Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Як вибрати сумку на кожен день: 6 вдалих моделей

Вибір сумки може відрізнятися залежно від того, чим наповнений ваш день, і яку функцію сумка повинна виконувати.

Знайти чарівну сумку, яка підходить для всього разом, вкрай складно (мабуть, це могла б бути авоська, але естетично вона влаштовує не всіх), тому вибирайте кілька в магазині жіночих сумок https://emili.com.ua/zhenskie-sumki/, які будуть відповідати всім головним запитам.

1. СУМКА-ТОУТ / TOTE BAG

Абсолютна королева серед базових сумок. Складається враження, що сьогодні не мати таку сумку в своєму арсеналі все одно що не мати вдома ліжка - можливо, але незручно і трохи дивно. Ця робоча конячка виручить вас практично в будь-якому випадку, куди б ви не прямували.

Відмінні риси: досить велика, може бути квадратною або прямокутною, з щільних матеріалів, які тримають форму, має дві паралельні ручки. Чим відрізняється сумка тоут від шоппера (який підозріло на неї схожий): шоппер шиється з м'яких матеріалів, наприклад, з льону. Фактично шоппер - це дешева містка сумка, з якої зручно ходити в супермаркет. Тому не дивуйтеся тим, що часом сумки-тоут називають шоппера навіть великі бренди - за формою вони дійсно схожі і різниця не кримінальна.

Чим хороша: строгі лаконічні лінії, при цьому ви можете бути впевнені, що поміститься все, і помада, і щоденник, і шарф, і кілограм картоплі.

2. СУМКА-ХОБО / HOBO BAG

Не менш популярна модель, яку цінують за практичність і зручність. Прийшла до нас прямо з XIX століття від американських робітників-мігрантів, які носили речі в мішках, прив'язаних до палиць. Звучить не дуже переконливо, але роки цій сумці пішли на користь, і сьогодні вона радує око і душу.

Відмінні риси: може бути м'якою або досить жорсткою, формою злегка нагадує круасан. Може мати практично будь-якого виду ручку - коротку, довгу, широку, вузьку, ланцюжок і т. д.

Чим хороша: місткістю не поступається тоут, поєднує в собі легку недбалість і приголомшливу різноманітність дизайнів.

3. СУМКА-ПОЧТАЛЬОНКА / MESSENGER BAG

Колись в таких сумках, як можна здогадатися, доставлялася пошта, а сьогодні вона в списку наймодніших сумок на кожен день.

Відмінні риси: довга ручка, яка дозволяє носити сумку через плече, досить сувора форма - прямокутник або рідше квадрат, з клапаном на дві або одну застібку. Найчастіше сумки-почтальйонки шиються з щільних матеріалів, але при бажанні можна знайти і з м'якші.

Чим хороша: незважаючи на свою негабаритність, маленькою її не назвати, тому варіант практичний. Звільняє руки, що на прогулянці або в роз'їздах може бути великим плюсом.

4. РЮКЗАК / BACKPACK PURSE

Якщо рюкзаки не викликають у вас стійке бажання зібрати ввечері зошити і підручники до школи, цей різновид сумки може стати найулюбленішим повсякденним аксесуаром.

Відмінні риси: носиться за спиною на лямках. Всі інші деталі можуть бути практично будь-якими.

Чим хороша: звичайно ж, тим, що у вас не тільки вільні руки, але і сумка не бовтається на плечі. Рюкзак зі зручними лямками можна носити, не помічаючи, цілий день. Якщо у вас завжди з собою набір речей на всі випадки життя, ви без зусиль підберете великий рюкзак, якщо ви віддаєте перевагу обмежуватися телефоном і ключами, ваш вибір - мінімалістичні міні-рюкзачки.

5. СУМКА-МІШОК / BUCKET BAG

Нехай пролетарська назва вас не обманює - ця сумка не тільки гарну зовнішність, але ще і користується незмінною прихильністю найбільших модних будинків.

Відмінні риси: жорстке, що тримає форму дно, форма, що нагадує мішок, перетягнутий шнурком. Може мати будь-які ручки, навіть дві лямки, що формально перетворить її в рюкзак.

Чим хороша: нестандартна, небанальна, миттєво додає навіть в самий нудний образ післясмак нью-йоркського тижня моди.

6. СУМКА-СІДЛО / SADDLE BAG

Колись ця напівкругла сумка кріпилася на сідло, але якщо у вас немає свого коня або хоча б принца, у якого кінь є, доведеться вибирати варіант з ручкою і носити її самостійно.

Відмінні риси: зустрічається в двох різновидах: жорстка напівкругла форма або ж форма, яка буквально імітує сідло, клапан із застібкою, довга або коротка ручка.

Чим хороша: за своїм функціоналом дуже нагадує почтальйонки, але, як не глянь, елегантніша (але, до речі, поступається їй за габаритами). Така модель більше підійде тим, хто тяжіє до жіночного стилю, у якому округлі форми аксесуара тільки підкресляться. Втім, при бажанні можна знайти сумки-сідло в ковбойському стилі або з готичними шипами - вибір, як завжди, необмежено великий!

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи