Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Як здійснюється процес повірки лічильників для води

Встановлення пристроїв обліку на холодне та гаряче водопостачання, дозволить кожній сім’ї значно знизити витрати на комунальні рахунки та заощадити сімейний бюджет.

Кожні 4 роки, пристрої вимірювання витрат холодного та гарячого водопостачання, повинні проходити повірку згідно Закону України «Про метрологію та метрологічну діяльність». Це стосуються всіх лічильників, якими обладнані:

  • квартири;
  • приватні будинки;
  • колодязі.

Зручний та простий метод повірки пристроїв обліку води

На даний момент, немає необхідності знімати свій прилад, адже всю процедуру повірки можливо здійснити вдома. Для цього необхідно звернутися до служби https://poverka.org.ua/povirka-lichilnikiv-vodi-v-harkovi/ (повірка лічильників води в Харкові), яка професійно займається повіркою лічильників на гаряче та холодне водопостачання.

Процедура повірки лічильника може відбутися у замовника вдома у зручний для нього час, а сам процес займає зовсім мало часу. Служба володіє всіма потрібними сертифікатами та ліцензіями на здійснення робіт з повірки лічильників на воду, а результати власної лабораторії приймаються беззаперечно всіма компаніями, які надають послуги з централізованого постачання холодної та гарячої води.

У своїй роботі, служба застосовує сучасну та запатентовану проливну установку АС-П, яка дозволить без демонтажу пристрою виконати повірку лічильника:

1. На лічильник монтується фотокамера, які фіксує процеси вимірювання потоку води через спеціальне обладнання, яке під’єнане до водопровідного крану. Проливна установка має блок пам’яті, де зберігаються всі результати вимірювання в зашифрованому вигляді. Сам процес вимірювання займає кілька хвилин часу.

2. Служба підписує з замовником акт виконаних робіт та передає квитанцію на сплату послуг з повірки лічильників. Здійснити оплату необхідно протягом 2-3 днів з моменту отримання квитанції.

3.  Закодована інформація з пам’яті проливної установки, виконаної у замовника, передається до власного метрологічного відділу, який здійснює розшифрування даних та встановлює придатність приладу з обліку води для подальшого використання замовником.

4. На протязі 7-9 днів після підтвердження оплати за повірочні послуги, замовник отримає свідоцтво про повірку або довідку про непридатність пристрою для подальшого використання. В другому випадку, замовник повинен замінити пристрій з обліку води на новий.

Інформацію щодо повірки лічильника замовник зможе переглядати в електронному вигляді на сайті служби, яка буде додана за 3-4 дні після вручення свідоцтва або довідки.

Вартість послуги з повірки лічильників на холодне і гаряче водопостачання

Служба професійно проводить повірку лічильників в місті, що дозволяє в зручний для Вас спосіб та час провести всі необхідні вимірювання. Вартість послуги з повірки одного приладу обліку води, складає 300 грн.

Під час оформлення замовлення на здійснення робіт з повірки лічильника, консультант ознайомить кожного замовника з важливою інформацією щодо проведення робіт з повірки лічильників, так як існує декілька факторів, які унеможливлюють належним чином здійснити повірку.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи