Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Як вибрати великий бульдозер

Гусеничні бульдозери потужністю 300 кінських сил і більше є основними продуктами у важких земляних та гірничодобувних установках, зазвичай стикаючись з високими виробничими очікуваннями, але часто страждають від додаткового зносу через абразивні або скелясті умови.

Менеджерам доручено збалансувати виробничі вимоги та експлуатаційні витрати з потребами у технічному обслуговуванні та терміном служби компонентів та машин. Великі виробники гусеничних бульдозерів та їхні дилери мають готові ресурси, пропонуючи консультації щодо конфігурації та економії коштів за рахунок технічного обслуговування, технологій та багато іншого.

Як налаштувати бульдозер

Одне з очевидних питань: який великий бульдозер потрібен? Є варіанти для передньої та задньої частини пристрою, а також технологія, і є лише кілька виробників, які роблять великі гусениці.

Якщо вам необхідні запчастини на бульдозер, звертайтесь до ТД Технокомплекту.

Запчастини для бульдозера

«Виберіть правильний розмір бульдозера з правильним навісним обладнанням, таким як леза, розпушувач та ходова частина. Занадто часто здається, що [купівля] нового бульдозера - це вправа "копіювання та вставки", не розуміючи потреб", - говорить великий фахівець Caterpillar із застосування бульдозерів Тодд Коул. «Ви ніколи не зможете оптимізувати свої витрати, якщо буде придбано неправильний розмір комбінації бульдозера/відвалу/розпушувача».Чарльз Муравскі (Charles Murawski), менеджер з виробництва бульдозерів Komatsu, каже, що переміщення величезної кількості матеріалу у високопродуктивних додатках вимагає від менеджерів вказівки належного переднього та заднього навісного обладнання, а також ходової частини відповідно до умов робочого майданчика.

"Для переднього кріплення слід вибрати напів-U або Sigmadozer лезо для банківського матеріалу, який можна бульдозувати, або для найбільшої універсальності у спільній роботі з бульдозерства", - говорить Муравскі. «У матеріалах, що накопичуються, лезо Komatsu Sigmadozer може збільшити продуктивність до 15 відсотків порівняно з напів-U. Для більш пухких матеріалів, таких як пісок та гравій, слід розглянути можливість повного U леза. Для спеціальних застосувань з матеріалами низької щільності, такими як вугілля, тріска і відходи, потрібне лезо з дуже великою продуктивністю, що в два-три рази перевищує стандартну ємність».

Хоча заднє кріплення на великому бульдозері зазвичай є розпушувачем, Муравскі вказує, що противагу або буксирувальна лебідка можуть бути обрані, якщо ґрунтові умови відносно м'які і не вимагають розриву перед дрімотою.

"Ширина черевика ходової частини має бути настільки вузькою, наскільки це практично", - говорить він. «На твердому ґрунті вибирайте взуття завширшки від 24 до 26 дюймів. Для умов м'якого ґрунту D155AX-8 LGP Komatsu з черевиками гусеничної стрічки шириною 38 дюймів забезпечить оптимальну прохідність».

ТД Технокомплект: https://tehno-komplekt.com/ua.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи