Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Як якісна поліграфія рухає бізнес та робить життя яскравішим

Що робить бренд чи фірму більш впізнаваними? Що перш впадає в око? Вибирайте правильні рекламні носії та здійснюйте найнеймовірніші задумки. Як це зробити, розповідають фахівці київської друкарні «Конус-Ю».

Стереотипи — геть!

Хочете розповісти про себе? «Невеличка презентація не зашкодить», — спадає на думку більшості і пригадуються всі можливі рекламні банери на вулицях міста, а також …ціни на їх виготовлення.

Не заганяйте себе в рамки стереотипів — спробуйте діяти малими кроками і «малими формами». Звичайний пакет для продуктів є у кожного, записник потрібен кожному другому, а оригінальний стікер-самоклейка — це те, на що зверне  увагу навіть дитина.  

А тепер уявімо, що на кожному такому пакеті/записнику/авторучці/стікері викарбувана назва вашої компанії. Виглядає круто і ефектно. Діє масштабно. Коштує недорого. А крім того — це все корисні речі, які шкода просто так викинути у смітник, як непотрібну рекламну листівку, чи не так? 

Якісна поліграфія: ефектно і ефективно, а ще — доступно і оригінально

Важко навіть уявити, але друкарня "Конус-Ю" пропонує рекламний друк на 37 носіях:

  • блокноти, щоденники;
  • візитівки, календарики, листівки та буклети;
  • магніти та наклейки;
  • пакети, сумки та наплічники;
  • кружки, парасолі, джерела живлення та багато інших корисних речей.

І так, важливо, коли не існує стереотипних обмежень — фахівці Конуса друкують за індивідуально розробленими макетами практично на будь-чому. 

Як замовити рекламний друк: обираємо «правильного» виконавця  

Плануєте рекламну кампанію? Заявити про себе яскраво, але без «крику», вишукано, але без зверхності, а також оригінально і влучно допоможе «правильно обраний» виконавець.

Отже, що важливо в першу чергу:

  1. Власна виробнича база друкарні — це те, на що потрібно звернути увагу в першу чергу при виборі підрядника. Наявність власного виробничого цеху та сучасного устаткування — це гарантія якості кінцевої продукції. Якісні брендовані речі — це репутація компанії — не можна нехтувати дрібницями.
  2. Досвідченість та кваліфікація персоналу — це те, що дозволяє виготовляти якісні речі за помірною ціною. Наприклад, друкарня-одноденка може мати найсучасніше обладнання, проте з браком досвіду відслідковуються завищені ціни на продукцію та високий відсоток ймовірної «некондиції». В той же час, 24-річна практика поліграфії друкарні Конус-Ю — це постійні пошуки балансу «ціна/якість».
  3. Індивідуальні розробки макета — це те, що зробить саме вашу рекламу унікальною та впізнаваною, без штампів та шаблонів. Ідеально, якщо до розробки вашого ескіза долучається досвідчений дизайнер — так рекламна кампанія точно буде вдалою.   

Усі  перераховані принади — важливі складові  політики  діяльності друкарні «Конус-Ю». Ми працюємо в Києві та по всій Україні. Наш сайт працює так, що кожен клієнт легко розбереться з параметрами та зробить замовлення у 3 кліки. А якщо виникли запитання — звертайтесь, обговоримо проблеми і перетворимо їх у ваші переваги.

Наші інтереси: 

Бізнес і реклама.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи