюдному Львові та маленьких містечках.

Зробити поклейку реклами на авто — це одне. Обклеїти машину результативною рекламою - це зовсім інший рівень.

Правило перше: ефектна вивіска бренду і логотип на авто

Брендування автомобілю не допоможе, якщо вивіска і логотип компанії не притягують погляд. Бренд і лого — це головний спосіб привернути увагу, якщо хочете залучити майбутніх клієнтів.

Ви програєте ще на початку, якщо витратите гроші на обклеювання машини непомітним логотипом. Без гідної марки фірма ризикує прогоріти, а ви — залишитися в боргах ...

Правило друге: фото — ні, картинка — так

Не використовуйте фотографії — їх занадто багато всюди і їх перестали цінувати.

Фотографія не є фірмовою фішкою. Вона не пов'язує клієнта з ім'ям компанії. Фото говорить про те, що робить фірма. Але воно не скаже про те, що це за фірма. . Тепер людина знає, що ви пов'язані з якимось напрямком роботи, але хто ви? Як називаєтесь? Перехожий не прочитав вашу назву, тому що у нього всього 2 секунди, поки їде авто. Він витратив цей час на фото.

Фотографії не виділяють вас із загальної маси. Фото на бортах комерційного авто не дивує, не чіпляє і не запам'ятовується. Фотографія в брендуванні авто — табу, особливо у великих містах, як от у Львові до прикладу.

Правило третє: очевидність і доступність

Це правило маркетингу, теорія про воронку продажів: звернув увагу, запам’ятав, знайшов, звернувся, купив. Все здавалась би просто.

  • Лого — просте в написанні і запам’ятовуванні.
  • Слоган — короткий і звучний.
  • Сайт (так, він у вас обов’язково мусить бути!) — швидко знаходиться в Гуглі саме за пошуковим запитом слогану.

Перехожий не запам'ятає телефон, адресу і пошту. Списки контактів, які більше схожі на списки покупок, нічого не дадуть.

Реклама на авто у Львові, Тернополі чи Рівному працює за однаковою схемою: потенційний клієнт «чіпляється» поглядом за вдалий дизайн, запам'ятовує назву з логотипу або слоган, потім шукає назву в інтернеті . Якщо все влаштовує — дзвонить.

Саме за такими принципами працює, наприклад, Компанія "АртПром" зі Львова. В їх арсеналі не лише якісні матеріали для брендингу транспорту, але й цікаві рішення на кожен випадок.

«Не галасуй!» — найголовніша порада

Яскраво? Так! Щоб запам’ятовувалось? Однозначно! Коротко? Так і треба!

Але в жодному разі не кричіть на людей пустими закликами «безкоштовно», «все і одразу», «миттєво і з пожиттєвою гарантією». Це насторожує і точно підриває довіру.
Будьте чесні з потенційними клієнтами, і вони до вас звернуться, а потім ще й повернуться неодноразово.

Наші інтереси: 

Корисні поради.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи